Borde (Tables)

Kære læser, hvad skal du på onsdag? skal vi ses?


INVITATION
til
Samvær


Kære læser

Det er da på tide vi mødes du og jeg synes du ikke?
Sammen med min blogkollega Allan fra Bungalow5 har jeg fået mulighed for at invitere 15 læsere med til en smuk og historisk aften i Georg Jensen Damask’s rammer – Smukkere bliver det ikke.

Vi skal se en fantastisk udstilling af Cecile Elisabeth Rudolph, som også kommer og fortæller lidt. Vi skal sludre, spise lidt let mad og drikke et glas vin sammen. Når aftenen slutter får du en lille goodiebag med hjem.

Eventen foregår onsdag den 7. oktober kl. 18.30 – 20.30 Samværket, Gammel Kongevej 103, Frederiksberg C

Jeg må invitere 15 læsere ud fra ‘først til mølle’ princippet – Send mig en mail om du kommer alene eller har en ven med. malene@boligcious.dk 


Sammen skal vi opleve…

Vi hylder Samværet med Georg Jensen Damask i en smuk udstilling af Cecilie Elisabeth Rudolph. Den klassiske DANDELION dug fra 1972, også kendt som Mælkebøttedugen er omdrejningspunktet for udstillingen. Gennem Cecilies kreative fortolkninger af samvær, er over 200 gamle mælkebøtteduge forvandlet til en genfortælling af danskernes hjem, historier og traditioner.

Kære læser, hvad skal du på onsdag? skal vi ses?

Med stor respekt for John Beckers oprindelige design og dugens tidligere ejere. Dugene er indsamlet af Georg Jensen Damask som en del af kampagnen “En dug for en Dug” – Husker du den? Georg Jensen Damask skød kampagnen i gang på Boligcious sidste sommer. Her inviterede de jer til at aflevere jeres gamle DANDELION dug med en historie om et minde, I havde haft med dugen. Som tak fik I en ny dug med hjem.
Over 200 mennesker afleverede smukke historier sammen med deres gamle Damask dug. Jeg tænker, at der helt sikkert er en del historier, som stammer fra mine læsere. Nogle af disse historier kan i se printet i dugene når vi mødes. Det er en fascinerende udstilling, og jeg glæder mig til at dele den med dig!Kære læser, hvad skal du på onsdag? skal vi ses? Kære læser, hvad skal du på onsdag? skal vi ses? Kære læser, hvad skal du på onsdag? skal vi ses?

 

Kære læser, hvad skal du på onsdag? skal vi ses?
Artikel
Kære læser, hvad skal du på onsdag? skal vi ses?
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply