KIDS

Camilla og Camilla – To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design!

Camilla og Camilla - To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design!

Camilla & Camilla

Det her er Camilla og Camilla – Det er de krøllede hjerner bag brandet LUNKYBOYSUNDAY. Jeg ELSKER deres designunivers, deres skæve humor og finurlige evne til at invitere de voksne ind i børnenes univers. Den ene af Camilla’erne har jeg haft fornøjelsen af at arbejde sammen med for en del år siden, og hold nu op, hvor havde vi det sjovt – Det glæder mig, at hendes humor og skæve sind stadig er intakt.


AW15 NEWS
LUCKYBOYSUNDAY


LUCKYBOYSUNDAY kommer med 4 nye dukker – Little Bonbon, Little Stanley, Litlte Mause og Little Bobo. Udtrykket er skønt, præcis som vi kender det, men det ydre er blevet en del mere pelset vil jeg mene – Det er jeg sikker på, at de små poder vil blive ret glade for.

Camilla og Camilla - To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design!

Tjek også lige det fede LeoRug

Camilla og Camilla - To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design! Camilla og Camilla - To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design! Camilla og Camilla - To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design! Camilla og Camilla - To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design! Camilla og Camilla - To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design!

Camilla og Camilla – To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design!
Artikel
Camilla og Camilla – To krøllede hjerner, som glæder os med skønt design!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply