Borddækning Jul (X-mas)

I dag er det Poinsettia dag!

Den 12. december er Poinsettia dag. Poinsettia er navnet den nok mest hadede juleblomst i Danmark – JULESTJERNEN. Det skal der laves om på, hvis du spørger Flora Dania og Anette Eckmann, Eckmann Studio. Allerede sidste år startede Anette Eckmann en mission. Anette ønsker, at vi forelsker os i julestjernen, hun vil skabe en trend og hun går lagt for sagen. Det er ret beundringsværdigt, og det er noget af en opgave. Men hvis nogen kan, så er det Anette, og jeg vil næsten vædde min højre arm på, at det vil lykkes for hende at få os omvendt. Om et par år er Julestjernen gået fra at være den mest hadet juleblomst nogensinde, til at blive et must i julemåneden.
Jeg indrømmer, at jeg har haft usandsynligt svært ved julestjernen, den er stort set ikke komme indenfor min dør. Sidste år da Anette startede sin mission med et smukt PR arrangement i sit eget studie, begyndte jeg dog at se blomsten med andre øjne. Den er stadig ikke en topfavorit, men den gror på mig og efter eventet i går, har jeg rykket mig meget i en positiv retning. Faktisk står der tre poser i min stue fyldt med julestjerner, og de skal pryde mit julebord i år.

Arrangementet i går var The Event of the year” for mig. Anette er en af Danmarks absolut bedste stylister, og den stemning hun med hjælp fra en masse dygtige mennesker skabte i går, var fantastisk. Sammen med A Table Story (som dækkede det smukkeste bord), Rie Elise Larsen ( Rie havde lavet det smukkeste pynt af crepe papir, glimmer og guld), Marlene Waldorf (præsenterede sin smukke marokkanske tæpper), Chokolade Compagniet ( som lavede den vildeste kop varme kakao med jalapenos og chili – den smagte vildt godt), Karen Kousgaard (sangerinde, som bidrog tårevæddende smukt til stemingen) og fotograf Bjarni B. Jacobsen, som lagde lokaler til og fotograferede vores stylinger (jep vi fik lov at style med julestjerner. Min styling finder du nederst i indlægget) Det var Flora Dania der stod for hele arrangementent.

Her skal du få lov at se de smukke omgivlerser ved Flora Danias arrangement – og fortæl mig så, er du ikke bare en anelse vildere med julestjerner efter indlægget her?

Tjek evt. Anette Eckmanns blogunivers her

I dag er det Poinsettia dag!

I dag er det Poinsettia dag!

Op langs trappen var der smukt pyntet. Allerede her fornemmede man, at det her blev ud over det sædvanelig.

I dag er det Poinsettia dag!

I dag er det Poinsettia dag!

I dag er det Poinsettia dag!

I dag er det Poinsettia dag!

Det smukkeste pynst lavet af Rie Elise Larsen.

I dag er det Poinsettia dag!

I dag er det Poinsettia dag!

I dag er det Poinsettia dag!

Borddækning af A Table Story

I dag er det Poinsettia dag! I dag er det Poinsettia dag! I dag er det Poinsettia dag! I dag er det Poinsettia dag! I dag er det Poinsettia dag!

I dag er det Poinsettia dag!

I dag er det Poinsettia dag!


Min styling


 

Bjarni stod klar til at fotografere vores stylinger. Anette havde nemlig masser af rekvisitter med, så vi kunne kaste os ud i at style med Julestjernen. Her er mit lille resultat inspireret af Italien.

I dag er det Poinsettia dag!

Foto: Bjarni B. Jacobsen

En kort lille tur henover bordet til Karens smukke stemme, værsågod

I dag er det Poinsettia dag!
Artikel
I dag er det Poinsettia dag!
Beskrivelse
Den 12. december er Poinsettia dag. Poinsettia er navnet den nok mest hadede juleblomst i Danmark - JULESTJERNEN. Det skal der laves om på, hvis du spørger Flora Dania og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Lisbeth Glud
  december 13, 2015 at 15:56

  Jeg forstår ikke at den skulle være så hadet 😀
  Selv bruger jeg den bl.a. hvert år i min store, hvide Aalto vase. Det er enkelt og smukt. Minierne har jeg i div. krus rundt omkring og bruger den også i de hjemmelavede dekorationer.
  De er nemme at udskifte (og det skal de af og til) – og koster ikke alverden.
  Rigtig glædelig jul ønsker
  Lisbeth

Leave a Reply