Gaveidéer (Gift ideas) Mand til Mand

5 fede fars dag gaver

Fars dag er lige om hjørnet, og det skal bestemt fejres med en ”lille” særlig gave. For at det ikke igen i år skal ende med et par farvede sokker, har jeg fundet 5 ting som kan inspirere dig lidt. Så hvad end du har en far, som fortjener at få et ekstra ‘TAK’ eller du selv er far, og synes du fortjener en gave, har jeg fundet 5 lækre gaveidéer.

Rigtig mandehørm:

Her er der ingen duft af roser, lavendel eller andet sødt, The noble series lyset dufter nemlig af træ, mos og læder. Ikke nok med det, så kommer lysene i genanvendelige whikey glas – det er da noget, som er til at forstå for enhver mand.

5 fede fars dag gaver

Verdens mest lækre oplader:

En rigtig mand har lækkert udstyr til sine gadgets og wow, hvor der den her oplader fra Groovemade usandsynlig lækker. En gave der med sikkerhed får din far til at tænke på dig (flere gange) hver dag.

5 fede fars dag gaver

Vin på cykel:

Den lækre danske sommer er (forhåbentlig) snart over os, og det betyder vinhygge i de lange aftener. Med denne lækre læder-vinholder kan din far have flasken med sig rundt på en smart og elegant måde.

5 fede fars dag gaver

Til kaffe elskeren

Din far drikker garanteret kaffe flere gange om dagen, så hvorfor ikke give han et rigtig lækkert kaffekrus fra Ditte Fischer i mat porcelæn – køb et sæt til dig selv, nu når du er i gang.

5 fede fars dag gaver

Det rette vinudstyr

Snyd ikke din far for dette vinsæt fra Normann Copenhagen, 4 unikke dele med et bronze farvet finish.

 

5 fede fars dag gaverGem link til indlægget her, så har du idéer til de næste 4 år også!

 

 

5 fede fars dag gaver
Artikel
5 fede fars dag gaver
Beskrivelse
Fars dag er lige om hjørnet, og det skal bestemt fejres med en ”lille” særlig gave. For at det ikke igen i år skal ende med et par
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply