INTERIØR

Et lammeskind og en sweater til en hjemløs

Der er omkring 5000 hjemløse mennesker i Danmark, og når kulden sætter ind, er det næsten ikke til at bære tanken om, at nogle mennesker er nødsaget til at sove på gaden i vores barske vinter.

Da jeg som barn blev passet hos min dejlige farmor, og blæsten peb i de gamle vinduer, husker jeg, hvordan hun puttede min bror og jeg godt under dynen. Hun mindede os kærligt om, hvor heldige vi var, fordi vi havde en varm seng, og at vi skulle sende en varm tanke til dem, som ikke var så heldige. Jeg følte mig utrolig tryg og heldig som jeg lå der. Jeg hører hendes ord lige så klart nu som den gang, når jeg på de kolde vinteraftner sparker under dynen for at få varmen. Jeg putter endda mine egne børn med præcis sammen ord, når vinden piber i vores gamle hus.


NORDIC WOLF
En smuk ♥-sag


 

Nordic Wolf er et dansk firma med en mærkesag – en smuk mærkesag. Til november i år deler Nordic Wolf lækre uldsweatre ud til så mange hjemløse danskere som muligt. Hvor mange sweatre der bliver delt ud afhænger lidt af dig og mig – Konceptet går nemlig ud på, at hver gang der sælges et fåreskind doneres en sweater til en hjemløs. Det er en rigtig fin idé synes jeg, og derfor har jeg sagt ja til at hjælpe dem med at sprede budskabet. Et lammeskind og en sweater til en hjemløs

 

Nordic Wolf er nøje udvalgt fåreskind af højeste kvalitet. De store, bløde fåreskind kommer fra sjældne racer, der med unikke mønstre og farver giver nye dimensioner til det nordiske hjem. Alle fåreskind er skånsomt og bæredygtigt behandlet, med øje for dyrevelfærd og den naturlige struktur og detaljer af huden. Fåreskind fra Nordic Wolf kommer fra fritgående får i England.

Et lammeskind og en sweater til en hjemløs

Ud af den overskydende uld strikkes sweatre til danske hjemløse – Så når du køber et fåreskind hos Nordic Wolf, har du samtidig doneret en sweater, som gør livet en lille smule bedre for de mange mennesker, der lever på gaden i Danmark.

Du kan købe dit skind med god samvittighed lige her

Et lammeskind og en sweater til en hjemløs

Et lammeskind og en sweater til en hjemløs


Indlægget er bragt i samarbejde med Nordic Wolf, med et oprigtigt ønske om at sprede budskabet, så der kan blive delt en masse varme sweatre ud. 

 

Et lammeskind og en sweater til en hjemløs
Artikel
Et lammeskind og en sweater til en hjemløs
Beskrivelse
Der er omkring 5000 hjemløse mennesker i Danmark, og når kulden sætter ind, er det næsten ikke til at bære tanken om, at nogle mennesker
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply