INTERIØR

Tendens 2016: Reolen er “It”-møblet i 2016

Indlægget er udarbejdet som en del af et tæt samarbejde mellem Trip Trap og Boligcious. Ord, meninger og begjestring er helt min egen


The “It” Furniture i 2015 var daybed’en. Stort set alle møbeldesignere designede daybeds i 2015. I år glæder jeg mig over, at reolen for alvor vinder ind i de danske hjem. -Og det passer jo meget godt til den her maksimalisme, vi skal til at vænne os til i boligen. Vi får i den grad brug for reoler til at flashe alt det nips, som igen skal frem, samt smukke bøger og magasiner.

Jeg har kastet min kærlighed på Vivlio reolsystem, en nyhed fra Trip Trap, designet af designduoen Halstrøm | Odgaard. Tendens 2016: Reolen er

Designduoen består af tekstildesigner Magrethe Odgaard og møbeldesigner Christina Liljenberg Halstrøm. Begge var de drevet af en nysgerrighed og lyst til udfordre brugen af farver og mønstre og blive klogere på, hvordan det påvirkede funktionen, materialerne og formerne og omvendt.

”Vi er ikke i tvivl om, at der er opstået både udtryk og objekter, som aldrig ville have set dagens lys, hvis vi blot arbejdede hver for sig” – forklarer Margrethe Odgaard, som primært koncentrerer sig om tekstildesign.

Tendens 2016: Reolen er

Personligt synes jeg, at resultatet er super flot og spændende. Idéen med, at du kan samle reolen efter behov og konstant adde nye elementer er genial. Hylderne fås i træ og sortbejdset, men du kan også tilføje en kontrastfarve og dermed give hele udtrykket lidt kant. Hylderne med kant kan vendes, så du selv kan bestemme, om du vil have åbne hylder eller lukkede (se første billede i indlægget her). Stellet kan ligeledes vælges i sort, grå eller messing – Jeg er vild med det!

Se mere her

Tendens 2016: Reolen er

Tendens 2016: Reolen er “It”-møblet i 2016
Artikel
Tendens 2016: Reolen er “It”-møblet i 2016
Beskrivelse
Indlægget er udarbejdet som en del af et tæt samarbejde mellem Trip Trap og Boligcious. Ord, meninger og begjestring er helt min egen The "It" Furniture i 2015
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply