Mand til Mand: Svævehylde

Mand til Mand: Svævehylde Mand til Mand: Svævehylde


#Spottet på North Modern af Oscar


Jeg nåede heldigvis også et smut forbi NorthModern messen for at se på en masse lækre nye møbler og design – Masser af inspiration at hente! Jeg faldt pladask for denne lækre og simple hylde fra woud.com designet af Leonard Aldenhoff.

Jeg hader at finde hylder, enten er de for store, så de fylder hele væggen, og nærmest springer ud i rummet – eller også er de for små, og kan ikke holde til mere end 2 bøger. Derfor er jeg ret vild med denne elegante hylde i egetræ, enkel med et fedt touch, og så kan den rent faktisk holde til alle mine bøger.

Rigtig god dag, og glæd dig til en masse spændende sager – Næste uge bliver der lyd til både ham og hende!

//Oscar

 

Mand til Mand: Svævehylde
Artikel
Mand til Mand: Svævehylde
Boligcious

One Comment

  1. Tak for tippet! Stod i i samme situation – hader at finde hylder… Men tjekker lige de her ud! :-D

Leave a Comment

Email (will not be published)