DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

It Girl

Jeg er ret begejstre for Ruben Ireland. Dig som følger med på bloggen, vil nok genkende Rubens streg, for jeg har efterhånden vist en del af hans kunstprint. Det er dog efterhånden noget tid siden, så nu bryder jeg Ruben Ireland-stilheden med ‘It Girl’.

It GirlDen er da fantastisk denne skæggede kvinde. Jeg kan finde en del måder at tolke den på, -både religiøse og kønsbetonede tolkninger, men jeg vil lade dig tolke på den måde du nu opfatter værket her. Jeg synes det er smukt og stærkt og meget symbolsk!

Set hos society6.com

It Girl
Artikel
It Girl
Beskrivelse
Jeg er ret begejstre for Ruben Ireland. Dig som følger med på bloggen, vil nok genkende Rubens streg, for jeg har efterhånden vist en del af hans kunstprint
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply