Jul (X-mas)

Et lille yndigt LED lys…

Har du lyskæde på dit juletræ eller kører du kun med ægte lys? – Jeg har ET år prøvet en gammeldagslyskæde, og jeg nød faktisk at tænde lyset, når vi kom hjem fra arbejde og lade det stå og shine til vi gik i seng. Grunden til jeg kun gjorde det én enkelt gang, var lednings besværet – Ledningerne er grimme og de fylder og filtre.
Vi bruger levende lys, og det synes jeg nu også der, skal til selve juleaften. De andre dage tænder vi ikke levende lys på træet, det kan jo ikke betale sig, og jeg savner lidt den fantastiske stemning som vi nød dengang vi havde lyskæde på.

Nu er det jo heldigvis nye tider – nye LED tider og vores liv er i den grad blevet mere trådløst. Det gælder også lyskæden til juletræet. Man kan faktisk få LED batteridrevede juletræslys, som betjenes med en fjernbetjening – alstå en ledningsfri lyskæde ( som jo så ikke kan hedde en lysKÆDE længere:-).

Det er altså cool! Det jeg allerbedst kan lide ved lyset er, at det er helt traditionelt at se på.

Du køber en æske med 10 lys til 799 kr. – det er mange penge i know, men det er jo en langtidsinvestering. Det er LED, du har dem jo forever, og så kan de altså bruges mange andre steder i boligen. Lysene kan foreløbig købes hos frkmage.dk

Se jeg ha rleget lidt med dem hjemme hos mig.

Et lille yndigt LED lys...

Lyset lyser svagt og varmt, det ligner de helt klassiske juletræslys. Jeg synes det er vildt cool at bruge dem i små stilleben rundt omkring i mit hjem.

Et lille yndigt LED lys...

Foto: Malene Marie Møller

Et lille yndigt LED lys…
Artikel
Et lille yndigt LED lys…
Beskrivelse
Har du lyskæde på dit juletræ eller kører du kun med ægte lys? - Jeg har ET år prøvet en gammeldagslyskæde, og jeg nød faktisk at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply