Køkkenet (Kitchen)

Køkken-Hacking

Køkken-HackingDanske REFORM specialiserer sig i at hacke IKEA køkkener. De to fyre, som står bag REFORM savnede køkkener, der var til at betale, og samtidig havde et stærkt design-udtryk.

IKEA’s køkkener er funktionelle, lette at installere og så er de i god kvalitet. REFORM opdaterer dit eksisterende IKEA køkken eller lægger sidste hånd på dit nyindkøbte IKEA køkken. Når REFORM er færdige med dit køkken, kan du glæde dig over et flot arkitekttegnet resultat, hvor smukke låger, bordplader m.v. på æstetisk vis fuldender dit køkken, og efterlader det med kant, personlighed og masser af lækker design-attitude.

Køkken-Hacking

NORM ARCHITECTS

Norm Architects er toppen af poppen, når vi taler dansk design lige nu. De dygtige designere er på alles læber også internationalt. Designduoen har netop designet et utrolig smukt køkken for REFORM. Stilen er stram, enkel, naturlig og autentisk – 4 nøgleord, som er essensen af alt hvad Norm Architects laver. Det grebsløse køkken er tidløst, og udtrykket er råt og eksklusivt. Bordpladen indrammer køkkenet hele vejen rundt, og giver dermed fornemmelsen af at være et møbel.
Køkken-Hacking
Materialer: Fiberbeton, bruneret tombak (en messing-legering), savskåret eg og røget eg -alle sammen materialer, som sjældent ses i et køkkendesign. Det er naturlige materialer, som bliver smukkere og smukkere år for år.  Køkken-Hacking

Køkken-Hacking
Artikel
Køkken-Hacking
Beskrivelse
Danske REFORM specialiserer sig i at hacke IKEA køkkener. De to fyre, som står bag REFORM savnede køkkener, der var til at betale, og samtidig havde et
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply