DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

FACE – Dagens Poster

Der er intet der fortæller en personlig beretning som et ansigt. Jeg elsker at få lov at går på opdagelse i et ansigt så tæt på som her, og det er derfor jeg fascineres af stærke portrætter. Her får man lov at se direkte ind i et andet menneske uden, det føles grænseoverskridende. Jeg forestiller mig, at hvis nogen stillede sig så tæt på mig og stirrede “ind” i mig, ville jeg blive ret ubehagelig til mode, og jeg ville aldrig selv kunne iagttage et fremmed menneske på så nært hold.

FACE hedder dette portræt, og gud hvor er hun dog smuk!

Via Martine er et firma stiftet af Martine Vianen, som er bosat i Holland. Det startede med, at Martine tog folks instagram (med tilladelse) billeder og solgte dem som print – I dag arbejder hun sammen med flere fotografer, og du kan købe flere af hendes værker hos Theposterclub.com

FACE - Dagens Poster

Artikel
FACE – Dagens Poster
Beskrivelse
Der er intet der fortæller en personlig beretning som et ansigt. Jeg elsker at få lov at går på opdagelse i et ansigt så tæt på som
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply