DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Vermeer Mac – Dagens Poster

Jeg er vild med portrætter og dette af Formento+Formento er helt fantastisk. Dramatisk, stærk og teatralsk er hvad jeg tænker, når jeg ser på kvinden her i de mørke dystre omgivelser. Hendes blik og udtryk er stærkt. Hun er klædt på til en særlig begivenhed, og hun virker nervøs eller rasende. Timeglasset indikerer at hun venter på nogen eller noget.

Vermeer Mac - Dagens Poster

Siden 2009 har BJ og Richeille Formento kombineret deres talenter under navnet Formento + Formento. De begyndte en rejse tværs genne USA med ønske om at skabe en stor fotografisk serie, dedikeret til de amerikanske kvinders fald under finanskrisen. Portrætterne af disse kvinder som de mødte på deres rejse, afslører deres sårbarhed og fattigdom. Kvinder som har mistet alt. Deres holdning og urolige blikke afslører deres nød og usikkerhed om fremtiden. Formento + Formento viser, hvordan kvinderne har formået at forblive ungdommelige og glamourøse på trods af dette. Billederne er både provokerende og melankolske, i måden de er iscenesat i sofistikerede narrative kompositioner, inspireret af modeverdenen og filmstjernen fra 1950’erne og 60’erne.

Vermeer Mac – Dagens Poster
Artikel
Vermeer Mac – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg er vild med portrætter og dette af Formento+Formento er helt fantastisk. Dramatisk, stærk og teatralsk er hvad jeg tænker, når jeg ser på kvinden
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Claudia
    april 19, 2015 at 16:49

    Hej Malene. Ved du hvor disse forhandles?

Leave a Reply