RUM OG INDRETNING

Rå smukke beton vægge med Kabe Copenhagen

Rå smukke beton vægge med Kabe Copenhagen

Hotel SP34 i København – På væggen ser du Kabe Copenhagens Concrete farve.

I sidste uge fik jeg to nye vægge – Jeg har sådan en lyst til at fotografer dem og dele dem med jer – de er SÅ smukke. Desværre må I væbne jer med tålmodighed, om halvanden uge rykker der nemlig en fotograf ind, hun skal skyde min bolig til Femina, og jeg har lovet ikke at afsløre noget.

Nå tilbage til mine lækre vægge!  Jeg har kastet mig ud i KABE Copenhagens spartel maling. For en månedstid siden var jeg forbi Hotel SP34 (det fedeste hotel i KBH pt), jeg skulle mødes med Kabe Copenhagen og grunden til vi mødtes her, var fordi, at hotellet har brugt Kabes spartel på deres vægge.
Jeg fik lov at se, mærke og fornemme hvad Kabes produkt kan. Jeg faldt pladask for de rå vægge, som er så bløde at man vil ae dem, så delikate i farverne, at man vil smage dem og så stemningsfulde at man MÅ have bare en Kabe væg med hjem.

Nu har jeg selv en Concrete og en Dusty Jade væg hjemme, og jeg ELSKER dem.

Kabe Copenhagens spartel koster 699 kr. for en spand, som rækker til 5 kvm. Der følger en coating med som man afslutter med, det afhjælper mod snavs. Der er en del farver at vælge mellem, et temmelig lækkert udvalg som du kan se her

Rå smukke beton vægge med Kabe Copenhagen

Kabe Copenhagens smukke farver

Du finder Kabe Copenhagen på Facebook, her finder du blandt billeder med kyndig vejledning. Du vil kunne forhøre dig om forhandler i dit nærområde.

Rå smukke beton vægge med Kabe Copenhagen

Man fornemmer ret hurtigt den lækre stemning som væggene giver ikke sandt?

Rå smukke beton vægge med Kabe Copenhagen

Her kan du rigtig se strukturen på væggen – Man kan se, hvordan spartlen er blevet arbejdet med så smukt! Billedet her er lånt hos Overgaard & Dyrman, som har designet den smukke Wire Lounge Sofa

Rå smukke beton vægge med Kabe Copenhagen

Den smukke Terracotta farve i selskab med Laura Faurschous smukke stol

Rå smukke beton vægge med Kabe Copenhagen

Farve: Dark Plum

Alle billeder er lånt fra Kabes Facebookside


Indlægget er lavet i samarbejde med Kabe Copenhagen

 

 

 

Rå smukke beton vægge med Kabe Copenhagen
Artikel
Rå smukke beton vægge med Kabe Copenhagen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sofie
  oktober 13, 2015 at 10:20

  Super smukke billeder!
  Jeg står selv overfor at skulle lave to KABE-vægge derhjemme, men kan ikke helt vurdere sværhedsgraden i selv at påføre det. Hvad er dine erfaringer? Er det svært at få det til at se smukt og jævnt ud, eller ville man få et flot resultat, selv hvis man ikke er handywoman?

  🙂 Sofie

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 13, 2015 at 20:35

   Det er ikke så svært som det kan føles og man bliver bedre til det ret hurtigt. Det der tager længst tid er coatingen bagefter. DU bliver så glad for det! Tillykke med det!

 • Reply
  Anne-Sophie
  november 13, 2016 at 04:12

  Hejsa!
  Kan du hjælpe mig med at finde ud af hvor lamperne er fra? 🙂

  KH
  Anne-Sophie

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 19, 2016 at 21:25

   Kære Anne-Sophie, jeg ved det faktisk ikke. Du kan ringe til SP 34, jeg er sikker på at de kan hjælpe dig. Kh malene

 • Reply
  Tenna
  marts 14, 2017 at 11:24

  Ville det være egnet i et badeværelse ?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 13, 2017 at 16:21

   Hej Tenna

   Man kan give det en coating, men jeg vil ikke lege spevialist, jeg tænker du lige skal forhøre dig hos Kabe

   Kh. Malene

Leave a Reply