INTERIØR

AYTM – Helt ny brand, som du SKAL kende!

Jeg mødte AYTM på North Modern (dansk design messe) – Jeg havde aldrig mødt dem før, og det er der en god grund til, de er nemlig helt nye i gamet. Virkelig imponerende at kunne lancere en så gennemført smuk, elegant og STOR kollektion fra start. Selvom brandet er sprit-nyt, er folkene bag ikke nye i gamet – de har mange års erfaring i branchen. AYTM er stiftet af parret Kathrine og Per Gran Hartvigsen.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at AYTM kommer til at sparke r.. i ind- og udland!

AYTM - Helt ny brand, som du SKAL kende!

AYTM – Helt ny brand, som du SKAL kende!
Artikel
AYTM – Helt ny brand, som du SKAL kende!
Beskrivelse
Jeg mødte AYTM på North Modern (dansk design messe) - Jeg havde aldrig mødt dem før, og det er der en god grund til, de er nemlig helt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply