INTERIØR Stilleben og andre lækkerier

Lucie Kaas i nyt samarbejde

Så er der lækkert nyt til dine tableauer og sættekassen. Lucie Kaas har nemlig indgået et samararbejde med den britiske designer Becky Kemp, om at producere hendes efterspurgte håndmalede kokeshi dukker.Lucie Kaas i nyt samarbejde

De japanske figurer er kendetegnet ved et markant hoved og simpel krop – fortolket som 16 forskellige figurer med hver deres personlighed. Nogle figurer er inspireret af historiske ikoner fra musik- og kunstverden, mens andre udspringer fra Beckys egen fantasi. Traditionelt gives Kokeshi dukker som symbol på venskab, men Beckys modernisering af figurerne til små designobjekter åbner op for adskillige anvendelsesmuligheder. Vi har et bud her.

 

Lucie Kaas i nyt samarbejde

Glæd dig til de kommer i butikkerne til oktober!

Andy Kokeshi dukke fra Lucie Kaas – Kreativitet på dåse fra Flohmarket – plakat fra Art Rebels med Ketchup af Natacha WithoftHelle Grams chubby skål fra unika-k – Skærebrættet Splash Red Kitchen Worktop Saver fra mzubo

Anna Kokeshi dukke fra Lucie Kaas – Nomess smykkeskrin fra KAiKU – Lady Lovely print fra Paradisco Productions hos Munk – Louise Roe Jewel Vase Rose

Frida Kokeshi dukke fra Lucie KaasSerax Kaktus vase fra Interiorshop – Volatile (VO2) print fra Hagedornhagen – Ditte Fischer urtepotteskjuler fra Decorate Shop

 

 

 

Lucie Kaas i nyt samarbejde
Artikel
Lucie Kaas i nyt samarbejde
Beskrivelse
Så er der lækkert nyt til dine tableauer og sættekassen. Lucie Kaas har nemlig indgået et samararbejde med den britiske designer Becky Kemp, om at producere hendes
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply