INTERIØR

Vitrineskabe to die for – Messefavorit 2016

Så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at eje et vitrineskab, til al min smukke keramik, porcelæn, glas og kogebøger. Jeg er ikke til romantiske vitrineskabe med masser af krummelure og shabby chic-look. Jeg vil have, at det skal være helt enkelt, så indholdet kan få lov at dominere fra en smuk og enkel ramme.

Lindebjerg Design producerer noget nær de smukkeste vitriner, hvis du spørger mig. Designet er enkelt og diskret, og så er farvepaletten delikat og lækker.

På North Modern forelskede jeg mig i Lindebjergs nye farve. Den er dyb grøn og fantastisk smuk.

Vitrineskabe to die for - Messefavorit 2016Hvis det her ikke bare er Wauw – Så ved jeg ikke hvad det er:-)

Udover glasdør, er der i Lindebjergs skabe også glas i siderne. Det er et stort plus, fordi det giver lethed til udtrykket, så det ikke virker for tungt. Samtidig bringer glassiderne også endnu mere lys ind på indholdet.

Vitrineskabe to die for - Messefavorit 2016

Det fås også i denne delikate grå farve, måske lidt mere tidløst i looket, men jeg tør nu godt det grønne ♥

Vitrineskabe to die for - Messefavorit 2016

I virkeligheden har jeg slet ikke plads til et vitrineskab bortset fra det her smukke væghængte skab også fra Lindebjerg Design. Til gengæld ved jeg lige, hvor det skulle hænge, og det fylder ikke så meget, fordi det ikke er så dybt.

Se flere af Lindebjergs smukke vitrineskabe her

Vitrineskabe to die for – Messefavorit 2016
Artikel
Vitrineskabe to die for – Messefavorit 2016
Beskrivelse
Så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at eje et vitrineskab, til al min smukke keramik, porcelæn, glas og kogebøger. Jeg er ikke til
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristin Yr
  januar 21, 2016 at 10:48

  Hvad koster det grønne vitrine skab? Det er så flot!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 24, 2016 at 07:45

   Hej Kristin
   Jeg kan ikke prisen, men hvis du besøger deres website, så kan under forhandlere finde en i nærheden af dig og tage kontakt til dem.
   Kh. Malene

Leave a Reply