Belysning (Lighting) Gadget's Mand til Mand Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Floating light bulb

En vildt spændende måde at fordrive sin tid på, er ved at surfe lidt rundt på kickstarter.com. Her finder man nogle fede nye ideer og designs. Du kan vælge at støtte et projekt, og gør du det, kan du typisk for ret få penge få produktet – hvis projektet altså når sit mål.

Her for et stykke tid sin fandt jeg den her ret lysende ide, og den fik mig op af sofaen – En svævende pære. Jeg er ikke et sekund i tvivl, at jeg skal ha’ mig en! Et cool design og en fed “wow”-gadget – Det vil helt sikkert få folk til at kigge en ekstra gang.

Fylte: Velitating light har planer om at lancere flere forskellige træsorter og former, jeg er ret vild med den her premium i egetræ.

Rigtig god mandag!

//Oscar 

 

Floating light bulb

 

Floating light bulb

Floating light bulb
Artikel
Floating light bulb
Beskrivelse
En vildt spændende måde at fordrive sin tid på, er ved at surfe lidt rundt på kickstarter.com. Her finder man nogle fede nye ideer og designs. Du
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply