INTERIØR

Everclassic starter auktioner op!

I dag giver vi Ramus Warnke Nørregaard ordet – Han er stifter af Everclassic.com – en lækker platform hvor du kan købe secondhand designermøbler, interior og andre cool ting til hjemmet. En moderne DBA, bare en langt mere lækker oplevelse og med et smukt og stilfuldt  sortiment. 

Everclassic starter auktioner op!

Everclassic.com udvider konceptet og tilbyder nu auktioner, og de er allerede i gang og alle kan byde med. BYD MED HER

På EVERCLASSIC handler det om ting af varig interesse og lødig kvalitet. Og det er også, hvad du vil opleve på EVERCLASSICs auktioner. Det betyder, at æstetikken og “det unikke” er i højsædet, uanset om du skal finde en lampe til sengebordet, eller nye stole til spisebordet. Du kan roligt læne dig tilbage – Everclassic har nøje udvalgt de sjælefyldte designs til alle auktionerne!

Vi skiller os ud med vores måde at auktionere på. Det er nemlig ikke prisen, der afgør, hvad der kommer med i puljen. De fine og særlige genstande er blevet valgt med vores sans for æstetikken, så man altid fornemmer den personlige og unikke historie, der ligger bag.

Everclassic starter auktioner op!

Vi favner bredt, så alle har chancen for at mærke spændingen ved at byde på auktion. Vi har til denne auktion udvalgt både almindeligheder og ualmindeligheder. Men fælles for dem alle er at de er smukke og kan bidrage med personlighed til dit hjem.

Everclassic starter auktioner op!

 

Blandt vores egne favoritter er blandt andet den kolossale gulvvase fra Søholm. Den er majestætisk i sit udtryk og super flot udført. Stil den i et hjørne eller på den lave skænk. De grønne bordlamper har den mest fantastiske grønne farver og er som skabt til at trone på et teakbord. Spisebordstolene af Børge Mogensen ville være prikken over i’et om et moderne hvidt Hay bord. Flere effekter af svenske Hans Agne Jakobsson er med på vores introauktion og hvis vi skal vælge en af dem ud, så må det blive de to messing bordlamper til sterinlys. De er ikke mindre end urimeligt smukke. De ni børneskamler virker måske ikke som noget særligt. Men nostalgi omfavner dig og du bliver bare glad når du ser dem. De er geniale som ekstra stole rundt om sofabordet eller til at lege jorden er giftig med. Det er blandt andet lige nu stor interesse for Tapio’s glasarbejde blandt samlere i New York. Og så er der Arne Jacobsen pendellen, Wegner spillebordet og mange andre sjove og smukke effekter vi kunne blive ved med at fortælle om.

Everclassic starter auktioner op! Everclassic starter auktioner op! Everclassic starter auktioner op! Everclassic starter auktioner op!

Everclassic starter auktioner op!

Vi har på Introauktion effekter med som er vurderet til 400 kroner og noget til 12.000 kroner. Der er med andre ord noget for alle og så er købersalæret på 10 procent.

Så hold øje med Everclassic’s auktioner og mærk glæden ved at bringe unikt interiør med sjæl og historie ind i dit hjem!

Everclassic starter auktioner op!

Everclassic starter auktioner op!
Artikel
Everclassic starter auktioner op!
Beskrivelse
I dag giver vi Ramus Warnke Nørregaard ordet - Han er stifter af Everclassic.com - en lækker platform hvor du kan købe secondhand designermøbler, interior og andre
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply