INTERIØR Mand til Mand Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design)

Mand til Mand: Elegant opbevaring

Mand til Mand: Elegant opbevaring

Jeg er vild med vitrineskabe. Vitrineskabe giver en lækker stilren opbevaring og skaber et elegant nordisk look i hjemmet. Jeg synes især skabene fungerer godt til opbevaring af service, glas og flotte flasker – her kan man nemt kan lave en lækker opstilling.

Som i kan se på billedene har jeg primært valgt at fokusere på sorte skabe, som normalt godt kan være lidt tunge i rummet, men jeg synes glasset på siden og fronten gør det dejligt åbent. Jeg fortrækker sorte skabe, de giver meget mere karakter end de hvide.

Oliver furniture designer nogle flotte vitriner, især de sorte modeller, dem synes jeg er lidt mere rå. Opdelingen af skabene fungerer godt, og giver mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Tænk at have 2 stk. 3 fags skabe stående ved siden af hinanden – det gad jeg godt se i min stue!

Rigtig god søndag!

Oscar

Mand til Mand: Elegant opbevaringMand til Mand: Elegant opbevaring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mand til Mand: Elegant opbevaringMand til Mand: Elegant opbevaring

Mand til Mand: Elegant opbevaring
Artikel
Mand til Mand: Elegant opbevaring
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply