INTERIØR Uncategorized

Invitation til fest ♥

Invitation til fest ♥

For 5 år siden slog Mette Helena Rasmussen for første gang slog dørene op til butik Retro Villa. Et univers med Skandinaviens største udvalg af originale vintage tapeter. Hun fik virkelig sat skub i, at boligen skulle være personlig, markant og alt andet end kedelig!

Invitation til fest ♥
Tapeteventyret startede vildt, farverigt og retro, men i takt med at de gamle tapeter bliver udsolgt, kommer der nye vintage tapeter frem på hylderne, tapeter der er i tråd med tidens tendenser. For Mette Helena kender ikke til begrænsningens kunst, og hun har i sin begejstring købt hele lageret af vintage tapeter i en butik i England og fået set fragtet hjem, så der er tapeter nok til mange smukke hjem endnu.

Invitation til fest ♥

Mette Helena så det som sin pligt at redde de mange tapetruller og give dem nyt liv i smukke hjem.

For Mette Helena var det ikke kun en passion; hun så det som sin pligt at redde de mange tapetruller og give dem nyt liv i smukke hjem. Og den forpligtelse lever hun i sandhed op til. I dag følger flere tusinder Mette Helena instagramprofil @retrovilla, hvor hun viser udpluk af sine indretninger og de tv-programmer Mette Helena er vært i, er blandt de mest sete.

Invitation til fest ♥

Personlig og inspirerende indretning er stadig omdrejningspunktet, forvandlinger og rådgivning er Retro Villa pigernes speciale, og i dag ligger butik Retro Villa i større lokaler midt i Strædet. Retro Villas udvalg af vintagetapeter er suppleret med design, tekstiler, keramik og også vintage items, som Mette Helena håndplukker på loppemarkeder.

INVITATION – alle er velkomne
50% rabat på vintagetapeter og Casalinga keramik


“Retro Villa fylder 5 år, og på fredag kl 15-19 er alle inviteret til fest, musik for børn og super tilbud, hvor du kan spare 50 % på vintage tapeter og Casalinga keramik.
Det foregår i Retro Villa, Naboløs 1, 1206 København K. – retrovilla.dk fredag kl 15-19″
Invitation til fest ♥ Invitation til fest ♥
-50% rabat på Casalinga keramikInvitation til fest ♥ Invitation til fest ♥
Invitation til fest ♥
Artikel
Invitation til fest ♥
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like