DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dare to fail – Dagens poster

Jeg kan rigtig godt lide denne tegning af Lisa Mann Dirkes. Den illustrerer noget ret så essentielt på sådan en humoristisk og varm måde. Nogle vil måske mene, at den vil gøre sig godt på et børneværelse, men jeg ville have den hængende som en del af mine kunst på væggen.

 

Dare to fail - Dagens poster

 

Tegningen er 40,5 x 51 cm
Pris 842 kr.

Du kan købe den lige her på Lisas hjemmeside.

 

 

 

Dare to fail – Dagens poster
Artikel
Dare to fail – Dagens poster
Beskrivelse
Jeg kan rigtig godt lide denne tegning af Lisa Mann Dirkes. Den illustrerer noget ret så essentielt på sådan en humoristisk og varm måde. Nogle vil måske
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kenneth Popp
    november 26, 2015 at 08:50

    Den er også sjov og budskabet er jo ikke til, at tage fejl. Jeg har også besøgt Lisa Mann Dirkes hjemmeside og der er rigtigt mange andre fede plakater synes. Jeg er selv begyndt, at designe og sælge plakater, men jeg skal være den første til, at indrømme, at jeg ikke er ligeså dygtig til at tegne, som Lisa Mann Dirkes er så min plakatkunst er lidt anderledes. Jeg startede, på opfordring, med at lave bykort plakater så det dem der er flest af i min shop, men der kommer nyt til efterhånden, som jeg får idéerne.

Leave a Reply