D.I.Y. Jul (X-mas)

Print et juletræ

Duften af gran og et juletræ hører julen til, men har du ikke mulighed for at have et juletræ, har vi et bud på et alternativ – faktisk et ret fint et, og det er ganske gratis. Det er The Girls With Glasses, der har lagt et juletræ ud til gratis download, men ikke nok med det, der er faktisk også to ret fine print af grankogler, som du også har mulighed for at hente gratis. De tre print tilsammen er perfekt stemning til væggen her i juletiden.

 

Print et juletræ

 

Print et juletræ

 

IDÉer

Tiden op til jul går så hurtigt for os voksne, men for børnene er det helt anderledes. Ventetiden er lang, og juleaftens dag er rigtig lang. Print juletræet og lad børnene dekorere det med farveblyanter, tusch, palietter, udklip eller hvad de nu finder på.

Står du lige og mangler en værtindegave eller måske en julegave, så print de tre billeder. Har du nogle rammer stående, vil de selvfølgelig tage sig ekstra fine ud. Har du kraftigt papir at printe på, kan en buksebøjle i træ (sådan en med klemme og filt underlag) sættes på printets øverste kant og bruges som ophæng.

 

Print et juletræ

 

LINK til siden med print er lige her

Print et juletræ

Print et juletræ
Artikel
Print et juletræ
Beskrivelse
Duften af gran og et juletræ hører julen til, men har du ikke mulighed for at have et juletræ, har vi et bud på et alternativ - faktisk et ret
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  december 21, 2015 at 15:33

  Wauw! Har straks sat manden igang 😉
  Glædelig jul!
  -Håber stadig at Julemanden fikser din blog, så jeg atter kan kigge med via Bloglovin…det er bare nemmere 😀

Leave a Reply