Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR Mand til Mand Uncategorized

NEWS: Skulpturel lysestage med flere dimensioner

Der bliver leget rigtig meget med form og dobbeltfunktion i designbranchen. Modet er kommet tilbage, og der bliver eksperimenteret med materialer, formgivning og farver i en højere grad end det forgangne årti. Gennem finanskrisen blev der droslet lidt ned for ambitionerne, og der blev ikke taget chancer. Både designere og forbrugere gik efter det sikre valg. Vi er kommet ud på den anden side, og vi er sultne. Sultne på nytænkning, farver og i det hele taget visuel forandring. Det er virkelig spændende, og jeg har store forventninger til efterårets messer.

NEWS: Skulpturel lysestage med flere dimensioner

 

Kristian Lindhardt Nørhave er designer i eget firma k.n.s. Sidste nye design fra Kristian er en skulpturel lysestage med flere funktioner. Stagen hedder KL71s og den kan samles på kryds og tværs i en masse spændende variationer. Bukket metal med huller giver et råt og industrielt udtryk. Når de små fyrfadslys tændes, bliver det rå og stramme look blødt op, og hyggestemningen spreder sig.

NEWS: Skulpturel lysestage med flere dimensioner

Som kontrast til metallet medfølger små kvadratiske træklodser, som kan anvendes til fyrfadslys. Træklodsen kan vendes og anvendes til almindelige høje stearinlys også. Klodserne kan stables, så der kommer niveau-forskel på de levende lys. (se ovenstående billede).

NEWS: Skulpturel lysestage med flere dimensioner

De forskellige dele passer ind i hinanden, og det giver mulighed for mange forskellige opstillinger – Du får altså et design, som kan ændre udtryk konstant. NEWS: Skulpturel lysestage med flere dimensioner

En ekstra bonus er muligheden for at bruge stagen som bogstøtte, enten alene uden lys eller som en samlet dekorativ konstellation.

NEWS: Skulpturel lysestage med flere dimensioner

Stagerne kan købes i forskellige samlinger og hver for sig. Farverne pt er hvid, sort og koboltblå. Priser fra 275 kr. Besøg k.n.s. webshop her for at finde din egen variation.NEWS: Skulpturel lysestage med flere dimensioner

Foto: Malene Marie Møller


Indlægget er bragt i samarbejde med k.n.s.

NEWS: Skulpturel lysestage med flere dimensioner
Artikel
NEWS: Skulpturel lysestage med flere dimensioner
Beskrivelse
Der bliver leget rigtig meget med form og dobbeltfunktion i designbranchen. Modet er kommet tilbage, og der bliver eksperimenteret med materialer, formgivning og farver i en højere grad end
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply