Boligtekstil (Textiles for the home) Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

Let’s stay in bed

Let's stay in bedDisse dage har jeg bare lyst til at blive i min seng. Arbejde fra min seng, se film i min seng, læse i min seng, spise i min seng…. You get the point! Gråt og trist vejr. Blæst og lang udsigt til sommer. Dagene ligner hinanden, og der sker ikke noget synderligt, hverken på vejrfronten eller den festlige front. Det er som om, vi danskere bliver lidt mere gnavne, irritable og kedelige i januar og februar, sådan oplever jeg det i hvert fald. Jeg selv er ingen undtagelse, jeg bliver utålmodig og rastløs – Der skal ske noget!

Let's stay in bed

Hørsengetøj i lækker farveskala – Forårsnyhed fra Broste Cph.

 


Min Fetish

Jeg har en sengetøjsfetish! Jeg ELSKER at købe sengetøj og det allerbedste jeg ved, er at synke ned i mine dyner når, sengen er helt frisk og nypåklædt – Jeg kan finde på at skifte sengetøj ret så jævnligt, blot for at få den fornemmelse.

Let's stay in bed

Broste Cph

Sengetøj gør det jo ikke alene. Du kan komme nok så lækkert sengetøj på dine dyner, men hvis resten af rummet er rodet og uinspirerende, så vil du ikke opleve samme luksusfølelse.

Let's stay in bed

photo by Kalle Severin Nilsson

Et par gode tips

Ryd op i dit soveværelse. Skær ned på møbler. Lad der kun være lige præcis de møbler, som har en uundværlig funktion. Du har kun brug for skabe, evt. en kommode, god og hyggelig belysning og din seng. Et natbord kan for nogen være nødvendigt, her kan du overveje at investere i et væghængt natbord, det giver nemlig mere luft rent visuelt. Giv dine vægge en lækker stemningsfuld farve og gør dit soveværelse til en lækker oase.

Let's stay in bed


Den der “ahhhh – følelse”

Dit soveværelse skal fremkalde en “ahhhh – følelse” idet du træder ind i det. Det skal være det rum, der får dine skuldre til at sænke sig og efterlader dig med en ro i kroppen. Soveværelset skal være et rum du glæder dig til at træde ind i, det skal være dit helle. Rod og uorden, stresser dig, også mens du sover, og det er ikke godt, det er jo om natten du restituerer og recharger.

Let's stay in bed

LIQUID STRIBE fra Georg Jensen Damask


Mine favoritter

Som tidligere nævnt har jeg en fetish, når det gælder sengetøj og derfor har jeg prøvet lidt af hvert. Her skal du få mine favoritmærker

 1. My all time favorit er Georg Jensen Damask – Jeg ved godt, at det er noget af en investering, men det fås ikke lækre og smukkere og du vil ikke fortryde dit køb, det garanterer jeg dig!
 2. Auping står også højt på listen. Kvaliteten er fremragende og der er fokus på bæredygtighed. Udvalget er enormt, og der er noget for enhver smag.
 3. Juna står også på listen over favoritter. Jeg er særligt begejstret for deres Stonewash kollektion, fordi den udover at være blød og lækker, også er en visuel lækkerbisken.
 4. Sidts men ikke mindst bliver jeg nødt til at nævne SemiBasic. SemiBasic er som navnet antyder helt basic i designet. Ensfarvet bomuld med kontrastkanter. Jeg ELSKER hvidt sengetøj og SemicBasics har et hvidt sæt i deres kollektion som er helt fantastisk. Den bomuld de bruger er sprød og lækker, og giver følelsen af at sove under åben himmel i sengetøj der har tørret i haven hele dagen…. mmmmm..

Har du nogle favoritmærker, så del dem gerne med mig i kommentarfeltet herunder.
Sov godt, når du når så langt ♥

Nat nat fra Malene

Let's stay in bed

Juna

 

Let’s stay in bed
Artikel
Let’s stay in bed
Beskrivelse
Disse dage har jeg bare lyst til at blive i min seng. Arbejde fra min seng, se film i min seng, læse i min seng, spise i min seng
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pia Gregersen
  februar 11, 2016 at 12:51

  Nu du er så vildt med sengetøj, så prøv society ❤️ Vildt lækre farver og super kvalitet. Italiensk når det er bedst. Louise Schou er agent på det i Danmark.

Leave a Reply