INTERIØR Mand til Mand Produkt og design (Interior design)

Er det et kunstværk eller er det en højtaler?

Er det et kunstværk eller er det en højtaler?

Det fantastiske og nogle gange lidt frustrerende ved at skrive om lækre produkter er, at der virkelig findes mange, og jeg mener virkelig mange. Det er næsten umuligt at kende til det hele. Til gengæld kan man glædes ved, at man konstant kan blive overrasket. Jeg stødte for nylig på en sand perle, hvor produktets funktioner og teknologi går smukt i hånd med dets unikke design.

ARTcoustic er startet i Danmark af Kim Donvig og Patricia Ljungberg med målet om at skabe unikke verdensklasse højtalere i et moderne look. Det som jeg synes, gør ARTcoustic unik og får dem til at skille sig ud fra andre produkter på markedet er, at de giver dig muligheden for at bestemme looket på dine højtalere selv.

Så kære mand nu skal spidse øre og lige se nærmere, hvis du kunne tænke dig at få et ordentligt højtalersystem hjem i stuen, som ikke får din kæreste til at fare i flint.

Alle højtalere har et udskifteligt cover, som nemt sættes på med 2 magnetiske klik. Man kan vælge mellem 100 vis af billeder, så højtalerne står som et kunstværk. Jeg er specielt vild med denne serie her

Men det stopper ikke her, for hvis du ønsker en mere personlig højtaler, kan du få lavet dit eget cover med dit eget foto eller illustration.

Så hvis du er på jagt efter nye højtalere så ta’ lige et kig på www.artcoustic.com

//Oscar

Er det et kunstværk eller er det en højtaler?Er det et kunstværk eller er det en højtaler?

Er det et kunstværk eller er det en højtaler?
Artikel
Er det et kunstværk eller er det en højtaler?
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply