RUM OG INDRETNING

Den gamle skole

Jeg elsker det her billede fra Skagerak – Det emmer af gammel skole og nostalgi. Tænk hvis denne stemning og hygge var at finde i de danske klasselokaler – Det er den desværre ikke! Jeg synes, at de klasselokaler jeg har set, er kolde, kedelige og meget uinspirerende. Egentlig ærgerligt, at man ikke bruger lidt krudt på at skabe et miljø, som er rart at være i og tænker lidt over farver og møbler. I kreative omgivelser fødes idéer og innovation!

Denne stemning med den klassike “skoletavle-grønne” farve kan man sagtens overføre hjemme. Drachmann havebænken fra Skagerak kunne sagtens placere inde, som her, det er da for hyggeligt.

Den gamle skole

Kunne du overveje at lade dig inspirere af dette billede? – Du kan faktisk købe tavlelak i den grønne farve lige her, og går du ned til f.eks. Beckers Farvecenter, så vil du helt sikkert kunne matche farven, så du kan male væggen også. Den gamle skole

Den gamle skole
Artikel
Den gamle skole
Beskrivelse
Jeg elsker det her billede fra Skagerak - Det emmer af gammel skole og nostalgi. Tænk hvis denne stemning og hygge var at finde i de danske klasselokaler - Det er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply