Belysning (Lighting)

Gubi Multi-Lite…. To die for

Jeg har netop været i Stockholm og travet den populære Stockholm Furniture and Light Fair igennem. En af mine must’s, når jeg er på de her messer, er at besøge GUBI’s stand. GUBI skaber altid et univers, som jeg har lyst til at flytte ind i med det samme. Jeg ELSKER farvevalget, deres dramatiske sans for at mikse materialer og farver, og så elsker jeg, at de bare fylder på – Ingen minimalisme her! I wan’t it all!

Gubi Multi-Lite.... To die for

Jeg faldt pladask for Gubi’s lampe Multi-Lite – Et smukt og elegant kunstværk. Pendlen kan ændre udtryk fordi delene er fleksible og det gør den spændende. Her har du en smuk svævende skulptur, du selv kan forme.

Gubi Multi-Lite.... To die forGubi Multi-Lite.... To die for Gubi Multi-Lite.... To die for Gubi Multi-Lite.... To die for

Gubi Multi-Lite…. To die for
Artikel
Gubi Multi-Lite…. To die for
Beskrivelse
Jeg har netop været i Stockholm og travet den populære Stockholm Furniture and Light Fair igennem. En af mine must's, når jeg er på de her
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Charlotte
    februar 14, 2016 at 10:33

    Nøj, den må jeg kigge nærmere på. 🙂

Leave a Reply