GAVEGUDEN Gaveidéer (Gift ideas)

DIY: Den fineste personlige julegave til de små

Tak til Lyngby Porcelæn, som sponsorerede tallerknen, så jeg kunne bringe denne fine idé videre til dig

Da jeg var varn, fik jeg i julegave min helt egen juletallerken, jeg har den stadig vil du se den?

DIY: Den fineste personlige julegave til de små

Meget 70’er agtig I know – Men den bringer så mange minder. Denne tallerken med mit eget navn på bagsiden, har fulgt mig alle disse år. Åhh hvor jeg elskede, når jeg hele december fik lov at spise på min helt egen tallerken. Det er mærkeligt, hvordan så lille en ting, kan skabe så meget begejstring.

I år har jeg lagt en tallerken under træet til min søn. Den smukke juletallerken fra Lyngby Porcelæns nye fine serie Alverdens Børn, skal være min søns juletallerken og den skal følge ham altid.

Jeg har købt en porcelænspen, og skrevet min søns navn, samt årstal på bagsiden – Og sådan forsætter jeg traditionen.

DIY: Den fineste personlige julegave til de småSå hvis du mangler en julegave, der kan bringe glæde år efter år til den lille ny, eller blot til et barn i familien, så er det her alletiders idé. Porcelænspennen kan købes i Boghandleren og i Panduro Hobby – Husk, at du skal brænde tallerknen i ovnen bagefter. Stellet forhandles hos Inspiration og vist nok også Magasin.

Tak til Lyngby Porcelæn, som sponsorerede tallerknen, så jeg kunne bringe denne fine idé videre til dig

DIY: Den fineste personlige julegave til de små
Artikel
DIY: Den fineste personlige julegave til de små
Beskrivelse
Tak til Lyngby Porcelæn, som sponsorerede tallerknen, så jeg kunne bringe denne fine idé videre til dig Da jeg var varn, fik jeg i julegave min helt egen juletallerken
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply