Uncategorized

Jysk Apartment #3

Indlægget er sponsoreret af JYSK. Ord og holdninger er mine egne baseret på mine oplevelser. 

Kan man indrette sig udelukkende med møbler, tekstiler og nips fra JYSK? Kan man gøre det hyggeligt, cool og personligt? Og hvad tænker du når du høre JYSK og Penthouse i samme sætning? 

Jeg har deltaget et eksperiment, et ret cool et af slagsen, jeg har nemlig overnattet i den fedeste penthouse lejlighed indrettet totalt med produkter fra JYSK i et af de mest eftertragtede områder i Århus. Da jeg blev inviteret til at deltage i dette eksperiment takkede jeg ja med det samme, jeg var alt for nysgerrig til at lade være. Du kan læse alt om det i en serie af tre indlæg fordelt på 3 uger.

Tredje del kommer her:


Stuen…


 

Stuen var et stort aflangt rum, som lå i forbindelse med køkken og spiseafdeling. Under trappen havde JYSK afgrænset området og skabt et rum i rummet ved hjælp af en farvet væg. Det er en ret smart måde at etablere et område for sig selv på, og her var der altså skabt et rum til fordybelse, med lænestol og masser af magasiner. Overfor sofaen var der udsigt til en lav reol fyldt med bøger, nips og kreative origami-indslag. Selv et par brikker fra et Kongespil havde fået plads som pynt på reolen.

I dette indlæg fører jeg dig igennem stuen – husk ALT hvad du ser kommer fra JYSK…

 

 

Jysk Apartment #3

Jysk Apartment #3

Jysk Apartment #3

Jysk Apartment #3 Jysk Apartment #3

Jysk Apartment #3

Foto: Malene Marie Møller

Jysk Apartment #3
Artikel
Jysk Apartment #3
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af JYSK. Ord og holdninger er mine egne baseret på mine oplevelser.  Kan man indrette sig udelukkende med møbler, tekstiler og nips fra JYSK? Kan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply