DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Krystal – Dagens Poster

Inspireret af krystallens form og farve og en kærlighed til det grafiske har Julie Munk illustreret en række art-prints i smukke farver og med en lækker 3D effekt.

Der er en fantastisk dynamik i illustrationerne. Farverne er lagt tone-i-tone, hvilket gør dem ekstra fine. Julie Munks Krystal-serie giver en perfekt mulighed for, at få bragt tidens farve ind boligen på en diskret og harmonisk måde.

Normalt præsenterer jeg blot et print som Dagens Poster, men i dag har jeg valgt 3 print – 3 print, der ligner hinanden, men  i 3 forskellige farveskalaer.
Tanken var, at inspirere dig til at bruge gentagelser. Gentagelser skaber ro og sammenhæng, og med et artprint som dette, der fås i flere farver, synes jeg det er oplagt at lege med gentagelserne.

Hæng de tre Krystal print side om side, men miks farvevalget.

Se flere art-print fra serien her

Krystal - Dagens Poster

 

Krystal – Dagens Poster
Artikel
Krystal – Dagens Poster
Beskrivelse
Inspireret af krystallens form og farve og en kærlighed til det grafiske har Julie Munk illustreret en række art-prints i smukke farver og med en lækker
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katrine
    januar 6, 2017 at 19:54

    Det er virkelig fedt! Faldt over din post forleden og jeg har ikke kunnet slå denne kombination af plakater ud af hovedet siden, så nu har jeg ledt og ledt for at genfinde den. Kun et spørgsmål om tid (og færdigindretning i mit hjem), før de tre plakater hænger side om side her.

Leave a Reply