DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Double Clam – Dagens Poster

Kamman & Pedersen illustrerer fine print til både børneværelset og den øvrige bolig. Serien Wonderland synes jeg er ret lækker. Lækre farvekombinationer sat ind i et smukt og detaljeret univers. Jeg kan specielt godt lide måden pigerne arbejder i lag på, og denne serie minder mig lidt om de der skønne tekstil-applikationer, som jeg (barn af 70’erne) sagtens kunne ses i som barn applikeret på mine fløjl overalls.

Illustrationerne er smukke alene, men også i et miks med din øvrige kunst på billedvæggen.

Se mere fra Kamman & Pedersen lige her

Double Clam - Dagens Poster Double Clam - Dagens Poster

Double Clam – Dagens Poster
Artikel
Double Clam – Dagens Poster
Beskrivelse
Kamman & Pedersen illustrerer fine print til både børneværelset og den øvrige bolig. Serien Wonderland synes jeg er ret lækker. Lækre farvekombinationer sat ind i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maja Wistisen
    juli 17, 2015 at 20:24

    Super lækker blog, gode og inspirerende billeder..

    God sommer 🙂

Leave a Reply