KIDS Uncategorized

Them kids…

Min dreng er ved at være der, hvor han ikke gider sin Juno-seng mere – Det ærger mig lidt, for han er kun 5 år og sengen er så fin og kan jo trækkes ud, så han kan blive i den længe endnu. Jeg forstår ham nu godt, hvis han synes den “lugter” lidt for meget af baby… men arghhh, den seng er en familieting, vi er efterhånden en del, som har sovet i den – og vi fik sgu ikke en ny, før vi var tvunget ind i en fosterstilling (okay…. lillebitte overdrivelse, men tæt på)

Nå, men jeg er jo den lyttende mor, og jeg forstår ham… eller snarre jeg vælger mine kampe og den der laaaaange kamp om aftenen med, at han ikke gider sin seng, den tror jeg jeg vælger at give fortabt i. Så i dag besøgte jeg et par af mine yndlingsites, når det gælder ting til børneværelset – Det er længe siden jeg har brugt tid på børneværelsesindretning, så jeg lod mig forføre lidt af alle de skønne nyheder, der kommet. Har ikke fundet SENGEN endnu, men et par gode bud dog. Helt ærligt… -så endte jeg lidt ligesom jeg plejer… jeg samlede en masse skønne ting til dig, som du kan lade dig inspirere af og så tager jeg kampen igen i aften ♥

Der ligger link til webshop bag hvert billede, så du klikker bare, hvis du vil vide mere

Them kids...Them kids...Them kids...Them kids...Them kids...Them kids...Them kids...Them kids...Them kids...Them kids...Them kids...

 

Them kids…
Artikel
Them kids…
Beskrivelse
Min dreng er ved at være der, hvor han ikke gider sin Juno-seng mere - Det ærger mig lidt, for han er kun 5 år og sengen er så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hanne
  februar 18, 2016 at 15:45

  Har også en dreng på snart 5 som skal ud af sin Juno seng, så tak for input og så ser jeg frem til at se hvad valget bliver ?

 • Reply
  conni
  august 18, 2016 at 07:33

  Hej Malene
  Jeg kan ikke se andet end selve billedet/jpg-filen, når jeg klikker på billederne… Kan du fortælle, hvor den halvhøje blågrå seng er fra?
  Mvh Conni

Leave a Reply