KIDS

Gymnastik i stuen på den lækre måde

Jeg har en ret aktiv lille dreng. Han går til Capoeira (hvilket VIRKELIG kan anbefales) og lad os bare sige det sådan: Jeg har droppet regler om, hvorhvidt man må lave badutspring i sofaen eller ej, jeg gider ikke simpelthen ikke hidse mig op over det. Jeg synes faktisk, at det er sjovt (så længe han ikke smadrer noget:-). Alle mine billeder hænger ofte skævt og møblerne bliver skubbet op langs væggen, så han kan udfolde sig (han er 5 år).

Jeg har overvejet at hænge et par ringe i loftet, men rent æstetik er det lidt svært for mig. Det finske firma Suomen Voimistelutuote imødekommer sådan nogle som mig og dig. De designer æstetiske simple gymnastikredskaber til voksne og børn i god kvalitet.

Gymnastik i stuen på den lækre måde

De er da flotte ikk? Firmaet laver også ret lækre ribber – Du kan besøge deres shop her

Gymnastik i stuen på den lækre måde Gymnastik i stuen på den lækre måde

1000 tak til Asta for tippet ♥

Gymnastik i stuen på den lækre måde
Artikel
Gymnastik i stuen på den lækre måde
Beskrivelse
Jeg har en ret aktiv lille dreng. Han går til Capoeira (hvilket VIRKELIG kan anbefales) og lad os bare sige det sådan: Jeg har droppet regler om, hvorhvidt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply