Uncategorized

Lovely ceramic

Keramik har gennem de sidste år atter indtaget boligen i et ret stort omfang – man kan vist roligt sige, at keramik er et must! Alle former for keramik er i spil, men særligt keramik fra små ukendte keramikere, keramik med særpræg, ujævnheder, små fejl og gerne med et atypisk formsprog. 

Jeg ved ikke med dig, men jeg kan ikke få nok. Her kommer et par skønne keramik items som jeg faldt for i dag

 Lovely ceramic  

1. Skønt krus med særpræget hank fundet på Ersy.com 

2. Deirdre McLoughlin er hollandsk designer og har lavet de her skulpturelle kopper. Dem er jeg ret vild med. Se mere her

3. Disse skeer er nok mere dekorative end brugbare, men nøj hvor er de skønne. Fundet på Etsy.com

Lovely ceramic
Artikel
Lovely ceramic
Beskrivelse
Keramik har gennem de sidste år atter indtaget boligen i et ret stort omfang - man kan vist roligt sige, at keramik er et must! Alle former for keramik er i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Eva B
    april 19, 2015 at 06:49

    yep, det er fedt keramik. For mig skal det også være brugervenligt, og jeg ved ikke rigtig m de kopper på ben..men skulpturelt og organisk er det. De skeer – gad godt eje. Selvom de måske ikke holder så længe..nogen gange er brugervenlighed så alligevel ikke så prioriteret 🙂 omend jeg bliver træt af det hurtigere.
    Har handlet et par gange på Etsy; den ene gang måtte jeg inddrive pengene igen. De andre gange har det været helt OK. Hvad er din erfaring ?

Leave a Reply