Blog TAKE OVER Gadget's INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

For English scroll down

I Europa er sommermånederne den bedste tid til rigtig at slå sig løs. Derfor er vi i Skandinavien særligt gode til at nyde de endeløse, lyse dage og dejligt korte nætter – i haven, i parken og ved vandet. Musik er en stor del af denne tid, og hos Libratone vil vi gerne hjælpe dig med at få det bedste ud af din sommer med bevægende musik. En stor tak til Boligcious for at lade os overtage bloggen i dag!

Tag mig med

Vi længes alle efter de ganske særlige sommer dage – du ved sikkert præcis, hvilken slags vi taler om. Man pakker strandtasken om morgenen og kommer sent hjem om aftnen med beskidte fødder, sand i håret, saltet hud og en følelse af komplet udmattelse, som både føles forfriskende og afslappende. Libratone Zipp er den perfekte partner til en dag som denne. Uanset om du bliver liggende ved vandkanten hele dagen, går en tur langs kysten, spiller volleyball med en gruppe venner eller bare vælger at “cruise” rundt i bilen fra det ene skønne sommer spot til det andet, så følger Zipp med dig. Bare lad højttaleren op før du forlader dit hjem, og brug din smartphone som remote.

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

Tag Zipp med til stranden

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

Tag Zipp med i haven mens du nyder en god kop morgenkaffe

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

Tag Zipp med i parken med vennerne

Den perfekte pop-up fest

Libratone Zipp er en kraftfuld og stilet højttaler, og er perfekt, hvis du ønsker fleksibilitet, god lyd og lækkert design. Libratone Zipp spiller via AirPlay, DLNA, NearFieldCommunication (NFC) and Bluetooth aptX. BT 4.0 aptX giver mulighed for direkte streaming i CD-kvalitet og med Near Field Communication (NFC) bliver Bluetooth-parring let som en leg. Får du vennerne på besøg med nye playlister på deres smartphones, kan de spille direkte til højttalerne via Bluetooth. Har de en telefon med NFC, får de forbindelse på få sekunder blot ved at holde deres mobiltelefon hen over logoet på Libratone højttaleren. Libratones trådløse højttalere har desuden Spotify Connect og HTC Connect, som giver mulighed for at streame millioner af sange ved blot et enkelt klik (Spotify Connect) eller “three-finger-swipe” (HTC Connect). Lydprofilerne fra begge højttalere kan tilpasses sit miljø via den gratis Libratone App, som kan downloades via Google Play og App Store. Zipp vil uden tvivl være det særlige, ekstra krydderi, der gør dine sommerfester mindeværdige.

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

Opfriskende sommerfarver

De fleste vil være enige i, at sommer er en tid, som forstærker vores humør, og at dette også har en indvirkning på vores indretning. Vi får mere lys ind ad vinduerne, og det giver en ny oplevelse af vores hjem. Derfor får vi tit lyst til at ændre lidt på indretningen. Vores Zipp højttaler fås i to standard farver: Pepper Black med sort læderhåndtag og Salty Grey med naturfarvet læderhåndtag. Vores Loop og Diva højttalere fås i Pepper Black som standard. Alle tre højttalere har udskiftelige covers i uld, og der findes i alt 14 forskellige farver at vælge i mellem. Når du registrerer din nye højttaler online, kan du frit vælge et ekstra gratis cover i hvilken som helst farve du vil. Så hvorfor vælge sorte og kedelige højttalere? Inviter i stedet farverne ind i dit liv!

Sæt musikken fri med Libratone ZippSæt musikken fri med Libratone Zipp

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

Happy streaming

Fra Libratone


English 

Set your music free with Libratone Zipp

Across Northern Europe, Midsummer is the only time of year when you can really cut loose. That’s why Scandinavians are known for lavishing in the endlessly light days and deliciously short nights – in the garden, in the park, and by the sea. And music is a big part of this scene. At Libratone, we want to help you celebrate summer with music that moves you. Thanks Boligcious for letting us take over the blog today!

Take me with you

We all long for these summer days, you know the ones? Where you pack your beach bag in the morning and arrive home after dark with dirty feet, sandy hair, salty skin, and that feeling of complete exhaustion – both rejuvenating and relaxing. Libratone Zipp is the perfect companion for a day like this. Whether you stay planted by the water’s edge, walk up and down the shoreline, play volleyball with a big group, or cruise around in your car from summer spot to gorgeous summer spot, the Zipp moves with you. You just charge the speaker before you go and use your smartphone as a remote.

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

Bring Zipp to the beach

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

Bring Zipp with you into the yard while enjoying your morning coffee

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

Bring Zipp to the park when meeting up with friends

Perfect impromptu parties

Hopefully this summer is one with plenty of pop-up parties. Take your Libratone Zipp with you and any smartphone playlist becomes the soundtrack to your soirée. The Zipp comes with AirPlay, DLNA, Bluetooth 4.0 aptX, which delivers direct streaming in CD-quality, and NearFieldCommunication (NFC), which makes Bluetooth pairing a breeze. Just let your friends connect their smartphones to your Zipp via Bluetooth. If their phone has NFC, they can pair the device in seconds simply by hovering the phone over the top of the speaker. The Zipp also has SpotifyConnect and HTC Connect, allowing streaming of millions of songs with just one simple click (SpotifyConnect) or the “three-finger-swipe” (HTC). And you can use the Libratone App to customise the speaker’s sound profiles to fit any environment. Download the free App via Google Play or App Store. You gotta try the Zipp and let it spice up your summer pop-up parties.

Sæt musikken fri med Libratone Zipp

Lighten up with fiery summer colours

Most of us would agree, summer is a mood enhancer, even for our home décor. More light spilling through our windows changes how we experience our home. And we may want to change our décor to match. Our Zipp speaker comes in two standard versions; Pepper Black and black leather handle and Salty Grey and brown leather handle. Our Loop and Diva comes in Pepper Black as standard. All three speakers have interchangeable wool covers in 14 different colours to choose from, and when you register your new speaker online, you get an extra cover for free. Why should speakers be black and boring? Put some colour in your life!

Sæt musikken fri med Libratone Zipp Sæt musikken fri med Libratone ZippSæt musikken fri med Libratone Zipp

 

Happy streaming

Libratone


Indlægget er skrevet af Libratone i forbindelse med Boligcious Summer Blog Take Over

Sæt musikken fri med Libratone Zipp
Artikel
Sæt musikken fri med Libratone Zipp
Beskrivelse
For English scroll down I Europa er sommermånederne den bedste tid til rigtig at slå sig løs. Derfor er vi i Skandinavien særligt gode til at nyde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply