Gadget's

Nyt og nytænkende elektronikmekka åbner på mandag

Selvom jeg er kvinde, så interesserer jeg mig altså ret meget for elektronik – Jeg indrømmer, at jeg ikke har meget forstand på alt det tekniske, men derfor vil jeg gerne inspireres. Jeg er vild med gadgets og lyd osv, men hvor mænd går efter, at alt det tekniske skal spille, går jeg efter at designet er lækkert – det kan det, det skal og det gør det godt.
Jeg tror ikke, at jeg er alene om den følelse. Jeg tror heller ikke, jeg er alene om følelsen af at træde ind på forbudt territorium, når jeg træder ind i en typisk elektronikbutik a la Elgigangeten (bare for at nævne en) – Det er lidt ligesom, når man ved en fejl kommer til at gå ind på herretoilettet, man ved bare, at her hører man ikke til. Jeg synes ofte butikkerne er uoverskuelige, grimme og uinspirerende…. altså de minder lidt om et teenage-drengeværelse.

Den problemstilling har Jesper Boysen (tidliger direktør hos Elgiganten), taget fat om. Han var godt klar over, at butikkerne skal tænke anderledes, hvis de skal beholde deres eksistensgrundlag og kunne konkurrere med netbutikker. Derfor åbner han på mandag butikken POWER.

Nyt og nytænkende elektronikmekka åbner på mandag

Kæmpe udvalg af smartphones og alle farver er repræsenteret, så du kan få lov at se dem og prøve dem. Der vil også være en hylde med covers, som du kan få lov at prøve.

POWER bliver en markant spiller på markedet, og jeg tror, den kommer til at tage kegler. I dag fik jeg helt ekstraodinært lov til at besøge butikken, møde Jesper og et imponerende team af passionerede medarbejdere, der virkelig ånder for det de laver. At mærke deres passion, glæde og iver gør mig allerede helt overbevist om, at det her bliver en succes. Hvis du vil have glade kunder, så er det aller vigtigste, at have glade og passionerede medarbejdere.!

Alle medarbejdere er sendt på skole med løn, for at lære alt om de produkter de skal sælge, og for at lære, hvordan man giver kunden en god købsoplevelse.

Da jeg trådte ind i butikken, fik jeg straks lyst til at gå på opdagelse. Jeg var ikke skræmt væk, det var tydeligt fra start, at det her altså også interessant for kvinder. Belysningen er behageligt dæmpet, lofterne er malet sorte, så der er hyggeligt (altså så hyggeligt som der nu kan være i en elektronikbutik) – Det er lidt som en lækker hule.

Nyt og nytænkende elektronikmekka åbner på mandag

Udvalget af høretelefoner er enormt. Det fede er, at de alle er tilsluttet med musik, så du rent faktsik kan høre, prøve og sammenligne. Og så er der lige endnu en fed detalje for The Ladies…. tjek det lige…. der er spejl, så du kan prøve telefonerne og se om de klæder dig. I love it!

Det er tydeligt, at der er tænkt KUNDEOPLEVELSE ind i hele indretningen og produktplaceringen. Tingene er samlet, hvor du skal bruge dem. Ved indgangen finder du en fitness afdeling – her er høretelefoner velegnet til løb, gadgets til motion, motionsure, pulsmålere… ja selv en blender til dine sunde power drikke! You name it – alt er samlet der, hvor du skal bruge det – du skal ikke rende rundt og lede. Det fede er, at der også står drikkedunke, løberygsæk m.m. altså andre ting som man forbinder med motion, men ikke typisk vil finde i en elektronikbutik.
POWER vil gerne give dig det du har brug for, så du kun behøver at gå et sted! Som Jesper siger “der er ikke noget værre, end at komme hjem med noget man glæder sig til at bruge, og så mangler man halvdelen” – Hele butikken imødekommer dig – Lad os tage nogle flere eksempler: Ved printerne finder du også kopipapir, overstregningstusser, lommeregnere, farvepatroner, post it blokke m.m.  – Skal du ind og købe et fladjern eller en hårtørre, så finder du også elastikker, hårspænder, børster, kamme, ja selv shampoo på hylderne ved siden.

Nyt og nytænkende elektronikmekka åbner på mandag

Processed with VSCOcam with a6 preset

POWER bestræber sig på at have gode lave priser. Det skal ikke kunne betale sig at købe det hele på nettet – Jesper vil gerne have folk ned i butikken. Der er dog naturligvis en lækker webshop knyttet til butikken, og her kan du bestille til præcis samme priser. Alle prisskilte i butikken er elektroniske og synkroniseret med webshoppens priser, hvilke bliver opdateret 4 gange om dagen.

Et andet smart koncept hos POWER er, at du hjemmefra kan tjekke om en vare er i butik via websitet, og du kan reservere den online. Jesper kalder det Click & Collect. Vi er nemlig bare nogen, der har det sådan, at når vi vil have noget, så vil de have det nu, og så dur det ikke, at det er udsolgt eller at man skal vente på postbuddet. Når du har reserveret varen på nettet, kan du gå ned i butikken og hente den på Click & Collect hylden, hvor den står og venter på dig.

Jeg er vild med hele tankegangen bag POWER, den er bekvem og gennemsigtig og det er lige præcis det Jesper ønsker.

POWER har et giga sortiment, jeg var imponeret over udvalget af f.eks. høretelefoner, højtalere og smartphones. Der mangler ikke noget, der er et kæmpe udvalg af alt det du forventer der skal være i en elektronik butik, and then some…for der er altså også nogle ret sjove produkter som f.eks. droner, 3D printere som du kan prøve,  action-kameraer, bløde silikonemadkasser, et suverænt udvalg af Kitchen Aid køkkenmaskiner og jeg kunne blive ved.

Nyt og nytænkende elektronikmekka åbner på mandag

Jeg tester lige 3D printeren…. mega sejt!

Butikken åbner på mandag, og her vil der være masser af gode tilbud. Der bliver serveret pølser m.v. til dem der står i kø og Jesper selv, vil gå rundt med en megafon og råbe alle de gode tilbud op, samtidig med, at han hele tiden holder dig opdateret om, hvad der bliver udsolgt mens du står i køen – for hvis der er noget Jesper hader, så er det at stå i kø – nå frem til disken, og så er der udsolgt!

Det hele sker i POWER på mandag – Hovedvejen 197 i Glostrup – Ses vi?


 

-Jeg ved godt dette kunne virke som et sponsoreret indlæg – men der er det ikke ♥

 

Nyt og nytænkende elektronikmekka åbner på mandag
Artikel
Nyt og nytænkende elektronikmekka åbner på mandag
Beskrivelse
Selvom jeg er kvinde, så interesserer jeg mig altså ret meget for elektronik - Jeg indrømmer, at jeg ikke har meget forstand på alt det tekniske, men derfor vil jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply