BLANDEDE BOLCHER Boligtekstil (Textiles for the home) Kunst

Kuglepen og blå streger

Jeg er ret vild med dugen fra ferm LIVING, hvor farven er skabt af maaange kuglepensstreger op og ned, måske fordi jeg kender det med at sidde og tømme hovedet ved at skitsere med en kuglepen på en lap papir. På et tidspunkt ender jeg med at tegne på et mindre område igen og igen for at mætte papiret med blæk og gøre det så mørkt som muligt. Det gør den store tegnede flade her på dugen ret så imponerende:

Kuglepen og blå streger

‘Pen Table Cloth’ kan købes på ferm LIVINGs webshop.

Idéen med at bruge kuglepennen til andet end at skrive med ses også i værkerne af Thomas Müller og Il Lee. Begge arbejder med kuglepen på store formater. Thomas Müller skaber linjer og bevægelse med sine sirlige kuglepensstreger. Il Lee’s billeder er modelleret på en mere afslappet måde, fra en lidt ulden kant til en dyb og intens mørkeblå farve:

Kuglepen og blå streger

Se mere af Thomas Müller
og af Il Lee hos Art Projects

– det er lige før, jeg får lyst til at hente en kuglepen og gå igang med et kuglepensblåt værk.

Vi fortsætter lidt med de blå streger med dette skønne keramik af den britiske pottemager Sue Binns. Kanderne og skålen er håndrejet og håndmalet. Det karakteristiske stribede mønster er inspireret af middelhavskeramik, japanske tekstiler og keramik, men hovedsageligt fra det klassiske engelske 1950’er Rye keramik som var rundt omkring i hendes hjem, da hun voksede op. Stilleben har et stort sortiment af hende ting:

Kuglepen og blå streger

Til sidst tre fine minimalistiske håndtegnede kunstprint med blå streger af:
Quote The Future (Atelier Copenhagen) ‘Into the blue 01’, kan købes hos Paper Collective
Silke Bonde ‘Cove’, kan købes hos Silke Bonde og
Leise Dich Abrahamsen ‘Linjer Print’, kan købes hos Stilleben.

 

 

Kuglepen og blå streger
Artikel
Kuglepen og blå streger
Beskrivelse
Jeg er ret vild med dugen fra ferm LIVING, hvor farven er skabt af maaange kuglepensstreger op og ned, måske fordi jeg kender det med at sidde og tø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply