Jul (X-mas) Uncategorized VÆRD AT BESØGE

Tag ud i weekenden og kom i julestemning her…

Jeg vil gerne slå et slag for at støtte op om de små hyggelige lokale forretninger.
Jeg ved godt, at jeg her på bloggen og via mit magasin ofte taler webshoppens sag, fordi det er let for mig bare at linke til et sted, hvor du kan købe produktet, så kan alle i hele landet jo ligesom være med. Jeg synes dog ikke, at det ene skal udelukke det andet. Jeg køber selv mange ting på nettet, men jeg elsker også at besøge små lokale butikker.

Det at træde ind i et univers hos en passioneret butiksejer og lynhurtig fornemme den personlighed, der ligger i indretningen, valget af varer og duften, er noget helt særligt. Oftes er det nemlig sådan, at disse sanseoplevelser afspejler butiksejeren. Den følelse kan ikke copy pastes og smides ind i en webshop.

Et af mine yndlingsteder er Tisvildeleje.  Her er tempoet sat ned, man fornemmer den gode stemning mellem byens beboere og forretninger, og så bliver der altså gjort rigtig meget for, at vi besøgende får en unik oplevelse når vi besøger byen.

Her er masser af gode spisesteder, der er det skønne badehotel, hvor jeg tilbragte påsken i år, der nogle skønne lokale forretninger, der er den smukkeste skov og så er der jo havet! Et besøg i Tisvilde er en allround oplevelse for dig og din familie.

 

Tag ud i weekenden og kom i julestemning her...

I denne weekend og i næste weekend inviterer Tisvildeleje til julehygge i byen. “Jul i Tisviledeleje”. Det skal du altså deltage i, jeg tror det bliver drønhyggeligt, og jeg ved, at Tisvildeleje glæder sig til at se dig!

Hvis du overvejer at tage afsted, så skal du besøge mine to favoritbutikker:

Tag ud i weekenden og kom i julestemning her...

Seasons by Sidzel  er ejet af Daniel og Sidsel. Sidsel er en dygtig boligstylist, du kender hende sikkert fra Bolig Magasinet. Hun og Daniel har gennemrenoveret denne smukke villa. Deres butik ligger i forlængelse med huset og selve huset kan du godt lokke Sidsel til at få en rundtur i, det er nemlig også en slags showroom, og jeg lover dig for, at det er noget af en oplevelse.

Tag ud i weekenden og kom i julestemning her...

Tag ud i weekenden og kom i julestemning her...

Butikken er super hyggelig og smuk. Alle produkter og samarbejdspartnere er nøje udvalgt af Sidsel, og du kan simpelthen ikke forlade butikken uden at købe bare en lille ting med hjem. Keramik, kunstprint, lamper, lidt til ganen og lidt til kroppen finder du i butikken. Faktisk kan du den 28. + 29. december få lov at komme indenfor og se det julepyntede hjem. Her giver Sidsel sine bedste tips til, hvordan du indretter dig smukt – Du skal dog tilmelde dig arrangementet her


NO 17


Tag ud i weekenden og kom i julestemning her...
Du får ikke lov at gå hjem før du har været forbi NO17 som ligger på hovedgaden. Endnu en skøn butik med de sødeste indehavere Bo og Camilla. Bo og Camilla udvælger også kræsent deres udvalg, og her finder du luksus og lækkerier. Lækre mærker som Aiayu, Care by me, Louise Roe, Petit Machine, Moshi Moshi Mind, smykker fra Pønt, julepynt og meget mere. Butikken er charmerende og stemningen er dejlig. Jeg elsker at komme her, shoppe og få en hyggelig snak med Camilla og Bo, som jo efterhånden er blevet gode venner af Boligcious via deres smukke art prints.

Pssst…. Hvis du bor i Jylland, på Bornholm eller på Lolland Falster, ja så er der langt til Tisvildeleje. No17 har en ret så lækker webshop! Besøg den her

Tag ud i weekenden og kom i julestemning her... Tag ud i weekenden og kom i julestemning her...


-Og når du så skal ud i weekenden, så skal du også forbi julens bedste julemarked. Det foregår lige her:

Tag ud i weekenden og kom i julestemning her...God weekend

Tag ud i weekenden og kom i julestemning her…
Artikel
Tag ud i weekenden og kom i julestemning her…
Beskrivelse
Jeg vil gerne slå et slag for at støtte op om de små hyggelige lokale forretninger. Jeg ved godt, at jeg her på bloggen og via mit magasin ofte
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply