Kunst

Stole fanget i et intimt øjeblik

I øjeblikket er der en spændende udstilling i byen Nuenen i Holland under titlen ‘The Vincent Affair “. Udstillingen indbyder de besøgende til at se verden fra et andet perspektiv, ligesom Vincent van Gogh gjorde.

Det er som regel ret berigende at opleve det velkendte på anderledes vis, og Chair Affair Project, som er et af de udstillede projekter, er et pragtfuld bud på det.

Stole fanget i et intimt øjeblik

Chair Affair Project er skabt af et hollandsk par, kunstneren Magriet Craens og designeren Lucas Maasen. Det er en fotografisk serie, der skildrer par af stole, der er placeret på måder, der minder seksuelle positioner. Det har et intimt og humoristisk touch, og er en spændende konfrontation mellem design og kunst.

Det er spændende at se et stykke design, stolen, der gang på gang bliver redesignet, og som her blive tilført en karakter, der gør at den bliver ‘befriet’ et kort øjeblik fra dens egentlige formål.

Vil du se flere fotos så tjek dem ud på The Vincent Affair. Er du nysgerrig efter at se, hvordan fotoserien blev skabt, så er der en video lige her.

Hmm … kan man mon stole på en stol?

God fredag.

Stole fanget i et intimt øjeblik
Artikel
Stole fanget i et intimt øjeblik
Beskrivelse
I øjeblikket er der en spændende udstilling i byen Nuenen i Holland under titlen 'The Vincent Affair ". Udstillingen indbyder de besøgende til at se verden fra et andet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply