DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

ODENSE – Dagens Poster

Jeg bliver aldrig træt af KLAM’s plakater, – og det er på trods af, at jeg ikke synes, at DK kan rumme flere plakatkunstnere, som kaster sig ud i at lave bykort-plakater. Nis Klamer, var blandt de første, og han gør det så overbevisende lækkert og stilfuldt, at hans arbejde aldrig trætter mig. Der er så meget sirlighed, perfektionisme og stramhed i hans hånd, og det er tydelig at Nis bestrider det grafisk håndværk til topkaraktere.

I går var jeg i Odense, og den lange vej fra Kbh. til Fyn bringer mange byskilte med sig, som altid er sjove at læse. Jeg kom i tanke om Klams “by-navne” plakater – Så derfor hylder jeg både KLAM og Odense i dag. Find den by, du ønsker at hylde her: enklamide.dk

ODENSE - Dagens Poster

 

ODENSE – Dagens Poster
Artikel
ODENSE – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg bliver aldrig træt af KLAM's plakater, - og det er på trods af, at jeg ikke synes, at DK kan rumme flere plakatkunstnere, som kaster sig ud i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply