INTERIØR

En box til det hele…

Indlægget er sponsoreret af Caneline –
billeder, styling og holdning til design er min egen. 

Jeg har fået lov til at lege lidt med BOX fra Canelines Elements serie. Box er en multifunktionel opbevaringskasse med et skarpt og veldesignet formsprog og et fræk materialemix af pulverlakeret aluminium og teak.

Boxen fås i sort og hvid. Jeg valgte den sorte, fordi jeg havde en lille bagtanke med den…. -den kommer vi til.

For mig er den her slags opbevaringsløsninger geniale. Jeg er nemlig samler – en samler, der hader rod og det resulterer selvfølgelig i, at jeg altid savner lækre opbevaringsløsninger. Box er pæn at have stående fremme som en del af indretningen. Dens håndtag gør det let at flytte den rundt og designet passer ind alle vegne.

Jeg kan komme på 1000 ting kassen kan bruges til, det kan du helt sikkert også, men lad mig da bare nævne et par idéer: Magasinopbevaring – hjemmesko i entréen – legetøj – strikketøj – stearinlys – toiletpapir – tørklæder og vanter – ledninger, opladere – krydderurter – planter… du forsætter bare. 

En box til det hele...

Magasinopbevaring er Box genial til. I stedet for at lægge magasinerne ned, kan du stille dem op. Det gør det lettere at finde lige det magasin du leder efter.

En box til det hele...

Grunden til jeg valgte Box i sort, var fordi jeg havde en teori om, at man kunne tegne med kridt på. -Og det kun man! Det synes jeg gør min urtehave her, lige det mere charmerende.

En box til det hele…
Artikel
En box til det hele…
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af Caneline - billeder, styling og holdning til design er min egen.  Jeg har fået lov til at lege lidt med BOX fra Canelines Elements serie
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply