Uncategorized

Boligcious Lookbook får nyt navn!!!

Nyt navn – Nyt Look.
Boligcious Lookbook hedder nu Sohome. Nysgerrig på hvorfor vi skifter navn? – Læs om det hele i dette indlæg – Men først skal du lige præsenteres for vores nye magasin, som vi er super stolte af!
Klik på det hvis du vil læse det (du skal læse det! ♥)Boligcious Lookbook får nyt navn!!!


HVORFOR


Jeg har længe diskuteret med mig selv, mine kollegaer og jer, om jeg skulle ændre navnet på Boligcious Lookbook, -magasinet altså, ikke bloggen, den skal ikke have nyt navn. Sagen var den, at jeg gerne ville adskille de to lidt fra hinanden. Min blog er jo meget personlig, det er kun mig og Rikke, der skriver her. Magasinet er noget andet. Der er vi flere, der leverer materiale til.

Boligcious Lookbook skifter navn til Sohome! En beslutning der tog sådan ca. hele år 2015 at træffe, men en beslutning jeg har det rigtig godt med. Og hvorfor navneskift? Jo ser du, der er kommet en håndfuld medejere på magasinet. Det er ikke længere KUN mit, vi er 5, der ejer det! – Husk vi taler KUN magasin, ikke blog. Boligcious blog er min alene:-)

Vi er i gang med at etablere et online digitalt mediehus og det betyder, at der naturligvis også er flere magasiner på vej. Til marts lancerer vi faktisk et mandemagasin: “Man Issues” – Man Issues vil primært handle om interiør og design, men naturligvis mikset med andet livsstilsstof.

Det fede i alt det her er, at vi også lancerer blogs til begge magasiner! De er der faktisk allerede og vi fylder dagligt på med masser af lækkerier! Se dem her: Sohome.dk    –   Man Issues

Orv … -og så er der naturligvis også de sociale kanaler, hvor jeg ville elske at have jeres trofaste følgeskab <3

Sohome Facebook  –  Sohome Instagram  –  Man Issues Facebook  –  Man Issues Instagram

Jeg håber I vil være med til at bakke op om alt det her. I har være en fantastisk støtte under hele min rejse med Boligcious, og hvis jeg kan få bare halvt så meget opbakning på de nye tiltag, er jeg taknemmelig ♥ Hvordan kan du hjælpe? – Snak om os, del materiale fra os på sociale medier og link så tosset I vil!

TAK♥

Boligcious Lookbook får nyt navn!!!
Artikel
Boligcious Lookbook får nyt navn!!!
Beskrivelse
Nyt navn - Nyt Look. Boligcious Lookbook hedder nu Sohome. Nysgerrig på hvorfor vi skifter navn? - Læs om det hele i dette indlæg - Men først skal du lige
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lisbeth Glud
  februar 20, 2016 at 10:37

  Tillykke med det nye navn og det smukke magasin; flot layout og meget se- og læseværdigt (som sædvanligt). 😀

  Smutter lige med på FB og IG.

 • Reply
  Charlotte
  februar 20, 2016 at 10:42

  Stort tillykke med alt det nye, hvor er det spændende.
  Glæder mig til at følge de nye magasiner.. :o)

 • Reply
  Mathilde
  februar 22, 2016 at 21:52

  Fantastisk lækkert og smukt magasin! – Igen.

  Hvordan kan det være at man ikke længere kan følge din blog via Bloglovin?

  Jeg er vild med den nye tiltag Man issues, også selvom jeg ikke er en mand. Jeg synes faktisk at det er lidt svært at få nok maskulinitet ind i indretningen, så jeg ser meget frem til at følge med der også. Kan man også modtage mails der fra, når der kommer indlæg?

  Tak for massevis af lækker inspiration!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 23, 2016 at 11:11

   Hej Mathilde

   1000 tak for din tilbagemelding, det varmer med så fine ord. Jeg er vildt glad for din kommentar vedr. Man Issues – Må jeg bruge din udtalelse i vores medier? Den er nemlig guld værd for os <3 Om meget snart kan du signe dig op på både Man-issues.dk og Sohome.dk

   Mht. Bloglovin kommer der meget snart nyt omkring dette, jeg arbejder på det.

   Kh. Malene

   • Reply
    Mathilde
    februar 23, 2016 at 19:09

    Hej Malene

    Du må meget gerne bruge min kommentar, hvor du vil.
    Jeg glæder mig til at følge med på diverse sites og platforme.

    Kh Mathilde

Leave a Reply