INTERIØR

3 smukke ikoniske nyheder

3 smukke ikoniske nyheder


LYNGBY VASEN
by
Lyngby Porcelain


Den ikoniske og højt elskede Lyngbyvase kommer nu i nye farver. Jeg er ret forelskede i de her sarte kit-farvede pasteller – Så delikat, at jeg får lyst til at smage på dem. Til den lidt mere dramatiske type, kommer også en Lyngbyvase med guldstriber – En produktudvikling, som omfavner den tendens, vi ser i boligen lige nu, hvor maximalisme, dramatik,  og tyngde spiller en stor rolle. Der bliver lanceret to modeller med guldstriber – en bredstribet og en smalstribet. De nye farver kommer i butikkerne i denne måned- Der kommer også en midnatsblå.

3 smukke ikoniske nyheder  3 smukke ikoniske nyheder


NYT SKULPTURELT BESTIK FRA GENSE


Den anerkendte danske prisvindende arkitekt Knud Holscher har designet et smukt bestik for Gense. Et meget skulpturelt bestik, som ændrer udtryk for hvilken retning du ser det fra, skaftet er nemlig 3 dimensionelt og det giver bestikket en helt ny karakter og en formgivning, jeg ikke har set på bestik før. Meget elegant må man sige
3 smukke ikoniske nyheder

 


WIINBLAD NYHEDER


Sidste år lancerede Rosendahl Design Group en Bjørn Wiinblad kollektion. I år kommer der en række smukke add-ons. Jeg har spotte de fineste lågkrukker, kagedåser, potteskjulere og smørrebræt.

3 smukke ikoniske nyheder 3 smukke ikoniske nyheder 3 smukke ikoniske nyheder 3 smukke ikoniske nyheder

3 smukke ikoniske nyheder
Artikel
3 smukke ikoniske nyheder
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply