D.I.Y.

Sådan styler du din glas dome

Glas domer er voldsomt populære. De kan styles på uendelig mange måder, og du kan lave din egen lille udstilling igen og igen.

Når man står der med sin nyindkøbte glas dome, kan det dog pludselig være svært at finde ud af, hvad man skal komme i den. Mange har skrevet til mig om netop dette, og nu har jeg altså samlet lidt inspiration til jer.

Jeg har selv en glas dome (købt i Notre Dame fra Broste CPH.) og jeg elsker at lave nye udstillinger i den. Jeg arbejder på at lave en lille guide til jer, hjemme fra mig selv, men det må vente lidt endnu.

Sådan styler du din glas dome

Skønne på børneværelset Via

Sådan styler du din glas dome
Artikel
Sådan styler du din glas dome
Beskrivelse
Glas domer er voldsomt populære. De kan styles på uendelig mange måder, og du kan lave din egen lille udstilling igen og igen. Når man står
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply