Bæredygtigt design Boligtekstil (Textiles for the home) GAVEGUDEN INTERIØR Jul (X-mas) Soveværelse (Bedroom)

Bæredygtige gaveidéer – VIND et sæt sengetøj

Indlægget er lavet i samarbejde med Auping.

Sov godt og bæredygtigt 

Hvis bæredygtighed og lækkert design betyder noget for dig, så læs endelig med her. Auping har nemlig valgt at prioritere bæredygtighed på linje med en meget høj kvalitet og et eksklusivt design i deres sengeproduktion, og de er verdensførende på det område! Når du køber en Auping-seng, har du sovekomfort i mange år, og da en Auping-seng er bæredygtigt produceret er du både med til at mindske påvirkningen af miljøet, og du støtter en sengeproduktion, der om 2 år har en direkte positiv indflydelse på miljøet – læs mere sidst i indlægget om dette.

Bæredygtige gaveidéer - VIND et sæt sengetøj

Auronde sengen her er en ægte design klassiker, der har eksisteret i mere end 35 år.
Sengen er tidssvarende og udviklet gennem årerne, så den altid passer til tidens trends.
Den er fremstillet af 14-lag bøgetræ af høj kvalitet, og findes i 3 farver – bejdset, lakeret og højglans lakeret.
Alle senge findes i flere størrelser, hårdheder og med muligheder for elevation.

Auronde er skabt med stor omtanke for miljøet i et tidløst design, og en meget høj kvalitet, som derfor holder i mange år.
Alle Aupings senge er det ypperste inden for design, kvalitet og bæredygtighed. Se hele udvalget af senge.

Giv en bæredygtig gave

En seng fra Auping er ikke det nemmeste at lægge under et juletræ. Deres skønne sengetøj er til gengæld en eftertragtet julegave. Vi kommer her med tre bud på lækkert sengetøj til ham, hende og parret:

 

Bæredygtig gave til ham – Auping Fragment Blue

Bæredygtige gaveidéer - VIND et sæt sengetøj

Fragment er et populært sengesæt med sit cool mønster på den ene side og ensfarvet på den anden.
Sættet er i bomuldssatin. Dynebetræk 140×200/140×220 cm og pudebetræk 60×63 cm.
Findes også i en gul farve. Kan købes her.
Pris 895 kr.

Bæredygtig gave til hende – Auping Bohemian Mint Green

Bæredygtige gaveidéer - VIND et sæt sengetøj

Auping Bohemian er et smukt sengesæt med sine farver og mønstre.
Sættet er lavet i 100% bomuldssatin. Dynebetræk 140×200/140×220 cm og pudebetræk 60×63 cm.
Findes også i en anden variation. Kan købes her.
Pris 695 kr.

Bæredygtig gave til parret – Auping Chambray Mauve

Bæredygtige gaveidéer - VIND et sæt sengetøj

Chambray Mauve er et skønt sengesæt, der med sin blide lavendelfarve vil give soveværelset et roligt indtryk.
Sengesættet er i 100% bomuld. Dynebetræk 140×200/140×220 cm og pudebetræk 60×63 cm. Kan købes her.
Pris 795 kr.

VIND en bæredygtig gave

Bæredygtige gaveidéer - VIND et sæt sengetøj

Dette sengesæt kan blive dit! Findes der noget lækre en hvidt sprødt sengetøj – nej vel?
Det klassisk ensfarvede design med dekorative vandrette pyntesyninger i hele dynebetrækkets bredde er gude-lækkert at sove i. Kombinationen af den ensfarvede bund og de stilrene syninger giver et enkelt, stilfuldt præg.

SÅDAN VINDER DU:
Send os en julehilsen i kommentarfeltet herunder, så er du med i lodtrækningen om 2 sæt Auping Straight Stitch White sengetøj til en værdi af 1790 kr.

Vi trækker lod den 24. december 2015

♥♥♥


Hvad er bæredygtige møbler egentlig?

’Bæredygtighed’ er et emne, som optager mange forbrugere – også i boligindretningen. Men hvad er bæredygtige møbler egentlig? Og hvordan sikrer du dig, at dit nye møbel belaster miljøet mindst muligt?

 • Gå efter den højeste certificering
  Møbler og møbelmateriale certificeres ud fra graden af miljøbelastning – både før, under og efter produktionen af møblet. Hvis du ønsker et bæredygtigt møbel, så stil krav om certificering.  Den højeste certificering inden for bæredygtighed er Cradle to Cradle (fra ’vugge til vugge’): Almindeligvis taler man om et produkts indvirkning på miljøet ’fra vugge til grav’. Dvs. fra produktet skabes og til det efter endt brug smides væk. ’Cradle to Cradle’ derimod betyder, at virksomheden arbejder ud fra en tese om aldrig at smide væk og genbruge alt, hvad der kan genbruges, og ’affald’ fungerer som råmateriale til nye produkter.Eksempel på Cradle to Cradle – Auping-fabrikken og retursystemet:Auping er som den første sengeproducent i verden Cradle to Cradle certificeret. Den 1. maj 2015 samlede Auping sine eksisterende fabrikker til én stor fabrik i Deventer, Holland, hvor bæredygtighed er tænkt ind på alle niveauer. Fabrikken benytter udelukkende regnvand i fabrikkens toiletter, naturgasforbruget er reduceret med 90% – og elforbruget med knap 50% på 3 år. Solfangere på taget af fabrikken og store brønde under fabrikken er centrale varme- og energiforsyningskilder. Overskydende træ, spåner og savsmuld fra produktionen bliver brugt til træpiller til opvarmning af fabrikkens gulv. Hele elforbruget dækkes af vindenergi. Målet er en sol- og vindenergiløsning, der vil gøre, at fabrikken er 100 pct. selvforsynende om to år. Og i 2017 er man så langt, at produktionen vil have en positiv indflydelse på miljøet. Fabrikken vil ganske enkelt producere mere energi og renere vand og luft til miljøet, end den forbruger.  Auping har etableret et retursystem for madrasserne, der hedder Take Back. Det betyder, at ved bestilling af en ny madras, sørger Auping både for afhentning , demontering og bedst mulige genanvendelse af de gamle madrasser. F.eks. smeltes fjedrene om til stål, der kan bruges igen, og latex og polyether forarbejdes til bl.a. tæppeunderlag og judomåtter. Langt størstedelen af den gamle madras bliver således til råmaterialer, der kan bruges i nye produkter. Og så slipper du selv for bøvlet med den gamle madras! Du kan se mere om Aupings Take Back system her.
 • Stil krav om miljørigtige materialer
  Et andet krav fra dig som forbruger bør omhandle ansvarlige miljøvenlige materialer. Du kan først og fremmest sikre dig, at dit nye møbel ikke er malet eller lakeret med oliebaseret maling – og hvis der indgår træmateriale i møblet, at det er PEFC-certificeret. PEFC er verdens førende skovcertificeringssystem, og betyder, at man i skovdriften tager hensyn til biodiversiteten, miljøet og sociale forhold. Gå efter vandbaserede lakker, så undgår du de mange skader, som forårsages af organiske opløsningsmidler i oliebaseret maling. Disse stoffer forurener boligens indeklima, optages gennem lungerne eller gennem huden og kan give akutte eller kroniske skader, såsom hovedpine, svimmelhed, træthed, rusfornemmelse og irriterer slimhinderne i øjne, næse og hals).

Auping bruger sikre og ansvarlige produktionsmetoder og miljøvenlige materialer som f.eks. vandbaserede lakker, madrasser uden CFC samt PEFC-certificeret træ. Et PEFC-certifikat på en Auping-seng dokumenterer, at der er styr på sporbarheden af de træprodukter, der anvendes. At vi er med til at passe på træerne er utroligt vigtigt – både på et helt lokalt plan men også globalt, hvor træer er med til at nedbringe CO2-indholdet i atmosfæren og dermed mindsker den globale opvarmning.

 • Høj kvalitet og tidløst design = bæredygtighed
  Det giver næsten sig selv, at en høj kvalitet og et tidløst design går hånd i hånd med bæredygtighed: Jo længere tid du kan beholde dit møbel – jo mere sparer du miljøet for. Sørg for at vælge et møbel, der er lavet i en kvalitet og et design, der holder – og som giver dig mulighed for med enkle virkemidler at ændre møblets udtryk – fx med puder, sengetøj, tæpper, etc., eller at friske det op med (vandbaseret!) maling.

 

Indlægget er sponsoreret af Auping – Redaktionen har selv udvalgt alle gaveidéerne ♥

 

 

Bæredygtige gaveidéer – VIND et sæt sengetøj
Artikel
Bæredygtige gaveidéer – VIND et sæt sengetøj
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Auping. Sov godt og bæredygtigt  Hvis bæredygtighed og lækkert design betyder noget for dig, så læs endelig med her
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

53 Comments

 • Reply
  jenny clausen
  december 14, 2015 at 18:24

  wow lækker præmie jeg krydser hvad krydses kan for lidt juleheld, rigtig glædelig jul <3

 • Reply
  Anne
  december 14, 2015 at 18:42

  Med ønsket til Jer alle om en velsignet måned fyldt med nærhed og varme, håber jeg på at blive beriget med dette lækre sengetøj ❤️

 • Reply
  Lisbeth Glud
  december 14, 2015 at 18:45

  Boligcious og alt hvad det står for ønskes en rigtig glædelig jul. Tak for de mange, mange gode indlæg med tips og tricks, nyheder, smukke billeder og alle konkurrencerne, hvor gaverne altid er udvalgt med omtanke.
  Ville ønske jeg kunne få lov at være heldig, for dette sengetøj er bare alt for lækkert 😀 <3

 • Reply
  Tina
  december 14, 2015 at 19:45

  Hvilket blæredygtigt sengetøj 😀 I like!! Rigtig glædelig jul 🙂

 • Reply
  Annesofie Kjeller Larsen
  december 14, 2015 at 19:55

  Hold op hvor lækkert! Der findes da intet bedre end lækkert sengetøj! Jeg er vildt forelsket i det med de blå nuancer, det er så smukt og minder lidt om havet <3
  Glædelig jul…

  Kh

  Annesofie

 • Reply
  Louise Line Jensen
  december 14, 2015 at 19:55

  Åh hvor ser de dog fine ud! Rigtig glædelig jul og tak for gode råd og inspiration til hjemmet! (:

 • Reply
  Rikke Fischer
  december 14, 2015 at 20:05

  Muuuums, nyt knitrende friskt sengetøj! Findes der noget bedre??
  Det ville jeg rigtig gerne vinde, har faktisk aldrig overvejet helt hvidt, men det ser jo bare så beroligende og hotelagtigt ud?

 • Reply
  Annette Munkholm
  december 14, 2015 at 20:13

  Glædelig jul til Jer alle. Husk at nyde den ?

 • Reply
  Sanne Engberg
  december 14, 2015 at 20:14

  ???? GLÆDELIG JUL … Håber jeg får tid til at ligge og dase mange dage i min seng .. Der findes ikke noget bedre ?⭐️❄️

 • Reply
  Laura
  december 14, 2015 at 20:21

  Glædelig jul Boligcious❤️

 • Reply
  René Fogtmann
  december 14, 2015 at 20:26

  Om miljøet vi skal værne,
  Jeres produkter gør det gerne.

  Et dynebetræk blødt som sne,
  Måske lavet af en julefe?

  Glædelig jul og stort ståhej
  Ønskes i alle her af mig.

 • Reply
  Cecilie Jensen
  december 14, 2015 at 20:31

  Sikke en lækker præmie.. WOW! Jeg krydser hvad der krydses kan, for at jeg skal sove blødt og lækkert i dette sengetøj 🙂
  Tak for en skøn blog med alle de bedste indslag som jeg nyder at følge med og gøre brug af de mange tips og tricks og lækre varer der gang på gang ruinerer mig 😉
  Rigtig glædelig jul ?❤️

 • Reply
  Marie Kjellerup
  december 14, 2015 at 20:35

  ?? ??
  Af de mange smukke ting,
  Boligcious finder frem.
  Ønsker jeg en gave fin,
  der kan pryde sengen min.
  Den skal varme næser to,
  glædelig jul og hohoho…
  ?? ??

 • Reply
  Trine
  december 14, 2015 at 20:36

  Hvidt sengetøj er det eneste der duer når soveværelset er blevet fyldt med spædbarn (og alle de remedier der følger med sådan en) der roder i rummet! Glædelig jul… Forhåbentlig med Hvidt både inde og ude;)

 • Reply
  Katrine Bergh-Hansen
  december 14, 2015 at 20:37

  Rigtig glædelig og fredfyldt jul ❤️?
  Og et lykkebringende og festligt nytår ⭐️?

 • Reply
  René Fogtmann
  december 14, 2015 at 20:39

  Om miljøet vi skal værne,
  Jeres produkter gør det gerne.

  Et dynebetræk blødt som sne,
  Måske lavet af en julefe?

  Glædelig jul og stort ståhej
  Ønskes i alle her af mig

 • Reply
  Helena Kia Jacobsen
  december 14, 2015 at 20:47

  Glædelig jul! ???
  Hvor er det en lækker gave, der vil varme i det lille hjem. Og dejligt at bæredygtighed kommer mere og mere i fokus for tiden.

  God jul og godt nytår, må det nye år bringe alt muligt godt med sig ?

 • Reply
  Marlene Høj
  december 14, 2015 at 22:01

  Glædelig jul <3
  Der er bare forskel på kvaliteten. Jeg synes, at jeg sover bedre, når sengetøjet er af en god kvalitet. Måske er det bare noget, jeg tror? Jeg er ligeglad, når bare jeg sover godt 🙂

 • Reply
  Line lind
  december 14, 2015 at 22:04

  Det er lækkert at kunne glide Ned I nyt, rent sengetøj. Det betyder Nok ikke at man sover bedre men måske bliver man liggende lidt længere. God jul

 • Reply
  Tina J.
  december 14, 2015 at 22:12

  Skønt at putte sig i, men sikkert svært at komme ud af fjerene om morgenen med dette dejlige sæt, tror jeg. Synes det er rart, at der er tænkt på miljøet <3

 • Reply
  Mette Guldbæk
  december 14, 2015 at 22:23

  Waou en fin lækker gave (c: Ønsker alle en rigtig glædelig jul!

  Ho ho ho…

 • Reply
  sonja zattlander
  december 15, 2015 at 00:35

  skønt sengetøj, rigtig god jul:)

 • Reply
  Charlotte
  december 15, 2015 at 02:19

  Glædelig jul

 • Reply
  Annlil Frolov
  december 15, 2015 at 07:09

  Uh, drømmer allerede om at nyde det skønne sengetøj 🙂

 • Reply
  Brit
  december 15, 2015 at 07:15

  Nøj, nogle fede designs de har hos Auping! Der var flere sæt, jeg gerne ville eje. Krydser fingre for at vinde 🙂 Glædelig jul!

 • Reply
  Majken Deichmann
  december 15, 2015 at 08:24

  Super fedt at i for tiden har haft så meget fokus på bæredygtige/ miljø rigtige produkter. Som forbruger kan det nemlig godt være svært at finde frem til tingene nogle gange 🙂 Så stor ros til jer for det! Og så en lille opfordring til at bliver ved med det. Når man selv arbejder med miljø til hverdag så er det lækkert at se at det også har sneget sig ind i forbrugs mønstrene stille og roligt, så hip hip hurra for det 😀
  Derudover er så skal i da ønskes god jul og så krydser jeg fingre for lidt held 😉

  Venlig hilsen
  Majken

 • Reply
  Katja
  december 15, 2015 at 08:56

  Skønt sengesæt – det ville sætte prikken over julen. Glædelig jul:-)

 • Reply
  Stephanie Korsholm
  december 15, 2015 at 09:24

  Lækker præmie! Jeg krydser fingre 🙂
  Glædelig jul 🙂

 • Reply
  Annemette Riddersholm-Lyst
  december 15, 2015 at 09:30

  Julen er hjerternes tid – en af de ting der er helt fantastisk ved alle de Give Aways rundt på nettet, selvom det er ‘døde’ ting, giver de glæde -og i Gud hvor ville jeg ønske at det var min tur til at have heldet med mig og være den heldige denne gang 😀
  Glædelig jul skal det lyde herfra 🙂

 • Reply
  Anette Sidor
  december 15, 2015 at 10:39

  Glædelig jul – og tak for fine input… <3
  Det blå er så meget min favorit, men jeg tænker, det kan lande hos kæresten, når jeg lige om lidt får fingre i det hvide 😉

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  december 15, 2015 at 10:43

  Mit drømmesengetøj. Jeg har ønsket mig sengetøj fra Auping i lang tid, men det er lidt pebret, så jeg prøver lykken her 🙂

  Rigtig glædelig jul og tak for en dejlig inspirerende blog 🙂

  Kh Rikke

 • Reply
  Pia Nielsen
  december 15, 2015 at 14:56

  Det er meget lækkert det sengetøj det ville jeg gerne vinde, glædelig jul

 • Reply
  Nadia El-Yahya
  december 15, 2015 at 14:58

  Ønsker Auping Bolicious og resten af verden en fredelig og glædelig jul. Og en særlig tak til Bolicious’ redaktør for de fantastiske bolig tips og ideer. Du gør det så godt ;-).

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 22, 2016 at 11:51

   Tak sødeste Nadia <3 Håber du og din familie har det godt? Tænker på dig af og til

   Kram fra en gammel kollega:-)

 • Reply
  Susan
  december 15, 2015 at 17:21

  Må I alle få en varm og hjertelig jul fyldt med glæde og nærvær sammen med familie og venner ❤️

  Fed gave….

 • Reply
  Åse Lejbølle
  december 15, 2015 at 17:27

  Jeg ville simpelthen blive sååå glad. Vi trænger til en opdatering på sengetøjsfronten, og det ville være rent velvære at putte sig under Aupingsengetøj 😀 <3.

  • Reply
   Åse Lejbølle
   december 15, 2015 at 17:32

   Hmmm, jeg fortabte mig vist lidt i det lækre sengetøj ;-)…. Men jeg ønsker jer også en rigtig glædelig jul og et godt nyt år <3.

 • Reply
  Mette Olsen
  december 15, 2015 at 23:17

  Uhhh jeg kan næsten mærke det lækre sengetøj? Rigtig glædelig jul til Boligcious.dk??

 • Reply
  Kirsten
  december 16, 2015 at 05:27

  Ønsker jer en glædelig jul

 • Reply
  Louise Gaarn
  december 16, 2015 at 07:22

  Rigtig glædelig jul!!! ?✨❄️❤️
  Jeg glæder mig til juleferie, hvor jeg kan sove længe og putte under dynen. Måske endda i nyt sengetøj ☺️

 • Reply
  Sofie
  december 16, 2015 at 07:43

  Sikke en skøn konkurrence – tak for det. Rigtig glædelig jul til alle:)

 • Reply
  Mette O
  december 16, 2015 at 16:53

  Elsker hvidt sengetøj.
  Glædelig jul

  Mvh Mette O

 • Reply
  Jesper
  december 16, 2015 at 22:20

  Glædelig jul til jer

 • Reply
  Sisi
  december 16, 2015 at 23:43

  Åhr, drømmegaven! Jeg ejer to kedelige sæt sengetøj og et par halvtriste lagner – kunne virkelig godt trænge til en opgradering på dén front! Krydser, kydser, krydser….

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  december 17, 2015 at 13:53

  Glædelig jul Boligcious og til alle jer andre julenisser herinde, må I all få en fortryllende jul og et bragende godt nytår! <3 😀

 • Reply
  Ann-Sophie
  december 17, 2015 at 18:27

  Glædelig jul 😀

 • Reply
  Stine Lerche
  december 17, 2015 at 20:25

  Uh, krydser fingre! Det ser lækkert ud:)

  God jul!

 • Reply
  Mille Millea
  december 18, 2015 at 12:20

  Jeg vil meget gerne sende jer en julehilsen.

  Må i få en glædelig og hjertevarm jul <3

 • Reply
  Sofie N
  december 18, 2015 at 22:04

  Drømmer om at holde juleferie i det fine, sprøde, hvide sengetøj… (samt at skifte mit grimme, forvaskede, flerfarvede sengetøj ud med hvid ro.)

 • Reply
  T. Jensen
  december 19, 2015 at 00:05

  Uh… Krydser fingre og håber, at jeg ikke er for sent ude til at deltage? Det ville intet mindre end være den perfekte gave til min dejlige mor 🙂

 • Reply
  Camilla Thisted-Widtfeldt
  december 23, 2015 at 16:56

  Hvor vil jeg gerne ønske alle på Boligcious en skøn skøn jul og håber at i vil få et berigende og indbringende godt blog år. Jeg nyder i hvert fald at følge jer , både her, IG og FB. Jeg kan ikke så nok af jeres input og ideer til især boligindretning.
  Min jul i år bliver noget helt speciel- tror det har noget at gøre med at min mor sidste år var døden nær og i dag gar hun på trods af at gave cancer på 7 år- har det bedre end nogensinde. Så jeg vil suge alle indtryk, hvert knus og kram til mig . Med randen om at december måned for mig har været helt fantastisk og har for første gang virkelig mærket – at være i julestemning ???

Leave a Reply