GIVE AWAY: Luksus dyner og puder fra Auping

GIVE AWAY: Luksus dyner og puder fra Auping

Vi elsker Auping, vi har haft en godt samarbejde med Auping de sidste par år. Vi har testet senge (læs Marias test her), besøgt deres fabrik i Holland og interviewet Aupings direktør. Vi sovet med deres dyner og puder – vi tør med andre ord godt kalde os selv Auping-eksperter!

Auping er indbegrebet luksus og bæredygtighed. Auping har en bemærkelsesværdig ansvarsbevidsthed for miljø og vores helbred – i en sådan grad, at de er gået all-in for og har investeret mange MANGE penge i at ombygge og udbygge deres fabrik så den er 100% bæredygtig. Det at sove med og i Auping er ikke blot utrolig dejligt, men du kan føle dig helt tryg ved at vide, at du på intet tidspunkt bliver udsat for kemikalier, giftig lim eller andre farlige materialer.

 

Du skal også sove godt og sundt!

Det er med stor glæde, at vi har fået lov til at sikre dig og din samlever et sæt luksus hovedpuder og sommerdyner fra Auping, til en værdi af 4000 kr.

Du kan vinde 2 x Auping Air sommerdyne og 2 x Auping Natur puder (se specifik varedeklaration nederst i indlægget)

Skriv en kommentar i feltet herunder – hvorfor vil du gerne vinde?

Vi trækker lod søndag den 7. juni 2015.

GIVE AWAY: Luksus dyner og puder fra Auping

Produkt info:

Auping Air Bomuld sommerdyne i str. 140×200
Fyld : 100% bomuld
Vår : 100% fin bomuld, off-white
Model : Trapez
Sommerdyne : Varmeklasse 4
Soft finish : Soft finish gør tekstilet ekstra blødt.
Nomite : Tæt vævning, som hæmmer husstøvmider i at trænge igennem
Downafresh : Sikrer at fyldmaterialet opfylder hygiejnekravene for Greenline standard EN 12935 og forener producenter tilsluttet et adfærdskodeks om dyrevelfærd. Oprindelsen af fyldmaterialet er dokumenteret og kontrolleret af IDFL
(International Down and Feather Testing Laboratory).

Auping Air Natur pude I str. 60×60
Fyld : 80% hvide europæiske andefjer / 20% hvide europæiske andedun
Vår : 50% bambus / 50% bomuld
Indertekstil : 100% bomuld
Form : Boxmodel
Kant : Ventilerende 3D-materiale; 100% polyester
Åbning : Til at øge eller reducere mængden af fyld
Bambus : Føles meget blødt og er samtidig fugtregulerende. Modvirker også bakterier.

 

 

Indlægget er sponsoreret af Auping – ord og holdninger er skrevet ud fra vores egen oplevelse og holdning til Auping.

GIVE AWAY: Luksus dyner og puder fra Auping
Artikel
GIVE AWAY: Luksus dyner og puder fra Auping
Forfatter
Boligcious

281 Comment

 1. Jeg vil gerne vinde, da jeg bliver ved med at få ondt i nakken, når jeg har sovet med min pude. Derfor ville det være dejligt med en ny pude, som kan støtte nakken. Det er især slemt nu her, når jeg læser til min sidste bacheloreksamen.
  God søndag derude.

 2. Jeg vil SÅ gerne vinde, da min nuværende hovedpude desværre er elendig. Min kæreste er desuden næsten lige flyttet ind og det kunne være dejligt med ens dyner og puder – og ikke et mix af vinter- og sommerdyner i forskellig længde som nu…

 3. Tænk at få både et soveværelse og nye dyner og puder ✔️ For 5 år siden købte vi en skøn gammel villa fra 1930 – og vores to piger fik værelserne på 1. salen. Vi blev henvist til den store repos ? Nu er den mindste så gammel, at hun hellere vil bo i ro og fred i kælderen, så nu får vi et soveværelse ?

 4. Fordi min kæreste og jeg mangler nye dyner til vores dejlige Tempur seng i vores nyindkøbte lejlighed og det kunne være helt fantastisk at vinde dem fra Auping! God weekend :)

 5. Jeg skal vinde, da både mine dyne og pude er elendig – og det er ikke lykkedes mig at finde det helt rigtigte – indtil nu???

 6. Min dyne og hovedpude er snart 10 år gamle…Og lad os sige det som det er – det er det billigste bras der blev købt dengang. Så ja – ny lækker dyne og hovedpude ville i den grad gøre en forskel :-D

 7. Fordi søvnen er så ekstrem vigtig og både min kæreste og jeg kunne godt ønske os bedre nattesøvn end den vi har nu. Det kunne disse dyner og puder formodentlig hjælpe godt på vej.

 8. Åh, jeg vil selvfølgelig gerne være den heldige vinder af disse vidunderlige dyner og puder fra Auping ? fordi netop virkelig gode (dyre) dyner og hovedpuder er noget vi ikke har købt en del år- og en luksus dyne, som hverken er for varm eller for tynd og en ikke mindst en skøn ny hovedpude, vil gøre nattesøvnen til et eventyr…

 9. uha… vil så gerne vinde :) Har desværre for et par år tilbage været udsat for 2 ulykker, som har givet mig mange smerter og problemer i det daglige. En af dem er søvnproblemer, så at vinde et lækkert sæt dyner og hovedpuder- vil lige være sagen!! Mvh Mia

 10. Jeg vil gerne vinde fordi vi pt sover under min kærestes dyne og den er aaaaalt for varm til sommer

 11. Min dyne er nok den eneste jeg har haft hele mit liv siden jeg skiftede min børnedyne ud for over 23 år siden, så det ville være dejligt at få en helt ny og så i så lækker kvalitet.

 12. Jeg vil gerne vinde fordi jeg simpelhen ikke ejer sommerdyner ?

 13. Ønsker mig sådan disse dyner og puder ??

 14. Jeg synes jeg og min kommende mand skal vinde fordi vi om kort tid siger ja til hinanden, og det kunne være fantastisk at have et frisk sæt dyner. De gamle vi har bære jo i en eller anden form på eks kærester, dårlige one Night stands og alt hvad der fulgte med singlelivet. Nye dyner=nye minder❤️
  Og elsker elsker at de er bæredygtige

 15. Min kæreste siger at det skal vi, fordi vi kun har to gamle vattæpper at sove med – jeg tror han har meget ondt af dig selv.
  Jeg er n smule uenig i hans påstand, men vi kunne virkelig godt bruge de lækre luksus dyner og puder! Hvem ville ikke gerne vinde dem? Det bliver ren sove luksus..

 16. Da jeg i 2 år nu har måtte nøjes med min dyne til at holde om mig om natten, vil jeg da elske at have en ægte kvalitets dyne svøbt rundt om mig hele sommeren..

 17. Fordi en god nattesøvn er alfa og omega for en god dag. Godt sengetøj er vigtigt for mig i den forbindelse og det jeg har kunne godt trænge til udskiftning. Ville være lækkert at putte sig i det allerbedste. :-D

 18. Åhhhh, vi sover så dårligt for tiden da baby er vågen HELE tiden – ville være dejligt med lidt luksus i de få timer det bliver til ?

 19. Wow hvor ville det være skønt med en god nattesøvn til en forandring og trænger til nye dyner og puder da vores har set deres dage ? vågner hver nat pga smerter i begge ben efter blodpropper og manden pga rygskader ? så denne præmie vil falde i gode hænder

 20. Jeg skal snart til at købe ny seng og overvejer seriøst at købe en seng fra Auping af flere årsager.
  Jeg vil rigtig gerne bakke op om Aupings bæredygtige initiativ og jeg har prøveligget i en af sengene og syntes at jeg lå helt vildt godt, så…..

 21. fordi Auping simpelthen giver dig den gode kvalitetssövn og drömme hvor du vågner veludvilet og klar til en ny dag :-)

 22. Det ville være lækkert, at kunne forkæle min mand med et nyt sæt dyner og puder til os, da vi godt kunne tænke os at prøve sommerdynerne. Lige nu sover vi med vinterdyner, og det kan godt blive lidt for varmt i sommermånederne :-)

 23. Sikke en lækker præmie :-) Hvis jeg vandt denne præmie ville min kæreste og jeg være de lykkeligste! Jeg er faktisk helt flov over at sige det, men jeg sover stadig med den – efterhånden meget tynde – dundyne, som jeg købte for 800 kr af mine konfirmationspenge – i dag er jeg 30 år og har 2 børn :-/ (indsæt selv flov smiley) Dunene har ligesom samlet sig i hvert kvadrathjørne. Det er selvfølgelig også på sin vis sommervenligt, om man vil :-) Det er bare som om det er meget sjovere at bruge penge på tøj og interiør, haha!
  Så hvis jeg vandt, ville jeg uden tvivl være meget taknemmelig og sovekvaliteten med garanti få et nøk opad :-)

 24. Jeg vil SÅ gerne vinde for at glæde min mand!
  Vi blev gift i december og har nærmest ikke set hinanden i perioden siden. Min mand har haft
  Mega travlt med fuldtidsjob og hovedopgave ved siden af – som lige er overstået. Han trænger i den grad til at få udsovet og vi til kvalitetstid – og vores dyner og puder fra fød vi flyttede sammen for 10 år siden har mildt sagt udtjent deres!? Ville være en skøn eksamensgave at give ham !??

 25. lækker præmie !!!:-) Jeg er gravid i 4. Måned og ønsker naturligvis ikke at påvirke baby med noget skidt. Og man ligger jo mange timer hver dag med dyne og hovedpude:-) jeg krydser fingre

 26. Fordi jeg kun har hørt godt om Auping men aldrig har prøvet det

 27. Jeg vil gerne vinde, fordi jeg trænger til at få forbedret min nattesøvn betydeligt!
  Hedeture pga overgangsalder vækker mig flere gange hver nat! Puden og dynen vendes og drejes i et væk! Så de bliver slidt op! Nye lækre og justerbare kunne være en drøm at få! ??

 28. Jeg vil meget gerne vinde, fordi jeg håber at kunne komme til at sove meget bedre med dynen og puden. Det er så tiltrængt med mere rolig søvn, som jeg får alt for lidt af.

 29. Fordi vi trænger til en god nattesøvn, vores dyner og puder er ved at være ældgamle

 30. Jeg elsker Aupings fokus på bæredygtighed og sociale ansvarlighed. Flere af den slags virksomheder, tak ;)

  Åh, hvor bliver jeg lykkelig, hvis jeg vinder. Men nu skal I da have at vide, hvorfor jeg gerne vil vinde!
  Min kæreste og jeg har endelig taget os sammen til at købe en moskusdun dobbeltdyne med bæreevne +12 i økologisk vår. Det var i hvert fald det, som vi bestile og betalte for. Det virkede som en hamrende god idé og en stor investering, da vores gamle dyne ikke kunne mere. Desværre lever den nye dyne slet ikke op til forventningerne, den er alt for varm, og den ventillerer elendigt. Mange nætter i træk opstår der ekstrem frustration, da såvel min kæreste som jeg føler, at vi er ved at blive kvalte under dynen (ja, følelsen af hedeture og problemer med at trække vejret er ualmindelig ubehageligt at vågne op til). Det ødelægger vores nattesøvn og tærrer på forholdet. Efterfølgende kunne en online søgning fortælle os, at netop det mærke, som vi har valgt vores dyne i, har været klandret for at bruge kemikalier og giftig lim i dynerne – selv på de “økologiske” vår, så der er måske en grund til, at vi føler, at vi bliver kvalte om natten. ØV, hvor vi føler, at vi har købt katten i sækken, men vi har simpelthen ikke råd til at investere i en/to nye dyner, nu hvor vi lige har brugt godt 2.500kr på dynen (og vi er begge på SU).
  Jeg krydser derfor fingre for en ordentlig portion held i vores retning. We need it ;) <3

 31. Vores gamle dyner klumper og er helt umulige. Vi har ️prøvet med vask og tørring med tennis bolde osv osv men det dur ikke. De er nok bare færdige og vi trænger til nye.
  Kh Signe

 32. Kære boligcius
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de lækre dyner og puder, da manden og jeg virkelig trænger til nye dyner især. Vi får begge det varmt om sommeren og hvad ville være bedre for nattesøvnen end nye dyner fra Auping?
  Kh. Patricia

 33. Jeg er en single kvinde og er netop ved at istandsætte mit soveværelse – ville være så fedt med nye dyner og hovedpuder – lidt a la starte på en frisk. De gamle dyner er godt udtjente og det vil være en stor ting at få sådanne kvalitetsprodukter ind i mit nye soveværelse. Den rene luksus – noget at bygge videre på.

 34. Elsker at sove godt så hvorfor så ikke sove i det bedste..

 35. Kæresten og jeg starter på en frisk og flytter sammen, og det kræver selvfølgelig også nye dyner og puder :)

 36. Kunne godt bruge et ordentligt sæt, men det er der desværre ikke råd til som studerende.

 37. Vi har netop fået nyt soveværelse – og drømmer om nye dyner. Men finanserne er pt ikke til det pt (pga fertilitetsbeh de sidste 5 år). Heldigvis blev jeg gravid og inden for de næste uger skal jeg føde: men det ville være SÅ luksus at være heldig her og efter endt graviditet kunne slænge os i lækre luksusdyner <3

  Kh

  Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

 38. Fordi de dyner vi har er bare gamle..

 39. Det kunne være så lækkert med nye puder og dyner her til sommeren

 40. Med to gange SU som indtægt rækker pengene ikke langt, og med en lille ny på vej i efteråret bliver nattesøvn nok ikke det, vi får mest af. Derfor vil nye dyner og puder være en fantastisk hverdagsluksus, som vi dagligt vil sætte pris på.,

 41. Ville være lækkert, at vinde nye puder og dyner :) for 6 år siden flyttede jeg ind i en ny lejlighed og det var en dyr fornøjelse, så jeg måtte spare på pengene. Derfor købte jeg nogle billige puder og dyner, men jeg sover elendigt vågner mange gange i løbet af natten, fordi dynen klumper sig sammen og jeg har det for varmt, det føles som om min krop og hud ikke kan ånde under dynen. Mine hovedpuder skal vendes flere gange om natten, fordi de bliver flade og ikke giver støtte til nakken. Om morgen når jeg står op er jeg mere træt, end da jeg gik i seng og har oftest ondt i nakken og hovedpine, ikke den bedste start til en arbejdsdag, hvor jeg skal præstere noget.
  Nu står jeg foran en ny dyr flytning, da drømme lejligheden her viste sig, at gemme på et mareridt med skimmelsvamp, hvilket ikke er et sundt indeklima at bo i. Jeg ønsker ikke, at udsætte mig selv for, at få flere allergier end jeg har i forvejen. Så det kunne være skønt, med en ny start i den nye lejlighed med nye bæredygtige puder og dyner fra Auping, samt endelig at få en god nattesøvn, uden eksponering af farlige kemikalier, hvor jeg vågner frisk og udhvilet.

 42. jeg ville rigtig gerne vindE fordi min kæreste og jeg har en lille baby på vej som vi har købt de lækreste dyner, madrasser etc til, men vi forsømmer derved os selv og prioriterer ikke vores behov for nye dyner! Det Er vigtigt også at huske sig selv (;

 43. lækkert. min dyne er for varm, og får derved en ubehagelig søvn om natten.

 44. Ih, jeg skal vil gerne vinde for at skabe ny god karma til min seng. Er single, så nyt synestøj vil være en perfekt start til en ny kæreste.
  I øvrigt synes jeg, at vi skal prioritere investeringer i senge, dyner, hovedpuder og sengetøj meget mere! Tænk, hvor mange timer vi bruger i soveværelset, og god søvn og velvære betyder alverden.

 45. Hvis jeg vandt disse dejlige dyner og puder, ville jeg give dem til min kæreste. Han er den mest stressede mand, jeg kender (arbejdsnarkoman) og fortjener et optimalt sovemiljø, hvor han kan lade batterierne op, så han kan præstere sit bedste dagen efter. Og nå ja – så er jeg jo den heldige, der skal ligge ved siden af ;-)

 46. Vi er to studerende med tre børn og har ikke så mange penge, at vores børn kan få både sommer og vinter dyner. Det ville derfor være lækkert at give dem en kvalitetsdyne til sommeren.

 47. Min pude er simpelthen så slidt og flad, så det vil være fantastisk med en ny pude og lækker dyne.

 48. I min verden er god søvn noget af det vigtigste. Prøv at sove dårligt en nat og du er færdig næste dag. Hvor tit vågner vi ikke med ondt i nakken eller har vendt og drejet os fordi dynen var for varm.
  Herhjemme bliver sengen redt hver dag. Jeg ved ikke noget bedre end at hoppe i en pæn redt seng. Hvis det ikke var fordi det er lidt for meget arbejde og ville give lidt for meget vask, så kunne jeg skifte til rent sengetøj hver dag. Jeg nøjes med en gang om ugen.
  Jeg ville elske at kravle i seng og lægge mig under en absolut kvalitets dyne og lægge hovedet på en dejlig pude.
  Hav en god søndag..

 49. Fordi jeg bare gerne vil sove godt :))

 50. Jeg elsker min seng! Jeg elsker at drikke kaffe i sengen, se serier i sengen, og bare sove.
  Jeg er studerende, og får tit ondt i kroppen – nakken af at sidde hele dagen – så
  jeg ville elske at smide mig i min dejlige seng, med fantastiske dyner og puder om aftenen. Min billige fra Ikea kunne godt trænge til at blive byttet ud :)

 51. Jeg vil give det som en gave til en person, som blot inden for to år, har mistet sin bror, mor og sin mand – min mor. Man siger, at man skal investere i et par gode sko og en god seng med dyne og pude, da man bruger det meste af sit liv på at gå eller sove. Jeg vil købe et par gode sko til min mor og sammen med disse puder og dyne give det til hende, som et symbol på, at ting bliver bedre, og at det nu skal handle om hendes behov, og om at hun skal have det godt.

 52. Jeg vil meget gerne vinde et sæt – men helst i voksenstørrelse dvs 220 cm’s længde.
  Der er ikke noget så herligt, som en dyne, der dækker tæerne, selv når den trækkes op til ørerne <3

 53. Med en baby på vej, så forestiller jeg mig at nattesøvnen bliver ret usammenhængende fremadrettet, derfor ville et nyt sæt dyner og puder være lykken – så bliver søvnen helt sikkert til kvalitetssøvn til trods for de mange opvågninger :)

 54. En lækker dyne og pude er den ultimaltive luksus! Dog en dyr luksus på SU… Derfor kunne det være en fantanstisk forkælelses gave at vinde!

 55. jeg trænger til nyt sengetøj, har lige smidt min dyne og hovedpude ud, paSSEDE MIN SØNS KAT OG DEN TISSEDE PÅ MIN SENG:(

 56. Fordi når familien består af mor, far og 4 børn så er det ikke altid nattesøvn kommer i første række. Derfor kunne det være skønt med nye dyner og puder så man i det mindste kunne få en skøn søvn når det er.

 57. Med en lille ny, som snart melder sin ankomst, kunne det være skønt med en lækker dyne/pude. Vi må jo nok indse, at det ikke bliver til meget søvn, men med denne dyne og pude, som tilmed er bæredygtig (det kan vi godt lide!), er jeg sikker på, at den mængde søvn, vi trods alt får, bliver skøn :)

 58. Jeg har kun en vinterdyne, og den er selvfølgelig ved at være alt for varm. Min hovedpude kunne også godt trænge til en udskiftning. Der stikker konstant fjer ud alle steder, og de stikker mig i ansigtet :-p

 59. Kunne være dejligt med noget nyt. Vores er jeg ved ikke hvor gammel.

 60. Vil jeg rigtig gerne vinde
  for 2 år siden skiftede jeg alle vores dyner ud med sådsn nogen der bare skulle være helt fantastiske men jeg sveder så meget når jeg sover med dem så jeg sejler væk og det har gjort at jeg nu kun ligger med et sølle vattæppe ?
  ville være fedt at vinde noget man kan sove ordenligt i ?

 61. Det lyder lige som noget for os, vi skifter puder og dyner som vinden blæser!
  Rigtig ærgerligt og stort resource spild, men hvorom alting er, så er det fordi vi endnu ikke har fundet noget vi har været glade for i længere tid. Auping er klart en investering, men noget tyder på at det vil kunne give en god nattesøvn <3

 62. Har lige læst om de lækker dyner og puder. Lyder godt man køber nok tit noget billig noget, og bruger flere penge i stuen.

 63. Jeg drømmer om at vinde, så jeg kan glæde min kæreste. På mystisk vis er der kun kommet én lækker dyne med, da vi flyttede – og den dyne er en vinterdyne. Så han ligge lige nu med den stiveste gæste-dyne og jeg med den mest tilsvedte vinterdyne.
  Han ville blive så ufatteligt glad, hvis vi vandt. Så jeg krydser fingre!

 64. Åhh der er mega mange grunde til at jeg gerne vil vinde <3
  For det første er vores dyner af ældre dato, og har det med at klumpe, så de trænger i den grad til en udskiftning.
  Dernæst har jeg fået Menieres, hvilket gør at min nakke konstant er på overarbejde og har brug for hvile. Derfor er jeg altid på jagt efter den bedste hovedpude, som kan støtte nakken.

 65. Vi er en familie med 3 teenagere, så vi mangler altid dyner og puder!

 66. Fordi jeg trænger til lidt senge-luksus efter snart fire år med vågne børn om natten :-) og fordi vores puder og dyner er temmelig gamle og vel egentlig ret klamme ??

 67. Denne give away kommer som sendt fra himlen! Vi bliver forældre for første gang om 6 ugers tid og sættet fra Auping vil helt sikkert give os de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Krydser fingre!

 68. Det ville være så fantastisk med nye dyner og puder! Vi trænger virkelig til at få noget nyt – og Aupings ser rigtig dejlige ud ?

 69. Jeg er egentlig glad for min dobbeltdyne fra IKEA, i hvert fald forår og efterår, men den er for kold om vinteren og for varm om sommeren, så kunne være lækkert med alternativ:)

 70. Waauw.. sikke en lækker præmie .. <3… VI TRÆNGER virkelig til nye dyner …
  – vi er 5 i huset … nogle ligger med vattæpper .. andre med gamle slidte dyner eller tæpper. .. og så bytter vil lidt rundt.. også hvis vi har overnattende gæster… så vi ville blive ELLEVILDE for denne præmie … :)
  Håber jeg / vi er heldige :)
  Liket & Delt med alle mine kære Facebook venner ??
  KH Jane Funck

 71. Kvalitets dyner & puder som Auping, giver bare den bedste & skønneste søvn.??…… men prismæssigt er de udenfor min rækkevidde ?

 72. Jeg vil så gerne vinde, da min kæreste flytter til San Fransisco det næste halve år for at studere – jeg kommer til at mangle ham at varme mig ved om natten, så nye dyner og hovedpuder vil virkelig hjælpe på savnet ❤️

 73. Jeg får ofte hold i nakken pga af min hovedpude ikke er særlig god, og så kunne jeg godt trænge til nogle lækre nye dyner,da dem jeg har er meget gamle,der er fjer i,og de falder hele tiden ud overalt,de kunne godt trænge til en udskiftning. :)

 74. Et lod fra mig til en gave som jeg/vi vil sætte pris på hver dag.

 75. Wauw! Det kunne være fantastisk at vinde et sæt kvalitetsdyner og puder.
  Min kæreste og jeg trænger virkelig til det, efter vi opdagede svamp i vores soveværelse i vinters. Vi prøvede at holde det nede, men er nu endt med at flytte soveværelset ind i et andet rum. Det er simpelthen så dejligt at komme væk fra et rum, der altid føles fugtigt og tæt. Det ville være så lækkert at få lov til at skifte vores gamle dyner ud også, så vi for alvor kan slippe af med fugten!

 76. Jeg vil gerne vinde, fordi mine puder er pinligt gamle.

  Det er mine dyner ikke, men så kan mine guddøtre, der står til at flytte hjemmefra, arve de “gamle”. :)

 77. Jeg kunne virkelig godt bruge at vinde denne konkurrence.. Min kæreste beklager sig konstant over dårlig søvn, og jeg tror helt bestemt også at der skal en ny seng til, på er tidspunkt når pengene er der.. Men indtil videre kunne dette være den fedeste overraskelse og gave til ham, så han endelig kan få lidt ekstra god søvn, det fortjener han ☺️ krydser så meget fingrer, hvor kunne det bare være lækkert! ??

 78. Oh la la! Jeg vil gi min højre arm for to sæt puder og dyner fra Auping! Jeg har det man kalder virkelig ussle dyner. Den ene er lappet sammen i hjørnet, men der bliver ved at flyve en pokkers stor mængde fjer ud, hver gang jeg skifter sengetøj. Den anden dyne er slet ikke i kategorien vinter eller sommer-dyne. Det er bare et tæppe med et par fjer. Jeg har haft dynerne siden jeg var 15 (nu snart 30…). To sæt dyner fra Auping vil være det vildeste. Og så lige Auping, som har ry for at være så god kvalitet.

  Jeg krydser finger.

 79. Uh, jeg vil gerne vinde, da vi i den grad trænger til nye dyner og puder. Jeg tør slet ikke nævne, hvor gammel min dyne er. Kærestens dyne er endda begyndt at tabe fjer, så nye dyner og puder vil vække KÆMPE glæde her i huset :-)
  Kh Judith

 80. Åååh suk… Nye dyner og puder! Jeg sover gennem seks år i mine forældres aflagte dyner og puder, så fornyelse ville bare være så lækkert.
  I julegave brugte jeg mine sparepenge på en julegave til mig selv – nemlig Auping sengetøj i Gradient Pink, som jeg havde sukket efter alt for længe. Det er det lækreste sengetøj, jeg har haft fingrene i og slår til hver en tid mine andre sengesæt fra IKEA. Så det har kun været age, når det er blevet vasket.
  Jeg beder en stille bøn :) :)

 81. Jeg håber virkelig det bliver mig,har nogen gamle og udtjente dyner/puder,og har ikke lige pengene til at kunne købe nye for. Plus at jeg har hørt fra venner om jeres dyner/puder,og vil da helt vild gerne have jeres kvalitet ;-)

 82. Jeg ville gerne vinde fordi jeg ligger med nogle gamle aflange dyner. Jeg er lige flyttet i lejlighed og har derfor ikke haft råd til at inviterer i nye puder og dyner selvom det er tiltrængt. Det giver lidt et ekstra pift til en lille lejlighed og have en lækker redt seng.

 83. Hej.
  Vores dyner i sommerhuset er gamle og alt for tykke og varme, så skulle jeg være så heldig at vinde, vil jeg tage vores dyner og puder vi har herhjemme med i sommerhuset, og så bruge de nye her. Det ville godt nok være lækkert :)

 84. Fordi de er mega fede. Vi har lige købt nye dyner i ficromiber da vi blev lovet de er blevet bedre gennem tiden, men det er jo selvfølgelig løgn, stadig alt for varme. Med en lille nyfødt er der desværre ikke nye dynes øverst på sedlen igen. Krydser fingre :-)

 85. vi har lige haft 8 års bryllupsdag og så kom jeg til at tænke på at vi fik vores dyner i bryllupsgave. Så uha de kunne nok godt bruge en udskiftning

 86. ★·. Fordi jeg aldrig har haft kvalitetsprodukter indenfor dyner & puder – så det vil være en drøm at få lov at sove i ★·.

 87. Hvor ser de bare lækre ud! Sikker på man vil sove som en drøm på den pude og med den dyne om sig! Vil bare så gerne vinde, for at glæde mig datter, – der virkelig trænger til en ny dyne! :) Så det ville bare være SÅ lækkert! Håber og krydser…..<3

 88. Jeg sover temmelig dårligt og har hovedpine når jeg vågner, måske det vil hjælpe med en ordentlig dyne og pude. Er godt træt af at jeg kun får 4-5 timers søvn :-/ Og min mands hovedpude er total flad foran hver morgen.

 89. Fordi jeg ikke har købt ny dyne i mange år så det fortjener jeg :)

 90. For at sige det som det er…. Så sveder jeg om natten og saaaavner en sommerdyne :)

 91. Fordi vi virkelig trænger til noget nyt og gerne noget lækkert ligesom disse ting:-)

 92. Fordi alt fyldet i min dyne ligger i fodenden og jeg kan ikke leve uden en lækker dyne :)

 93. Efter at min dyne og pude har været med på Roskilde Festival sidste sommer, er de aldrig blevet de samme igen. Et nyt, bæredygtigt supersæt ville bestemt gøre min søndag helt perfekt. Jeg krydser fingre :-)

 94. Jeg vil gerne vinde, fordi jeg forhåbentlig bliver student til sommer og skal derfor flytte i lejlighed med en veninde. Dette ville være en kæmpe hjælp for os!
  Jeg SKAL sove med to puder og for et lille stykke tid siden fik jeg en “special” pude (dem, der er gode til nakken) og det er først der, jeg er begyndt at sove godt om natten, men derfor mangler jeg stadigvæk én til pude, jeg kan ligge godt på om natten.

 95. årh, jeg vil gerne vinde sættet. Vi bliver forældre lige om lidt, og der sparsomme søvn vi får, skal da være i sådan et lækkert sæt ?

 96. Fordi ingen elsker at putte under sin dyne så meget som jeg gør ☺️

 97. Jeg skal snart flytte hjemmefra, så står faktisk og mangler både dyner og puder! Som studerende har man ikke liiigefrem råd til den bedste kvalitet, så det ville være fantastisk at vinde! :D

  mvh Emma

 98. Jeg kunne godt tænke mig at vinde så min kæreste og jeg kan få udskiftet vores IKEAS-billigste-med-svedskjolder-puder og dyner :D

 99. Årh…. Hvor kunne det være lækkert med en ny dyne og ikke mindst hovedpude, min nuværende pude er snart udtjent ?

 100. Åh jeg kunne godt bruge sådan et sæt til mig og min dejlige kæreste :) fordi vi trænger til lidt forkælelse så vi kan nyde at putte i weekenden endnu mere! :)

 101. Min dynesituation trænger til en gevaldig opdatering, og faktisk ejer jeg slet ikke en sommerdyne. Jeg er sikker på, min sommernattesøvn ville blive vidunderlig med denne lækre model.

 102. Min kæreste og jeg skal vinde, fordi vi efter vore vidunder af en tyksaks baby er blevet født, ikke har fået megen sammenhængende søvn. Hun er vist en relativ ‘nem’ baby, men søvnrytmen er alligevel blevet ret så smadret. Denne fine præmie ville passe så godt ind i vores nye opskrift på en lørdag aften: glad baby, god mad, tidligt i seng og måske noget lagen gymnastik hvis det bliver helt vildt…. :) :)
  Vi krydser ihvertfald fingre
  God søndag aften!

 103. Jeg vil gerne vinde, fordi min hovedpude synger på sidste vers… Jeg er meget sart, når det kommer til hovedpuder: De må ikke klumpe, være for lave/høje, ikke for varm, ikke falde sammen i løbet af natten – Hvis bare en af disse er til stede, så er det så sikkert som amen i kirken at jeg vågner op med hovedpine… Og det har jeg faktisk ikke tid til!
  Jeg vil have Auping nights, better days! En bonus er dynerne – Min sommerdyne kan være lidt for kold, når det er lidt køligt udenfor og lidt for varm, når vejret er godt. Den er nok ikke den bedste dyne til at regulere min temperatur!

 104. Jeg vil gerne vinde så min kæreste og jeg kan få lækre ens dyner :) Vi trænger begge til nye dyner og så ville det da helt sikkert være skønt med sådan to lækre sager :) og så synes jeg også det ville pynte hvis vi fik ens dyner…

 105. Ihhh en dejlig give away….
  Jeg drømmer om nye puder og dyner, da jeg ved at det vil gøre en forskel for min nattesøvn. Som “helbredudfordret” oplever jeg hvor svært det er at finde hvile, og uden hvile endnu sværere ved at klare dagene.
  Nætter hvor man roder rundt gør ikke noget godt for de smil jeg så gerne vil give til min søde mand, min familie, venner og mine gode kollegaer – ja hele verden. Men positiv indstilling reder desværre ikke verden alene.
  Jeg vil elske at svæve afsted til drømmeland…. ♥
  mange hilsner Susan

 106. Sikke en lækker præmie!!
  Jeg skal vinde fordi vores IKEA dyner og puder virkelig godt kunne trænge til en udskiftning :-) :-)

 107. Fordi nye dyner og puder bare er ren luxus -herhjemme vil de tilfalde børnene, som pt. Sover med nogle gamle nogen af slagsen

 108. Det ville være skønt at vinde noget så herligt som jeg ikke har råd til at købe .

 109. Jeg sover rigtig dårligt om natten. Jeg giver mit lave stofskifte skylden for at jeg kan ligge i timevis og bare vende og dreje mig… Jeg fryser om dagen og sveder om natten… Så måske en ny dyne, kan afhjælpe problemet bare en lille smule… Man har da lov at håbe :-)

 110. Vores puder og dyner trænger gevaldigt til at blive skiftet ud og jeg kunne godt tænke tænke mig at sove i ren luksus fra Auping frem for noget fra Ikea.

 111. fordi vi i den grad trænger til nye dyner, lad os bare sige at børn der er træner i at smide bleen og samtidig insisterer på at sove i smørhullet ikke er en god kombi for hverken dyner eller senge. Vi krydser fingre, arme og ben

 112. De ser godt nok lækre ud! Jeg vil gerne vinde, da vi herhjemme sover med et par gamle, slidte dyner, hvor den ene er en vinterdyne og den anden en sommer, så ligger vi og skiftes lidt til at have den gode dyne afhængigt af årstid. Det er bare ikke lige nye dyner, vi får prioriteret økonomisk herhjemme….Så Auping-dynerne ville gøre underværker!

 113. jeg vil rigtig gerne vinde, da mit projekt-soveværelse lige er gået igang og det pt. ligner en slagmark!! Tanken om nye dyner og hovedpuder må sætte ekstra skub i motivationen til at få yndlingssoveværelset færdiggjort!!

 114. Gad jeg SÅ godt vinde – der er ca fire fjer tilbage i min dyne!;)
  Har fire børn, der hele tiden mangler ting, så det der med at spare op til nye dyner til de voksne er ikke sket endnu. Men vi trænger!

 115. Jeg skal flytte hjemmefra meget snart, og det ville da være superlækkert med ny dyne og hovedpude i den anledning :)

 116. Jeg vil blive så lykkelig fordi jeg vil få de sommerdyner jeg ikke har og hovedpude som forhåbentlig vil mindske mine alt for spændte skuldre:)

 117. Her er fingrene i den grad krydset :)
  Min teenager er den dyne han fik, da juniordynen blev for kort og min er endnu ældre, så dynerne vil vække vild jubel her :)

 118. Jeg vil gerne vinde fordi jeg ville elske at kunne sove i noget ordentlig kvalitet for første gang i mit liv.. jeg ender altid med at stavle dyner og puder sammen for at ligge ordentligt, og min kæreste brokker sig tit over at jeg ikke har nogle ordentlige dyner og puder.. så det ville være yderst tiltrængt hjemme hos mig :-)

 119. Med vores første lille ny på vej er der ikke plads i budgettet til en sådan luksus – desværre.. For hvor ville det være lækkert til de mange kommende nætter med for lidt søvn at putte sig i så lækker dyne og pude!
  De største ønsker herfra! :)

 120. Ih hvor vil jeg gerne vinde dem uovertrufne præmie. Vores dyner og puder, ja de er rigtig gamle. Tror da at min dyne er så gammel, at den også har boet på mit ungdomdsværelse. DET ER MANGE ÅR SIDEN. Har nemlig haft sølvbryllup,med dynen. Det har min mands dyne nok også så.
  Jeg krydser alt hvad jeg kan. Jeg elsker at have dyne i stuen – kemoen slår mig i dørken nogle dage i ugen, så det er tiltrængt med lækkert at gemme sig i, når jeg ligger der og har ondt af mig selv.
  XXXXXXXXXXX
  Sommerhilsen fra
  Birthe Rodtgaard Nygaard.

 121. Kære Boligcious,
  jeg er en ung studerende, som i disse tider i den grad har brug for ordentlig søvn. Ovenikøbet flytter jeg meget snart hjemmefra for at danne mig mit eget lille hjem, hvilket ville blive lækkert fuldendt med et nyt dyne- og pudesæt, som kan holde i mange år :))))

 122. Jeg ville frygtelig gerne vinde dette “sæt”. Jeg sover sporadisk gennem natten, og er aldrig rigtig HELT udhvilet… Måske en ny dyne og pude kunne hjælpe mig noget af vejen :)

 123. Jeg vil rigtig gerne vinde fordi min datter skal til at have stort sengetøj. Ingen juniordyne mere – hun skal have voksendyne – shit, hvor bliver hun stor.. Og hun skal naturligvis have noget godt, lunt og lækkert!
  Det andet sæt skal være et lækreste gæstedynesæt. Vi flytter nemlig 150 km væk fra familie og venner (SHIT – det er langt) og så skal vi jo ofte have overnattende gæster :)

 124. Jeg sover vildt dårligt om natten pga. smerter. Hold da fast hvor vil jeg blive glad, hvis jeg bliver den heldige.

  Kh.
  Anne-Marie

 125. Endelig begynder min lille dreng at sove igennem, så jeg håber at kunne genvinde min gode nattesøvn. Og så vil lidt forkælelse fra Auping være så skønt ! :)

 126. Ligesom mange andre kæmper jeg med dårlig søvn og har en gammel hovedpude samt dyne. Det er dog ting der er dyre at udskifte i et stramt budget, så det ville derfor være helt fantastisk hvis jeg kunne vinde det i din konkurrence.

 127. Skal vinde da jeg vil forære præmien væk til en person jeg kender der har mere brug for sættet, end jeg selv har.

 128. Vores sommerdyner er virkelig slidte og trænger til at blive skiftet ud. Håber virkelig jeg er heldig

 129. Åh hvor gad jeg godt at vinde. Vores dyner og puder fra Ikea kunne virkelig godt trænge til en seriøs og luksuriøs udskiftning. Tror aldrig selv jeg ville komme til at købe Auping, men ville være lykkelig for at prøve kvalitet.

 130. Jeg sad faktisk lige og snakkede med min mand om min dyne…. Den er over tolv år gammel nu. Min pude aner jeg faktisk ikke hvor jeg har fra…
  Men jeg ved for A fact, at jeg generelt altid har ondt i nakken og problemer med at sove og føle mig udhvilet. Jeg nærmer mig 40 med hastige skridt, og jeg er ikke bange for at indrømme det, så som næsten voksen ;) må jeg gerne ønske mig en ordentlig dyne og pude ikke?
  Min nakke og mine rynker vil elske det!!!

  /Kay

 131. ahhhh….nye AUPING dyner og puder må være den ypperste hverdags LUKSUS jeg kan komme i tanke om. Ville glæde mig til at blive pakket ind i sådan et lækkert sæt hver dag. Vi skal huske at hylde hvad den gode søvn kan gøre for vores velbefindende. Sådan en lækker dyne pakke står absolut øverst på min ønskeseddel lige nu, og ville bestemt gøre mig glad HVER DAG ;-)

 132. Jeg vil gerne vinde fordi jeg har hørt flere fortælle om, at det er en oplevelse at skifte til Auping. Og jeg er nødt til at prøve det før jeg tror det ;-)

 133. Jeg vil rigtig gerne vinde nye dyner og puder da dem jeg har er nogle jeg har arvet af mine forældre da de døde for over 12 år siden.
  De trænger virkelig til en udskiftning

 134. Med en nærstående flytning, og så skulle bo “alene” (ok sammen med mit barn, men eneste voksen), – syntes jeg jeg fortjener lidt luksus i hverdagen;9

 135. OH! Fugtregulerende, sir du? Jeg SVEDER sådan om natten, vores dyne er alt for varm og tung. Og vores seng i øvrigt ikke særlig god, men det er en anden historie. Vi ku’ vist godt bruge nogle kvalitetsdyner, der ikke sætter ild til os om natten. Så tænker vi os til en ny seng! :)

 136. Fordi jeg lige pt (og de sidste ca. 10 år), har sovet med en hpvedpude fra Føtex og en dyne fra Netto.
  Jeg kunne VIRKELIG godt bruge et ORDENTLIGT sæt :)

 137. Jeg vil gerne vinde fordi min hovedpude og dyne er ved at være godt slidt så det kunne være fedt med en god natssøvn. :)

 138. Jeg elsker Aupings univers og drømmer om at købe en af deres senge (en Criade med sengegavl). Et godt sted af starte vil være at vinde dyner og puder – for så er jeg jo faktisk nødt til at supplere med den lækre seng, ikke? :-)

 139. Åh, det vil jeg gerne vinde. Har i øjeblikket 4 .. jeps 4 .. hovedpuder liggende ved siden af mig, og sover med den “dårligste” af dem. Nemlig en flyhovedpude udleveret af Türkish Airline. Jeg får ondt i nakken af alle de andre. Og mine dyne rer hundrede år gammel, det ville være skønt med nye ;-)

 140. Jeg ved slet ikke hvor længe siden det er, at vi sidst har fået nye puder og dyner. Jeg har fået astma for et par år siden og burde tage mig sammen til at anskaffe mig noget nyt, men det er lige med at finde tiden med kroniske skader efter, at jeg blev påkørt og vi har en lille bandit på knap 2 år der holder sin mor godt beskæftiget ;)

 141. Vi bokser med både dyne og pude hver aften og nat. De har i den grad aftjent deres værnepligt, så noget nyt, der passer til vores Auping senge, ville være rigtig dejligt. Smiler !.

 142. Fordi vi har en kamp uden lige med at finde nogle dyner og ikke mindst puder, der bare virker som de skal! Ikke for varme, ikke for kolde. Ikke for bløde, ikke for hårde! Ikke for slatne og ikke for kompakte!
  Især hovedpuderne volder mig problemer….og det kan mærkes i nakken straks :-(
  Så nu krydser vi alt, der krydses kan…fingre, arme og tæer på at vi er de heldige vindere her på matriklen :D

 143. Det ville være en skøn overraskelse til min kæreste, som døjer med en del med nakken. Vi flyttede sammen i sommers, og har stadig en god blanding af dyner/puder i soveværelset, så det ville være skønt med et luksuriøst match.

  Derudover er Aupings bæredygtighed helt fantastisk! Jeg er medlem af Danmarks Naturfredningsforening, og prøver så godt jeg kan, at passe på miljøet. Derfor ville det være utroligt dejligt med sættet fra Auping!

 144. Jeg trænger til nye dyner, jeg må indrømme nu hvor jeg tænker over det, er de faktisk 17 år gamle, de må virkelig trænge til udskiftning, uha. Og så er der jo min gigt i nakken, jeg ønsker nye dyner og puder.

 145. Jeg har lige købt en ny pude for ikke så lang tid siden, men inden det havde jeg ikke nogen hovedpude. Jeg brugte gerne tæpper foldet sammen og puttet i pudebetræk. Og når det kommer til min dyne… aih jeg tror bare jeg sparer jer for skrækken. Men jeg har altså ikke en ordentlig dyne og pude, så det ville da være fantastisk at vinde dette. :D

 146. Vi trænger SÅ meget til nye dyner og puder… Min mand og jeg har arvet fra mine forældre, derfor ville det være total luksus at modtage sådan ét sæt som dette. Jeg krydser og håber…

 147. Årrhhh – det ville være fantastisk at vinde. Vi trænger så meget til nye dyner/puder. Jeg har helt dårlig samvittighed når jeg lægger rent sengetøj på vores usle sager – så det ville være LUKSUS med bæredygtige AUPING :-)

 148. Åh, sikke en fantastisk præmie!
  Jeg vil rigtig gerne vinde, da en god nattesøvn er alt afgørende for mig i en travl hverdag. Jeg har længe gerne ville have en ny dyne og pude, men på SU og et stramt budget, har der desværre ikke været råd til en udskiftning endnu. :-)

 149. Jeg går og planerer at forny bryllups løfterne med min mand, og hvis vi så efterfølgende kunne vinde de puder og dyner ville det være den bedste gave med en god nats giftfri og bæredygtig søvn, næst efter at være så heldig at have en fantastisk mand! xo xo

 150. Jeg vil gerne vinde fordi jeg synes det er møg svært at finde den perfekte dyne og jeg tænker at det da vil være den perfekte dyne :)

 151. ej hvor lækkert, jeg vil gerne vinde da jeg ikke ejer nogen sommer dyne, så det vil jo være perfekt at vinde..

 152. Jeg vil gerne vinde fordi jeg pt. bor på et fremlejet værelse, og da jeg endnu ikke har fået flyttet min seng sover jeg bare på en madras på gulvet. Så en ny lækker pude og dyne ville trods dette få det hele til at føles lidt mere ekslusivt ;)

 153. Åh..min mand og jeg trænger meget til nye dyner og den dybe jeg sover med er en meget varm vinterdyne, men har ikke lige penge til sådan et lækkert sæt. Dejligt ville det være, det er sikkert og vist ; )

 154. Vi har simpelthen de mest elendige og billige sommerdyner fra Jysk, den smule dun der er i, har samlet sig i små knolde rundt omkring i dynen, så de er VIRKELIG ringe. Vores puder, ak de er ligeså, så sådan en omgang luksus fra Auping, som vi ellers kun kan drømme om, det vil være fantastisk at vinde

 155. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg forære dynerne og pudderne til mine forældre, som netop har udbygget deres sommerhus med ekstra sengepladser. De mangler derfor to ekstra sæt. Krydser fingre! :-)

 156. Vi har sat to dobbeltsenge sammen i soveværelset, hvor min mand og jeg sover sammen med vores tvillingepiger og dreng. Sådan har det været de sidste fire år og jeg ville ikke undvære det for en milliard. Alle sover trygt og godt, fordi der ikke er langt til den nærmeste varme favn. Jeg ville dog elske, hvis den dyne, jeg løfter en flig af som tegn til, at et barn på at det kan liste sig ind under mors varme, trygge dyne og som jeg rundhåndet deler ud af om natten, havde lidt luksusfeel over sig – også for morens skyld. Mon ikke de fleste kan huske duften og følelsen af at putte sig hos mor og tænk hvis den følelse emmede af god kvalitet.

 157. Jeg ville elske at vinde, så min kæreste og jeg ville komme til at sove ekstra godt! Og så er det vist på tide at skifte til sommerdyne nu hvor sommeren endelig kommer over os i weekenden :-) Jeg krydser fingre :-)

 158. Jeg ville elske at vinde de lækre dyner og hovedpuder til min kæreste og jeg, da vi venter vores første barn til efteråret og derfor får ekstra meget brug for en god nattesøvn :)

 159. Min kæreste og jeg er lige flyttet sammen og nye dyner og puder ville være SÅ lækkert til vores nye hjem! :)

 160. Snart kommer en baby ud til mig, og hvis min nattesøvn kan forbedres bare en brøkdel af denne skønne give away, villde det være skøbt <3

  Hilsen Mette

 161. Jeg vil bare SÅ gerne vinde da Auping jo bare står for luksus, wellness og nydelse i mit hoved. Det TRÆNGER jeg/vi bare så meget til…
  Derudover har jeg fået konstateret allergi overfor husstøvmider samt astma. Så nye dyner og puder ville klart forbedre min nattesøvn.
  Jeg krydser fingre :-)

 162. Fordi jeg bare rigtig gerne vil forkæle min mand! Han er bare den bedste.
  Og vi trænger til ordentlig nattesøvnen med en søn på 4 mdr ;)

 163. Åh hvor ville det bare være fantastisk at vinde denne præmie. Mine dyner og puder er efterhånden så gamle at der ingen nydelse er i dem mere. Kun en masse spændinger i nakken når jeg vågner om morgenen. Har desværre ingen samlever at dele med men en 17årig datter der ville blive voldsomt lykkelig for det. Hun er ikke just glad for det hun har nu og der er ikke lige plads i økonomien til nyt. Så jeg krydser alt hvad jeg har og håber på det bedste :)

 164. min nytiltrådte overgangsalder, der indbefatter overraskende mange hedeture, har udfordret mig især på sove situationen.
  dette sæt håber Jeg vil bringe mig kølig og tør gennem sommeren, nu jeg Selv er trådt ind i begyndelsen af mit smukke efterår.
  kærlige tanker til alle der er i starten, midten og slutningen af overgangsalderen, må vi alle komme smilende gennem denne forandring.

 165. Fordi så har vi ekstra dyner/puder, så kusinerne ikke behøver selv at medbringe, når de kommer.

 166. Åhh, nye dyner og puder er lige hvad min seng, nattesøvn og allergi ville blive ellevild over!

 167. Desværre er dyner+puder ikke altid det der kommer øverst på ens liste over ting man skal købe når man har fået løn. Dette på trods af, at jeg i flere somre har ønsket mig en dejlig sommerdyne. En dyne der ikke varmede min kropstemperatur op på kogepunktet (som min dejlige tykke vinterdyne gør (derbruges året rundt)), men som var lækker og blød og fantastisk at sove med selvom natvarmen er på sit bedste. Og det tror jeg (ud fra jeres gode beskrivelse) at disse er. Min kæreste vil elske mig endnu højere (og sove mere behageligt) hvis jeg kunne overraske ham med et sæt dejlige sommerdyner+puder fra Auping! :) Så håber jeg er den heldige der kan forbedre min og ikke mindst min kærestes værdifulde søvn.

 168. Jeg er lige flyttet i ny lejlighed, og den dyne og pude jeg har nu, har jeg haft i 10 år. Så jeg kunne i den grad godt trænge til nyt

 169. Jeg ville mega gerne vinde da jeg aldrig har haft en god dyne, eller pude for den sags skyld, og jeg kunne godt tænke mig ‘ at mærke forskel’. Det ville være som en drøm ;-)

  XXX fingre

  A x

 170. Har en datter på et halvt år som vækker mig ca hver time i løbet af natte . Ville være skønt at de få timer jeg sov, var i så lækre dyner og puder.

 171. Jeg har længe ønsket mig en ny dyne og pude(:

 172. Trænger virkelig til nye lækre sommerdyner og puder. Især min mand har det ret varmt når han sover, så han ville kunne få en bedre nats søvn med Auping <3

 173. Fordi vi virkelig trænger til nye dyner. Jeg lyver ikke når jeg siger de er næsten 10 år gamle!!

 174. Jeg drømmer om nye lækre puder og dyner, og Auping laver bare de bedste af slagsen :) Vi trænger simpelthen til det, så det er min korte begrundelse :)

  Kh Rikke

 175. Nye dyner og puder fra Auping ville være en drøm :) Min korte begrundelse er, at vi virkelig trænger til at få udskiftet de gamle :)

  Kh Rikke

 176. Jeg trænger vist til en ny pude, da min nuværende IKEA pude (til 19 kr) er ved at være lidt for flad :D
  Vi har haft Temprakon dyner længe, men er ved at være godt træt af, at vågne drivvåd op om natten, fordi jeg har vendt dynen forkert :P ;)

 177. Min datter og jeg trænger til nye puder og dyner. Særligt, fordi min datter lige har fået konstateret astma.

 178. Jeg vil gerne vinde, fordi – og det er faktisk lidt pinligt – jeg ikke har skiftet puder og dyner ud siden jeg flyttede hjemmefra. For otte år siden.

  Av. Min mand og jeg sætter os tit for at købe nogle lækre puder og dyner, men så er der et eller andet på bilen, der går i stykker, eller ungerne vokser ud af deres tøj, eller opvaskemaskinen ryger. Ja, the struggle is real – og det er jo et luksusproblem :)

  Jeg krydser fingre for at jeg vinder, så jeg kan forkæle min mand.

  Christine

 179. Jeg ville elske at vinde da vores dyner var udtjent for flere år siden med huller i osv.

 180. For et lykketreff! Fant denne bloggen i dag, på leting etter KABE Copenhagen. For en fantastisk kilde til inspirasjon og i tillegg spennende “Give Away” fra Auping! Jeg pusser opp leilighet i Oslo og det hadde vært utrolig deilig å skifte ut gammelt og starte på nytt. Venter spent ?

 181. Jeg vil gerne vinde, fordi mine dyner var før i tiden rigtige lækre, men nu er de blevet virkelig slatne.. næsten hver dag når jeg ligger mig i sengen tænker jeg om jeg skal ligge dynerne ovenpå hinanden! Har fødeselsdag her den 21 juni og har ønsket mig nogle nye, kan være i kan nå at give mig dem, før familien gør ?

 182. Jeg vil SÅ gerne vinde, fordi jeg desværre kun har en tynd, elendig dyne og to slatne hovedpuder hvoraf den ene endda er “arvet” og altså må være mindst 10 år gammel! Jeg har noget sengetøj jeg synes er rigtig pænt, og jeg er helt forelsket i mit indiske sengetæppe – men jeg har ALDRIG ejet en rigtig god kvalitetsdyne (/pude) og det må man sige at Auping-sagerne jo er. Budgettet har desværre ikke tilladt at investere i det, selv om jeg jo godt ved hvor vigtigt en god søvn er, og derfor krydser jeg også fingrene så hårdt jeg kan, for at være heldig :)

 183. jeg vil gerne vinde da jeg elsker at sove godt. Igennem det sidste år har jeg sovet ad korte intervaller og bare for lidt – til gengæld har jeg fået en lille øjesten i min søn Hugo og han er bestemt dårlig/for lidt søvn værdig… Vil gerne kickstarte ‘sov ekstra godt’ året med en søn der sover igennem, og ikke mindst lækre dyner og puder fra Auping…

 184. Nye dyner og puder ville være den rene luksus. Mine gamle trænger kraftigt til en udskiftning, men som studerende er det desværre blevet nedprioteret gennem længere tid ?

 185. Jeg er maniodepressiv, men med hjælp af medicin er det lykkes mig at leve et helt normalt familieliv med tre børn, to katte og en mand på vej i panikalderen og så lige et fuldtidsjob oveni og jeg lever sgu endnu ? desværre har min medicin den bivirkning at jeg får voldsomme svedeture, hvilket har resulteret i mange dynevask og skift mellem årene – måske kan jeres dyner hjælpe med at mindske svedeturene som tit bliver stærkere af at huden ikke kan ånde tilstrækkeligt, hvilket desværre har den bivirkning at jeg tit bliver meget kold om natten fordi dynen er fugtig ?

 186. Jeg har nu gået med krykker i ca halvandet år grundet en knæskade der ikke vil gå i orden. Det har bl.a. Medført store smerter i nakke og skuldre og jeg går derfor til kiropraktor og massør ca 1 gang om ugen hvor jeg bl.a. Også får akupunktur. Det føles helt åndssvagt at bruge SÅ mange penge på behandlinger for bagefter at gå hjem og lægge mig i seng med, ifølge kiropraktoren, en helt forkert pude. Min/vores hovedpuder ødelægger både søvn, behandling og min krop og samtidig kan jeg ikke så godt tåle dem så jeg dagligt er nødt til at tage flere forskellige typer astma og allergimedicin. Min gamle pude var til sidst mørnet op efter ca 25 års brug og har siden forsøgt med et par forskellige andre men intet er lige så godt. Jeg mangler virkelig så krydser alt hvad overhovedet krydses kan!

  • Se nedenstående indlæg… Kom vist til at skrive forkert mailadresse!

 187. Argh for Søren kom vist til at skrive en forkert mailadresse (tror jeg kom til at skrive hotmai.com). Men nu har du i hvert fald den rette!

 188. Min kæreste kan ikke tåle det dyne og pudesæt vi ligger med lige ny hvorfor hun dagligt tager flere typer medicin herunder antihistaminer, allergi øjendråber, allergi næsespray og astma medicin. Et sæt med et mere allergivenligt “betræk” som dette ville helt sikkert hjælpe hende og vores nuværende dyne/pude sæt må heller ikke vasket hvilket gør det umuligt at holde allergivenligt.
  Derudover har jeg perioder med nattesved og jeg drømmer stadig om auping efter deres reklameslogan om at “ingen ventilerer bedre”. At dette sæt desuden hindrer bakterievæks er jo kun en bonus for os med tendens til nattesved eftersom det våde miljø er ideel for bakterier (og støv og andre allergener hvorfor dette sæt lyder helt perfekt til os)! Krydser fingre!

 189. jamen hvor skal jeg begynde ? Jeg er i Norge , og Arb som nurse for at tjene lidt til familien i Danmark og det er faktisk hårdt! Sproget, jobbet, savnet…og en rædsom dårlig seng med en vatdyne…og lyst døgnet rundt. Æv.

 190. Jeg vil gerne vinde dette til min mor, da hun virkelig trænger til ny dyne og især ny pude, men ikke vil bruge penge på sig selv.

 191. Vi trænger til noget nyt, særligt nogle gode puder. Ville være luksus :)

 192. Aaah, det ville bare vaere droemmedynen og puder…saa kunne vi virkelig soeve som en droem :)
  vores gamle dyner traenger til en udskiftning og Auping er bare saa laekkert!

 193. Vi har to varme vinterdyner, så for ikke at omkomme når den danske sommer forhåbentligt snart kommer, så ville det være så lækkert med nye dyner.

 194. Jeg vil gerne vinde, da min kærestes og mine dyner er ved at blive ret gamle, og det kunne være super lækkert, at forkæle ham med en ny dyne, så han kan sove godt, nu hvor han også snart har fødselsdag!

 195. jeg vil gerne vinde, da jeg har fået nyt soveværelse, og det kunne være en fin afslutning på projektet. desuden læser jeg til eksamen, og en ny dyne og pude kunne måske gør, at jeg sover endnu bedre om natten.

  god sommer
  jane z

 196. Jeg vil gerne vinde, fordi min dreng har brug for at sove med en god pude og en god dyne – og så kan jeg jo tage den anden halvdel.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 197. Fordi min søn som der er 6 år klager over hans dyne.
  Den er også slidt og gammel, så han trænger.
  ville elske at kunne glæde ham med en :-)

 198. Det ville føles som en stor luksus, hvis jeg vandt!!! Jeg har i det sidste halve år, kæmpet med en diskusprolaps i nakken. Derfor er jeg begyndt at spare op til en ordentlig pude, for jeg tror på, at det har en stor betydning, hvis jeg skal af med de spændinger jeg har i nakken.
  Rigtig god sommer!!!!!

 199. Jeg har ikke nogen særlig grund til at ville vinde. Andet end det kunne var rart med sommerdyne og en bedre hovedpude til den varme sommer, som vi forhåbentlig går i møde nu ?

 200. jamen, jeg vil da sindssygt gerne vinde et Auping-dyne og – hovedpudesæt, fordi Auping borger for kvalitet, bæredygtighed og en luksuriøs søvn i mange år frem. Alene tanken, men også følelsen og velværet ved at lægge sig under så lækre og luftige dyner, hvile hovedet blidt på en super hovedpude; må give de bedste betingelser for en mere afslappet krop ved sovetid. En sand a Dream Come true, at vinde så fedt et dyne- og hovedpudesæt :-)
  Ej, en lykkelig vinder, der får et Auping-sæt. Sandsynligheden for at tabe er jo større end at vinde, og det kommer altså nok til at gøre lidt ondt. Prepare yourself…..( undskyld, det var bare lige nogle tanker om at deltage i superlækre GAWs. Man kan jo ikke lade være med at håbe ) ☺️

 201. Jeg og kæresten fortjener nye puder og dyner, da vi begge har haft vores nuværende i.. orhhh, over 7 år tror jeg! …. Ad, egentlig. Der er ikke meget volumen tilbage i det ;)

 202. Hvor vil det da være dejligt at smide den gamle dyne og pude ud og så håbe på at de er så super gode at jeg kan holde varmen under dem ;-)

 203. Mig og min kæreste lever uden rigtig pude og bruger mine gamle bamser som hovedpude. Vi skal nu til at flytte sammen og det ville være super dejligt med nogle rigtige hovedpuder og rigtige dyner. Jeg krydser fingrene!

 204. Hold nu op, hvor ville jeg blive lykkelig for disse dyner fra auping. Jeg lider af en lang række allergiske elementer i min hverdag – heriblandt de fleste “almindelige” former for dun der anvendes i dyner og puder nu til dags. Ud fra produktbeskrivelsen kan jeg se, at disse dyner er en af de få, som ikke vil frembringe ubehag og dertil en elendig nattesøvn. Det kunne være ALT for skønt med sådan et vidunderligt sæt ?

 205. For mig er en dyne UTROLIG vigtig! Den er jo nærmest min bedste ven, og jeg elsker den. “Dynesen Dyne” hedder min <3 Men den er slidt, og forvasket, og faldet sammen :( Det samme er min mands, og jeg ville elske at kunne forkæle både migselv og ham med nye. Tænk engang, en ny Dynesen Dyne <3 Det ville så også være perfekt timing med en så fantastisk gave til min mand, vi har sølvbryllup på tirsdag <3

 206. Jeg vil elske at indhylles i nænsomme duvende bløde skyer.
  Et fortryllende florlet svøbe.
  Som værende klædt på til udsøgt sommerdrømmelandsbal.

  It’s gotta be me – it was ment to be! <3

 207. Vores lille familie ville elske at få nye dyner og puder. Så bliver det ekstra hyggeligt at ligge og snue sammen under dynen i weekenden. Min søn Magnus på 5 år elsker at bygge hule af dynerne, når han kommer ind i sengen om morgen for at se om vi stadig sover

 208. Jeg ville virkelig gerne vinde dem til mine 2 børn, på 12 og 15 år. De er begge varme børn, og den ældste er autist og han kan godt lide dyner, men har endnu ikke fundet en, som han kan sove rigtig godt med, så han bruger et stort tæppe fra oldemor i stedet for. Vi har støvmideallergi og derfor lyder Auping dynerne og pudderne da helt perfekte :) .

 209. jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået skiftet dyner og puder, så jeg tror det er ved at være på tide. Det ville være så lækkert at vinde, så jeg kunne skifte de gamle slaskede eksemplarer ud med nogen i bedre kvalitet :)

 210. Det kunne være så fedt at vinde både bæredygtige og lækre dyner/hovedpuder, og de gamle trænger til udskiftning…. <3

 211. Dejlig og fin præmie som jeg ville bruge til at få lidt luksus, lækkerhed, wellness og kærlighed ind i mit skrabede soveværelse. Det ville give mig et skub til at få indrettet og færdiggjort det sidste, så mit soveværelse giver ro, harmoni, æstetik og genopladning ???

 212. Fordi jeg virkelig trænger til det. Har de to dyner jeg har haft siden jeg var henholdsvis 6 og 12 år gammel – så det er ved at være 24 år den ene er ved at være.

 213. Jeg vil mægtig gerne vinde de lækre dyner og puder fra Auping. Efter en lang periode med gylpebørn i sengen, så trænger vi virkelig til nye dyner og puder.
  Det kunne være fantastisk at få ungerne passet og sove en uforstyrret nat med min mand i de skønne dyner?

 214. fordi vi her i huset virkelig trænger til at få udskifte de gamle vi har og fordi vi aldrig vinder noget :-)

 215. fordi de gamle er totalt slidte og klar til udskiftning, det kunne være så lækkert??

 216. Vi trænger bare til gode dyner. Vi vil gerne sætte soveværelset i stand (a la det du lavede i Kolding for nylig) og det ville da bare være rart at de gamle arve dyner kunne skiftes ud

 217. Jeg ville elske at vinde da jeg og min kæreste har boet sammen i et halvt år nu, men vores dyner er begge gamle og i forskellige længder. Det er især ærgerligt da jeg drømmer om matchende sengetøj men det er svært at finde når de ikke er ens. Da vi begge er studerende er det ikke noget vi selv får råd til lige foreløbig.

 218. Vi trænger virkelig til nye dyner og ville glæde mig til sommernætter med skønne dyner :)

 219. Min kæreste brokker sig over mine dyner og puder, så jeg håber at kunne gøre hende glad med nye dyner… Jeg har faktisk virkelig brug for at vinde de puder og dyner. På forhånd tak ?❤️
  Kh Ulf Jensen, Kolding.

 220. vi trænger i DEN grad til nye puder – og har ingen sommerdyner… Det ville være skønt st blive forkælet, en dejlig start på en forhåbenlig laaaang sommer??☀️

 221. Jeg vil vildt gerne vinde, da jeg for nyligt har været nødt til at smide yndlings dynen ud. Havde forsøgt at pakke den ordenligt ind i et betræk med lynlås, men når der først går hul på sådan en Svend er der bare ikke noget at gøre! Det resulterede i noget der lignede efterladenskaber fra en ‘hanekamp’ dun (som jo i bund og grund jo nok var fra en and) OVERALT i lejligheden! Så pleeeease send noget nyt og lækkert, min vej! ?

 222. Det vil være en kærkommen overraskelse at vinde så lækre dynesæt, da den lille husholdning om ganske få dage udvides med en lille dreng. Jeg ser derfor frem til mange søvnløse/rastløse/søvnige nætter, og kan derfor bruge alle de tricks mulige – Auping kunne hjælpe os rigtig godt på vej i den første tid.
  Kh

 223. Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg pt. er i Afrika på 4. uge for at undervise afrikanske politibetjente. Det i sig selv er en udfordring og kæmpe oplevelse – men jeg er så uheldig, at jeg sover rigtig dårligt. Så nu glæder jeg mig til at komme hjem og sove i min egen seng om 2 uger – og så ville det da være helt perfekt at se frem til nye dyner og puder som prikken over i’et!!

 224. Jeg vil gerne vinde dynerne fordi vi snart skal have nye senge. Det ville være perfekt i den anledning også at få et sæt nye dyner til?

 225. Jeg vil gerne give dynerne til mine to kære børn – de har husstøvmide allergi og det vil være helt fantastisk, hvis de kunne få et bedres overværelsen liv med disse vidunderlige puder og dyner.

 226. De dyner og puder vi har er helt forfærdelige! Fyldet samler sig i enden af dynen og man vågner derfor en en flad ende kun bestående af dynebetræk. Vores puder lider lidt af samme “flad-ud” sygdom. Vi drømmer om en bedre nattesøvn . Det kunne være SÅ lækkert at vinde ?

 227. Fordi med to små børn der holder os vågne mange gange om natten, så må hver times søvn tælle ekstra meget! Det ville være skønt at blive forkælet med lækre nye dyner og puder ❤️

 228. Jeg har igennem snart tyve år arbejdet som fysioterapeut på en klinik og har erfaret, hvor vigtig din søvn er for dit fysiske og mentale helbred.
  Jeg bliver flere gange om ugen spurgt af patienterne om hvilken pude, madras osv jeg vil anbefale dem at købe. Specielt patienter med hovedpine og nakkeproblemer. Jeg plejer at svare, at det er meget individuelt og at de skal prøve sig frem.
  I den ideelle verden havde jeg personligt prøvet et kæmpe udvalg af puder, så jeg kunne vejlede mine patienter bedst muligt, men dertil rækker kolonien desværre ikke.
  Jeg har selv kun en ret gammel og udtjent pude (og kun en alt for varm vinterdyne), så jeg tænker at dette kunne være en fantastisk mulighed for at teste en god kvalitetspude, få en dyne der ikke er så varm om sommeren og samtidig forkæle mig selv :-)

 229. Because I am worth it… ??
  Og så måske fordi min nuværende dobbeltdyne er et levn fra Ruder Konges tid og så er det bare nemmere at finde lækkert sengetøj til enkeltdyner!

 230. Mente selvfølgelig økonomien. IKKE kolonien:-)

 231. Kæresten har allergi og jeg har astma, så at få skiftet vores billige og elendige dyner ud, til nogle lækre dyner uden diverse tilsætningsstoffer, vil være fantastisk – ikke mindst for vores helbred…

 232. hold op hvor lækkert! Det ville være så skønt med nye puder og dyner! Min mand og jeg har nogle rigtig lækre vinterdyner, men ingen sommerdyner, det har vi endnu ikke fået prioriteret… Om sommeren bruger vi bare vattæpper, det fungerer da, men hvor ville det dog være lækkert med rigtige dyner:)

 233. Det er virkelig mig der har fortjent at vinde :-) jeg har for 6mdr siden startet nyt job der trækker al min energi – derudover læser jeg HD ved siden af job. Har netop afsluttet eksamen som jeg havbruget alle weekender på de sidste 1.5 måned. Jeg har brug for søvn, virkelig brug for søvn. Søvn der ikke afbrydes fordi jeg har det alt for varmt og søvn hvor jeg ikke har ondt i nakken når jeg vågner. Jeg har søde medarbejdere der har fortjent at jeg er den allerbedste version Af mig selv, og det er jeg kun med søvn. Pick me!!!

 234. Uhh dem ville vi elske – det er vist på høje tid vi for prøvet noget andet end Ikeas – vi klager skam ikk, men der er kommet nogle misfarvninger på både dyner og puder efter min mand fik opereret sit knæ og syningerne spræng om natten. Vi havde blod i loftet – over alt. Og skønt vi har vasket dynerne mange gange siden så er det ikke til at få af

 235. – at eje netop dét sengetøj, der er SÅ gennemført bæredygtigt, ville jo være det rene luxus. Dét ville passe mere end godt ind i nattesøvn og drømme. Dét er jo ligesom når man køber økologisk mad og tøj mv. Det handler om ansvarlighed… Værdier jeg faktisk prøver at være bevidst om i min hverdag…
  Drømmer klart om at drømme i dette luxus sengetøj. ??

 236. Har tusse gamle puder og dyner. Ville virkelig værdsætte nye :-)

 237. Ganske simpelt; fordi jeg ikke har nogen sommerdyne…….. og det bliver herrevarmt (forhåbentligt) med min gamle dyne.

 238. De gamle billige slaskedyner fra Jysk trænger voldsomt til udskiftning!

 239. Da der lige er gået hul på vores ene dyne, og det står ud med fjer/dun ?

 240. Min mand og jeg blev forældre til vores elskede datter Josephine onsdag morgen Kl 10:07 ved kejsersnit. Det kræver en god dyne og pude at få noget god søvn med sådan en lille en? håbet så meget at vi vinder, kh Christina

 241. Min mand og jeg blev forældre til vires elskede datter Josphine i onsdags Kl 10:07 ved kejsersnit. Og med sådan en Lilleør ved alle at det er alt afgørende at sove godt og derfor håber jeg underligt at min mand og jeg vinder disse super lækre dyner og puder så vi kan sove godt:) kh Christina

 242. Hjemme hos mig kunne jeg godt bruge at få skiftet hovedpuderne ud og så ville sommerdynerne være skønne at kunne skifte til her over sommeren, så man ikke vågner op og føler sig helt kogt

 243. Jeres dyner lyder enormt lækre, og jeg står og mangler et sæt til mig og min kæreste pt. ?❤️

 244. Fordi jeg har oplevet at få en allergisk reaktion af en hovedpude og derfor ved hvor vigtigt det er med produkter uden hverken parfume, kemikalier eller andet skidt.

 245. Jeg håber på at vinde. Fordi min kæreste virkelig fortjener noget nyt at sove i. Han knokler så hårdt på at gøre vores hjem i stand ☺

 246. Jeg vil gerne vinde, da jeg efter mange år som studerende altid har valgt de billige dyner – og det kan mærkes, ligesom en udskiftning aldrig er blevet prioriteret. Jeg kunne virkelig godt bruge noget nyt at sove i, og et par auping dyner vil være perfekt!

 247. Jeg har en tendens til at få det MEGET varmt, når jeg sover, så et par kvalitets sommerdyner ville falde i god jord herhjemme..

 248. Uhhhh hvor ville jeg gerne vinde nye dyner og puder… Min gigtplaget krop ville elske at få nyt at sove i/på så behageligheden højnes!! Når man vender og drejer sig natten igennem fordi man ikke kan finde ro og position med de puder/dyner der er gør det at dagen mødes i minus, overskud og energi er allerede en udfordring når man vågner…

  Ja og så er det jo også nogle VIRKELIG lækre dyner og puder Auping har sig :) Ville elske det!!

 249. Årh efter 5.5 som studerende skal jeg nu til at starte mit rigtige voksenliv med job og ny lejlighed i ny by og hvor ville det da være skønt at skifte de efterhånden meget slidte dyner og puder ud med noget nyt og lækkert som passer til det nye voksen kapitel ?

 250. Vi er igang med totalrenovering af et håndværker-tilbuds-hus, og med to små børn og byggekaos så kunne vi godt bruge at sove ekstra godt om natten – det ville være skønt med nogle nye lækre dyner og puder at sove med så ?

 251. Min dejlige kæreste og jeg skal snart være forældre til vores andet barn, så vi ville blive helt vidt glade for at blive forkælet med nye dyner og puder.

 252. Med dyner der har fulgt mig og min mand siden vi flyttede sammen for ca 23 år siden, så vil jeg hoppe af glæde hvis vi blev de heldige. Behøver jeg sige vores dyner trænger til udskiftning ??kh Mette Lynghøjen

 253. Jeg ville elske at vinde nye dyner og puder og skifte de gamle ud, er især træt af min pude! Og med en voksende mave vil det være skønt at kunne forlænge den gode søvn lidt endnu.. Krydser fingre?

 254. Jeg vil gerne vinde da jeg er total Auping virgin….

 255. vil nyde et sådan sæt, da det er tudsegammelt det vi har :)

 256. Det kunne være rart med sommerdyner …specielt til manden :-)

 257. Jeg vil elske at overraske min mand med nye dyner og puder til hans fødselsdag. Vi har længe snakket om, at vores trænger til en udskiftning, men så er der ligesom ikke blevet gjort mere ved det.

  Beskrivelsen af Aupings dyner og puder lyder helt fantastisk og nu hvor vi skal til at lave soveværelse om, kunne det være skønt at smutte i nye dyner også.

  Krydser alt hvad der krydses kan ?????

 258. Ville så gerne vinde!! Jeg står midt i en skilsmisse og ku være så dejligt at starte på en frisk, et nyt sted med nye lækre dyner og puder??

 259. Jeg lider desværre af støvmideallergi hvilket gør at jeg skal tage binyrepakhormon hver dag. En ny dyne som har er specielt betræk der gør det svært for støvmiderne at overleve vil gøre min søvn, og hermed min hverdag nemmere! Tak

 260. jeg har faktisk ret nye dyner og puder men det var da det størte og dyrest fejlkøb jeg nogen sinde har gjort mig for hverken min søn eller jeg kan sove i det da vi slet ikke kan ånde så vi ligger og svømmer væk i vores eget sved og det er bestemt ikke ret lækkert
  lige i øjeblikket sover vi begge med et vattæppe fordi ja jeg har ikke råd til de dyre dyner og vattæppe er bedre end ingenting
  så ja jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde denne lækre præmie så vi igen kan få os en dyne vi kan holde ud at sove med :D

 261. Der er intet som nyt sengetøj – det er det bedste jeg ved, derfor vil jeg gerne vinde, så jeg kan forære det til min søn og svigerdatter………..deres sengetøj er “arvegods”

 262. fordi mine dyner og puder er gamle! Og slidte. Og dunene deri er blevet ret triste i det..

 263. Det ville være verdens bedste fødselsdagsgave med nye dyner og puder …i topkvalitet jo <3

 264. Fordi min kæreste og jeg snart bliver forældre for første gang, og det vil betyde uendeligt meget at få en god søvn! :-) Vores dyner er nok ca ti år gamle og “klumper”, så de skal rystes hver aften inden sengetid :-(

 265. jeg sveder altid så meget når det er sommer, så en sommerdyne ville være helt optimalt

 266. Livet er for kort til dårlige dyner og puder, og vores kunne virkelig godt trænge til at blive skiftet ud! Det ville være så skønt at gå i seng, og sove med en ordentlig pude og dyne – det ønsker jeg mig!

 267. åh, hvor ville det være lykken for vores klumper

 268. Jeg vil overraske mine forældre, da de virkelig godt kunne nye

 269. Skal vinde fordi:
  Auping nights, better days ?☀️?

 270. Skal vinde fordi:
  Auping nights, better days ?☀️?

 271. Jeg fryser sådan om rumpen når min kæreste kommer til at stjæle dynen om natten.
  Har desværre kun 1 enkelt dyne pt så ville være skønt at kunne få hver sin ❤️

 272. nye dyner til vores dejlige nye seng, det kunne da ikke passe bedre ?

 273. Vi er en mor og en far, der nat efter nat i de sidste 5 år har sovet med vores børn på skift. Nu er børnene blevet hhv 3 og 5 år og kommer ikke så tit ind i vores seng længere. Så nu er det tid til at skifte de slidte forældredyner ud med luksuskæreste dyner, så vi kan indhente alt den søvn, vi ikke har fået de sidste mange år. Vi krydser fingre.

 274. Jeg vil gerne forkæle mine to børn, da de begge virkelig trænger til udskiftning af både dyner og puder. Min datter på 15 skal på efterskole efter sommerferien og min søn på 19 skal snart flytte hjemmefra. Så det ville være fantastisk at kunne give dem nye dyner og puder med i stedet for de gamle dårlige de har nu :-)

 275. Vi har lige bestilt den meget fine Essential seng fra Auping, men dynerne og hovedpuderne vi har, er nok fra da vi hver især flyttede hjemmefra, så de kunne virkelig godt trænge til en udskiftning. Jeg drømmer om at sove i den nye seng med nye dyner og hovedpuder, det ville være helt fantastisk – hotel oplevelsen derhjemme .

 276. Lykken ville være at modtage dette drømmesæt til mine piger. På SU er der ikke råd til nye dyner pt., og mellemstedatter med støvallergi, sover med dyne uden fyld og kommer trissende om natten og putter sig. Selvom det er ganske hyggeligt kunne det være fantastisk at lade hende sove trygt og varm i egen seng. :-)

 277. Fordi jeg efterhånden trænger til at sove godt <3 Efter et ammeforløb på snart 10 måneder, så kommer sommeren (hvilket jeg elsker), men det kan gøre det svært at sove :O

  Så kunne det være helt fantastisk med disse lækre sommerdyner – vi ejer desværre kun vinterdyner <3

 278. jeg skal vinde, den da jeg sveder helt vildt om natten. mangler en dyne jeg kan ånde igennem, så jeg kan få en god nattesøvn og kan blive fri for at vaske dyne flere gange om ugen.

 279. Fordi jeg lige har fået ny seng…åh det ville sætte prikken over iét

 280. Nøøøøøj hvor kunne det være den fedeste gave at gi min mand i bryllupsdagsgave. Vi har sovet med de samme dyner siden vi blev gift for snart 11 år siden (juli 2004). Kun puderne er blevet skiftet ud undervejs. Vil virkelig gerne vinde:)

Leave a Comment

Email (will not be published)