Jul (X-mas)

Min juledekoration for Rosendahl

Indlægget er lavet i samarbejde med Rosendahl, That Nordic Feeling og Bungalow5

Sammen med Rikke fra Thatnordicfeeling.com og Allan fra Bungalow5 har jeg givet mit bud på, hvordan en juledekoration med Rosendahls fine Klaren Blixen julepynt kunne se ud. Vi har faktisk både lavet juledekoration, pyntet juletræ og dækket juleborde, og du skal nok få det hele at se. Faktisk konkurrerer vi tre om hvilken vores læsere bedst kan lide. Vi kan ikke vinde noget, men det kan du.

I dag gælder det juledekorationen


Lucia optog i skoven


Min juledekoration for RosendahlJeg elsker at indrage skoven, særligt skovbunden når jeg pynter op til jul. Min dekoration er ganske enkelt – jeg har brugt min gamle glasdome og lagt en pude mos i bunden. På den lille mosbakke har jeg placeret et fint Lucia optog fra Rosendahls Karen Blixen serie. I toppen hænger et forgyldt oversize snefnug, som en slags lysende stjerne.

Jeg håber du kan lide min dekoration, jeg synes den er blevet enkel og smuk – Den er lige mig!

Se også Rikke og Allans dekorationer lige her. Stem på din favorit, måske vinder du for 1000 kr. julepynt – Du har indtil på fredag!

Min juledekoration for Rosendahl


Indlægget er lavet i samarbejde med Rosendahl, That Nordic Feeling og Bungalow5

Min juledekoration for Rosendahl
Artikel
Min juledekoration for Rosendahl
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Rosendahl, That Nordic Feeling og Bungalow5 Sammen med Rikke fra Thatnordicfeeling.com og Allan fra Bungalow5 har jeg givet mit bud på, hvordan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lisbeth Glud
  november 16, 2015 at 19:43

  Jeg synes rigtig godt om din dekoration og har selvfølgelig stemt på den. 🙂 Den er meget inspirerende for mig så jeg har tænkt mig også at bruge min glasdome på lignende måde; jeg spekulerer på hvordan du har fastgjort det forgyldte snefnug – er det så enkelt at du har brugt englehud? Det fine er jo, at man ikke kan se hvordan; jeg er så bange for at få det til at se kluntet ud. 🙂
  Jeg vil blive glad hvis du vil svare på spørgsmålet.
  Venlig hilsen
  Lisbeth

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 25, 2015 at 23:55

   Kære Lisbeth
   1000 tak, hvor er du sød. Jeg synes også den blev enormt smuk. Jeg fæstnede den med englehud:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply