DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Enoki

Jeg har fået lavet fliser i mit køkken, og det er super fint. Dvs. at jeg altså er gået i gang med at indrette på ny – Det kan du se mere om senere i dag. Kunst i køkkenet… hvorfor ikke? Jeg kan ikke komme i tanke om noget sted – det skulle da lige være i klædeskabet – at man ikke kan få plads til eller ikke bør overveje at hænge kunst på væggen. Så jeg er helt klar på kunst i mit køkken.

Der er kommet en ret skøn plakatserie, som er genial i køkkenet. Jeg ved desværre ikke hvem der står bag, det melder webshoppen ikke noget om, men fine det er de.

Jeg er faldet for et par stykker, bl.a. ‘Enoki’ herunder.

Kan købes hos Kaiku.dk – Vil du se alle de skønne mad-plakater kan du klikke her

Enoki

Enoki
Artikel
Enoki
Beskrivelse
Jeg har fået lavet fliser i mit køkken, og det er super fint. Dvs. at jeg altså er gået i gang med at indrette på ny - Det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply