Kunst

Indspiration til billedvæggen

Dagens poster bliver i dag til et inspirationsindlæg til dig, som gerne vil have mere kunst ind i boligen, men har svært ved at placere den.

Jeg er selv ret god til at placere min kunst, hvis jeg selv skal sige det:-) Jeg har omkring 36 kunstprint hængende i min bolig lige nu, og jeg stor-nyder dem alle hver dag. Det er så afgørende for mig, at mit hjem er inspirerende, spændende og hyggeligt at være i. At her er varme og at man føler sig godt tilpas og hjemme.

Jeg synes Pernille Folcarelli giver os en helt fantastisk inspiration i de univereser hun får skabt omkring sin kunst. Jeg tænker, at du vil finde lige så stor inspiration i hendes produktbilleder som jeg og derfor deler jeg dem med dig her i dag.

Indspiration til billedvæggen Indspiration til billedvæggen Indspiration til billedvæggen Indspiration til billedvæggen Indspiration til billedvæggen

Du kan købe Pernilles smukke kunstprint her

Indspiration til billedvæggen
Artikel
Indspiration til billedvæggen
Beskrivelse
Dagens poster bliver i dag til et inspirationsindlæg til dig, som gerne vil have mere kunst ind i boligen, men har svært ved at placere den. Jeg er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rikke
  februar 26, 2018 at 14:22

  Kan du fortælle hvor den stol på det nederste billede er fra? Den er så smuk

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 26, 2018 at 19:46

   Hej Rikke, jep det kan jeg i hvert fald! Stolen hedder FLY og er designet af Space Copenghagen for firmaet &Tradition.

   Kh. Malene

Leave a Reply