Ikke-kategoriseret

Klapsalve her fra til Hagedornhagen & co.

Klapsalve her fra til Hagedornhagen & co.

På torsdag starter Northmodern designmesse, og jeg glæder mig som et lille barn denne gang. Jeg glæder mig allermest til at besøge Hagedornhagen stand og se hvad de har gang, jeg har nemlig fulgt lidt med fra sidelinjen. Jeg er fuld af beundring for Anders og Mads, som står bag Hagedornhagen. De er så utrolig dygtige til alt hvad de laver. Begge besidder de et sublimt øje for det perfekte motiv, og går altid til det med en eventyrlig tilgang. De er innovative og tør at lege og eksperimentere – jeg er vild med dem, så er det sagt!

Klapsalve her fra til Hagedornhagen & co.

 


THE MOMENT 2015


På Northmodern har Hagedornhagen inviteret 4 af tidens mest trendsættende navne til at deltage sammen med dem i en kunstinstallation, som de kalder The Moment 2015. Vi kan glæde os til at opleve Kunstneren Kasper Eistrups (som jeg interviewede tidligere på året, det kan du læse her) nyeste værker. Møbeldesigner Morten Voss’ smukke klassikere, en videoinstallation af tøjbrandet han kjøbenhavn, samt grafik fra designbureauet Kontrapunkt og så selvfølgelig Hagedornhagen, som udstiller med et unikt stilleben.

Her kommer lidt fortælling fra Hagedornhagens pressemeddelelse:

Omdrejningspunktet for installationen er det moderne menneskets trang til at være på forkant med fremtiden, men samtidigt være tilstede i nuet. Installationen kan ses som et øjebliksbillede på vores samtid.

Anders Morell fortæller:

“Med denne gigantiske kunstinstallation vil vi sætte fokus på nuet, give plads til fordybelse og lade tiden stå stille et kort øjeblik i en kontekst, hvor det ellers handler om at være på vej videre. Samtidigt kan vi, ved

at bringe fem forskellige trendsættere sammen, byde på et lille stykke af fremtiden. Det bliver et spejl af det moderne menneskes dilemma, der rummer ønsket om at fastholde øjeblikket, men samtidigt være på forkant

og på vej ind i fremtiden. På den måde bliver vi en del af det dilemma, vi selv iscenesætter, hvilket understreger pointen om livets flygtighed”

De deltagende kunstnere og designere repræsenterer fem kreative retninger, der alle er en stor del af det samlede livsstilsbillede i Danmark lige nu og udgør vigtige elementer i det moderne menneskes liv og selvopfattelse. Hagedornhagens tanke med installationen er at bryde med den traditionelle opdeling af kunst, mode og design og skabe en unik oplevelse ud af det ypperste Danmark kan præstere lige nu.

“Det interessante ved at placeret installationen på northmodern i en kontekst, hvor alt handler om næste sæson, nye trends og produkter, der skal sælges, er den synergi, der opstår mellem det kommercielle og det unikke. Begge dele er vigtige parametre alle kreative ballancerer imellem. De trendsættere, vi har arbejdet med i installationen, mestrer denne balance på smukkeste vis.’ uddyber Anders Morell.

Installationen ’the moment 2015’ kan opleves på designmessen northmodern d.13-15 august – Nøj hvor vi glæder os!

Klapsalve her fra til Hagedornhagen & co. Klapsalve her fra til Hagedornhagen & co. Klapsalve her fra til Hagedornhagen & co. Klapsalve her fra til Hagedornhagen & co.

 

Klapsalve her fra til Hagedornhagen & co.
Artikel
Klapsalve her fra til Hagedornhagen & co.
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply